Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
omg megorultem
szombaton is fel hetokr kelek -
VladimirR
nagyúr
válasz
Tithian
üzenetére
''a mostani fiatalokat (gondolok itt a 6-17 évesekre) már a pár évvel idősebbek (például én) de akár a velük egykorúak is meglehetősen kritikus szemmel nézik, illetve itt nem a szubkultúrák vagy generációk szembesüléséről van szó, hanem egész másról, alapvető nevelési-műveltségi hiányosságokról.''
ha valoban annyira gaz lenne a helyzet, mint azt sokan allitjatok, mar reg kihaltunk volna
bezzeg az en idomben a fiatalok nem irkaltak ilyen hulyesegeket az interneten, inkabb a termeszetet jartak, meg a janyok utan mentek - ezek a maiak meg csak az amitogepet izelgetik -
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ez a hsz-ben a lenyeg: ''ahol is a kétségbeesés mértéke egyenes arányban nő a generációk közötti időbeni távolsággal'', mert minel venevbb valaki, annal inkabb hajlamos hulysesegeket beszelni - nezd meg, Racecam is olyanokat talal mondani, hogy rendes ember lett belole...
-
VladimirR
nagyúr
no, eljott a vilagvege: esik
-
VladimirR
nagyúr
azt mondja mar meg valaki, hogy ezen a kepen mit kellene latni => Bovebben: [link]
nekem csak valami alagut (netan egy p*na akar lenni?) feleseg latszik -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csak szolok: a katasztrofavedelemnek ez egyebkent is feladata, annyi kulonbseggel, hogy most jol eltulozza a media az egeszet (biztos uborkaszezon van)
lehet 1-2 ora mulva kimegyek, setalok egyet a faluban, es hangosan rohogve mutogatok majd mindenfele -
VladimirR
nagyúr
nem konnyebbek azok (pontosabban az itt linkeltek nem nehezebbek), csak egyszerubb alakzatok vannak rajtuk
kozben meglett ez is:
-What's he doing?
-If you stare at this poster for a few seconds, a hidden picture appears.
BOY: -Can we do it?
GIRL: -Please?
TEACHER: -Go ahead, but hurry, the Easter Bunny's waiting.
- Wow, it's a schooner!
- You dumb bastard! It's not a schooner, it's a sailboat.
- A schooner is a sailboat, stupidhead.
- You know what? There is no Easter Bunny! Over there is just a guy in a suit.
integra: Bovebben: [link]
mas: az emberek mikor hulyultek meg teljesen? az elmult 20 percben ketten hivtak, hogy ''jujujujjj, tornado jon miskolc fele, meg jeg, meg a katasztrofavedelem mar izzitja az embereit''
johogynem egybol vilagvege
egyebkent is, nalunk max ciklon van -
VladimirR
nagyúr
szerintem az egy kistigris akar lenni, meg elotte meg egy pillango (szerk.: az elso ketto is oroszlan lenne? a hatsot egyertelmu8ve teszi a soreny, de a masik ketton eleg zavaro a mintazat)
Kalandor: oops, ha figyelmesen elolvasom, lattam volna, hogy mar irtad a nevet - nem tettem, igy nem is tudtam, mire keressek
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
ahh, hagyd - en is akartam neki emliteni, hogy jopar eve paksz adja az orszag energiatermelesenek tobb, mint egyharmadat (lenyegesen olcsobban, mint a hoeromuvek, vagy az import), de latod, eszervekkel nem lehet hatni ra (pl #4515-re sem igazan akar (tud?) valaszolni)
mint irtam, valamiert nem csipi az atomenergiat (imho valaki a kornyezeteben elultette a fulebe a bogarat, s sajat velemeny hijan azt hangoztatja), es probal uszitani ellene (raadasul eleg atlatszoan)
melle meg provokalni is probal, a kis ugyetlen - szerinted banoltassam? ;p
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
tibby87
üzenetére
akkor ne viselkedj ugy, hogy hulyenek tartsalak - de most mar egyertelmuve valt, csak flame-et akarsz kelteni - valamiert nem csiped az atomenergiat, es masokat is uszitani akarsz
az pedig, hogy egy reaktorbaleset, es egy atombombatamadas szazezreket olt meg, jelen vitaban nem teny, hanem feligazsag -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
''Az egyik összeszedte a rokonságot hogy ilyetén módon tüntessen a másik ellen.''
pomntosan ezzel van a baj - mindegyik csak tuntetni, a szajat jartatni, tiltakozni akar, ertelmeset egyik sem tenne - nem azt mondom, hogy alljanak elo jobb otletekkel, de ha valoban annyira vedeni akarjk a kornyezetet, lennenek ennek megfelelobb modjai is, mint hogy ide-oda lancoljak magukat
nemregiben (par eve) a sajobabonyi ipartelep bejaratahoz lancolat oda amgat par kornyezetvedo, mondvan, hogy az emv (eszakmagyarorszagi vegyuimuvek) csunya dolgokat enged a babony patakba (ami a sajoba, majd az a tiszaba omlik) - jo, hena valoban habzik kicsit a patak, hetente ketszer valtozik a szine, de tobb vizimadarcsaladnak (asszem kacsak) is otthont ad (furamod nem doglenek meg, sot, evek ota ott vannak)
de pl boebe irta az illegalis fakivagasokat - elhiszem, hogy egyszerubb transzparensekkel rohangalni a legaluis fakitermelesnel, de nem lenne hatasosabb pl orseget allni (termeszetesen onkent es ingyen) ott, ahol a fekete kitermeles veszelye fenn all?
tibby: nezz utana, lenyegesen kornyezetkimelobb, mint a hoeromuvek (az elegge utopisztikus szel, es vizeromuveket meg hagyjuk mar ki) -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
miert szamit egyebkent, hogy sotetzold? (szerk.: kozeben kesobbi post-odbol rajottem, hogy a ''sotetzold'' nem a csonakra vonatkozo jelzo, hanem alany)
egyebkent nem jol kezelik oket - mikor odalancoljak magukat valamihez, egesz jol el lehetne beszelgetni veluk....
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
tudom, hogy osszecseng, csak egyre tobb ilyen rekurziv mozaikszoba futok bele (gnu, lame, wine), es a falra tudok maszni toluk
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Bundás)
üzenetére
gondolom viktor lefelejtette a zaro [/i] tag-et, es a rios egy korabbi, azota mar javitott hibaja miatt lezaratlanul is maradt (de mintha valaki mar rendbetette volna)
szerk.: most nezem, meg is tettek rendbe, mindossze arrol van szo, hogy sem az opera, sem az ie nem dolti el a tobbit, csak a bugroka teszi azt
a hiba opka pedig, hogy a [i] nyitotag-hez [/u] zarotag tartozik a hozzaszolasban
Xpod: kivancsi lennek, hogy tud az hasznalni egy linux-ot, az, aki egy ftp szervert nem kepes normalisan osszerakni
mas: a linux-osok nyugtassanak meg, hogy a linux nem a Linux Is Not UniX rekurziv roviditese
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
neked is az ugrott be elsore, hogy szinesznonek allt?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
mit adjak el?
a hulyesegeimet?
az mar megvolt.... => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
az meg kenyelmesebb, sot, poenosabb lenne, ha hulyesegekkel etetned a nepet, pl.:
-''meghekkeltem a ph-t, azota sem tudjak visszairni, hiaba allitgatjak le ejjelenkent a szervert''
-''bementem a szerkesztosegbe, mondtam ilyen kell, aztmondtak nem, bevertem a kepuket, ideadtak''
-''hol latsz te itt harcmuveszt? ha nem innal annyit, latnad te is, hogy az ott PH! addikt''
-''micsodaaaa??? harcmuvesz lettem??? jajj, neeee, mar megint.....''
;p -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
elrontotta
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
csak abba, ami/aki zavar, idegesit, amit/akit hulyenek tartok
persze vannak kivetelek, vannak, akiket inkabb kerulok, hiaba maszok toluk falra
Den: ennyire elvileg meg a paint is kepes - psp, photoshop mar komolyuabban is ki tudja jelolni, ha nem oly' egyszeru az alakzat, azok valamelyikevel nezd meg
bar mindket progi tobb 10MB, ha nincs hirtelen a kozelben, mindketto fizetos, de van ingyen letoltheto probaverziojuk, az erre tobb, mint megfelelo
ingyenesnek ott a gimp, de azt nem ismerem, igy tobbet nem tudok rola mondani
ha megmondod (publikus) a dolog, teszek egy probat
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
azt aruld mar el nekem, ha tudod, hogy miert az a neve?
nincs neki magyar megfeleloje (usz)
nincs veletlen meg torveny is a magyar nyelv vedelmere?
tudom, nem miattad hivjak igy (ertsd: magadra ne vedd), nem is igazan neked megy a kerdes, de az ilyesmit sosem ertem, mire jo - mint magad is irod, csak azon keves kivetel tudja, mi az a cs, aki olyan helyen dolgozik - az atlagnak eszebe sem jutna, hogy customer service-t keressen pl a tescoban -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
nem az internetet unom (lenn4e eppen mit csinalnom a gepen is, pl kibovitett ph-s kereso v2 ;p), hanem a fonok hozzaallasat a dolgokhoz
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
nalam hol bejon, hol nem
es a forbidden-t is maskent dobalja - van, hogy a bongeszo hibauzenetet latom, van, hogy a szerveret -
VladimirR
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
mittudomain
kemeny fizikai munka, ez meg ok
napi 9-12 oraban, ez is ok
ehberet, ez mar annyira nem tetszik, de rendben, muszaj csinalni
de az, hogy hol van melo, hol nincs es a fonok nem is kozli elore, az mar kevesbe tetszik - mibol lesz igy zseton?
starnbd, viz van a kozelben, de most kihagyom
megyek melotkeresni (csak keljen fel haver, hogy meg tudjam kerdezni tole a cimet)
mas: sztaki szotar nektek is forbidden-t dobal?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
ma sincs melo a valtozatossag kedveert - mar kezdem unni
-
VladimirR
nagyúr
az azsiaiak leszamolnak dart vader nagymesterrel => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Tithian
üzenetére
nem kell bemutatni a mav-ot, en is utazok eleget - bar en kevesbe rossz velemenyel vagyok roluk
pl azzal a dolessel, amit irsz, talalkoztam en is, de mivel tulnyomo reszt kanyarban, meg az is megfordult a fejemben, hogy ez szandekos
en sokkal rosszabb velemennyel vagyok az utasokrol - megmondom oszinten, a donto tobbseg szerintem nem is erdemel jobbat, mint a jelenlegi lepukkantabb kocsik
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
miert pont a tapsikolos? az mind kozul a legtrebb
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
hubazz, ehhez ekkora belso ero kellett, hogy legyurve fajdalmadat, ezt ird ide, ne pedig a sztorit
az egymast koveto 6 db gonosz szmajli mutatja, mekkora is az emiatt elszenvedett tores ;p -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
ott azon a vizes, tavas reszen
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest