Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Oldboy

-
Esmein
nagyúr
Kész, tuti meg fogok őrülni ettől a hangkártyától. Akad recseg a hang egy teljesen friss rendszeren. Vírusom spywarem nincsen. Amint feltelepítem és elinítom az avant browert csodálatos módonmegjavul a hang ha nincs megnyitva lap akkor is. Iexplorerrel nem megy hiába ugyanaz az engine. Agyam eldobom.
-
Esmein
nagyúr
Kínhalál arra aki ezt a cmi 8738-ast kitalálta ...
-
Esmein
nagyúr
Na, sikerült a forgalmi vizsga, úgyhogy innentől mehet a carmageddon

-
Esmein
nagyúr
Na, kedveseim... hülye egy világ van. Ma is mire kelek ? Forgalmi vizsga lesz 13 óra körüli kezdettel. Újabban ilyen vizsgákra kilencre kell bemenni. No de ez semmi. Ezt a vizsgát is a szóbeli vizsga utánra teszik, nehogy a magyar proletár inni tudjon. De tud ! Azt meg nem is mondtam, hogy a tegnapi vizsgám ötös lett. 6 órát aludtam

[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Na mentem szóbeli vizsgázni 80 tételből rendszerinformatikából. Ettől függ lesz-e szakmám. Őő.... fulladjatok meg hogy ti nem

-
Esmein
nagyúr
[link]
Tudom hogy a szánira volt linkelve de ide is befér mert ezen besírtam
-
Esmein
nagyúr
Awesome :[link]
Ha elég sokáig nézed megtalálod benne az 1 lapátos ismétlődést. Asszem 4-5 perc
-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Guess: RHCP - californication ?
-
Esmein
nagyúr
Vááárjatok... lassú( tallú-t írtam először
) vagyok. Akkor msot ez miért is poén ez a lynne meg tsai ? Elsőre még vicces volt a két kínaival a jutubon.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Simán beleírhattam volna a poltopikba, hogy első, de annál azért az komolyabb hangvételű hely, nomeg semmi értelme nincs.
-
Esmein
nagyúr
Az egyverses költő könyvet ír egyetlen versének készültéről, amiről egy másik költő ihletet merít és ír róla egy verset. Baromi jól hangzik, talán nekem ezen kettős bonyodalomról kellene írnom egy röbke 26 fejezetes ódát

-
Esmein
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Azért odafosni még 12 sort és utána belemagyarázni valamit még mindig könnyebb elismertebb és több embernek kenyeret adó foglalatosság talán régebben is az volt mint valójában körzővel verset szerkeszteni. Régen is az volt, írtak egy slágert mint most
Include ''szeret,útál,szárnyal,halál,élet,édes,keserű'' etc, aztán randomgenerátorral adjál neki.
-
Esmein
nagyúr
Reggel 10_13-kor talizom egy haverral a városban, kiülünk egy padra csak úgy nézni az embereket ahogy jönnek mennek. Most már tuti hogy b*zi megnemértett költő vagyok ?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs is annyi cuccom amivel a legcsóróbb hubra felmenjek

-
Esmein
nagyúr
Hol lehet hozzájutni jó kis ízes citerás kőkemény népzenéhez ? Menjek vegyek ?
-
Esmein
nagyúr
Meghúztak, mehetek megint 6*2500-ért gyakorolni meg 3600-ért vizsgázni. Hurrá !
-
Esmein
nagyúr
You have been disconnected.
Úgyhogy megyek is alukálni, aki meg még ilyenkor is képes a kis betűs kockákat nyomkodni az már nálam is betegebb. Jójét. -
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mindegy csak rohadt drága legyen.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
a telepítés végén, amikor a zikszpéjnek beállítgatod a rendszergazda nevet meg kapcsolat típüsát meg ott az a kretén kérdőjel is. olyasmi
-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem nagyon tetszik a vista, vissza is kérdezett magyar keyboardot akarok-e mikor installingzoltam, de aztán az első kékhalálnál ráhagytam az okosságát.
-
Esmein
nagyúr
''...jusson eszünkbe: szegény nem tehet róla, csak a természet parancsának engedelmeskedik...''
Ja bocs, aszittem már nem szeretem a focit, na megyek is kapcsolom be a tévét, mert úgyse tudok mit csinálni ellene. -
Esmein
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Tudom hogy 5, csak nálunk ez ki volt terjesztve 10-re, így kevesebb kaja ment kárba

-
Esmein
nagyúr
Egyébként pedig a koleszosok által csak tízmásodperces-nek titulált szabály intellektuálisok közt : [link]
-
Esmein
nagyúr
Szerintem van egy ilyen picohószilgai kifejezés ami takarja azt a fogalmat mikor a sok ember csak azért mozdul rá valamire mert az annyira szar hogy már jó. Nem tudja valaki okos ezt hogy hívják deákul ?
-
Esmein
nagyúr
Nem is ma vizsgáztam, hanem majd jövő héten ilyenkor és ez még csak gyakorlás volt. Na az ilyennek nem tudok örülni, mikor rákészülök lelkileg aztán meg puff.
-
Esmein
nagyúr
Forgalmi vizsga... trallala. fél tíztől trallala... meg fognak húúzni trallala. remélem azért mégse trallala....
-
Esmein
nagyúr
Harmadjára nem tudok belépni az iwiwbe, mindig megváltozik a jelszavam aztán meg írhatom vissza arra ami volt. Most van tele a tököm.
-
Esmein
nagyúr
Most jövök rá mennyire csipázom az ilyen debil plüss micsodákat. Legyen csálé meg hülye meg minden annál jobb. Most van egy ilyen rongyokból összepakolt teknőcöm de nagy tag

-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha balesetveszély van akkor belenyúlhat és bele is fog, nem hülye hogy összetörjön az autó. Ha balesetet okozol akkor ígyis úgyis bukta ha meg belenyúl akkor is bukta csak akkor a jármű nem szenved sérülést.
-
Esmein
nagyúr
hát ez vagy 120k lesz de az ősök fizetik úgyhogy muszáj. Na meg aztán mit ér valaki jogsi nélkül ebben a main rohanó idióta világban ? Végülis ma olyan jól ment, hogy jövő hét szerdára kiírt az oktató vizsgázni, ha meg ott meghúznak akkor meghúznak azzal nincs is probléma, csak el ne gyakjak majd élesben valami gyalogot vagy ilyesmi...
-
Esmein
nagyúr
8-ra megyek vezetni de már 3 napja az ideg megvág. Mi van ha megint lefullasztom a gépet a város kellős közepén vagy elfelejtek indexelni vagy mittudomén. Rosszul váltok kanyarban.
Iszonyat frusztrál az ötlet hogy nekem be kell ülni egy ilyen masinába, nem is voltam 5 hete legalább. Ma is reggel 5-kor már felkeltem nem bírtam rendesen aludni, most is egy görcs a gyomrom még reggelizni se bírtam normálisan...
Megyek is. 'csába.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért én mondjuk kíváncsi lennék miért. Ha az ember közösségbe megy próbálja a jobbik oldalát mutatni.
#125: nem, ez a cupp
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Én egy lépéssel előrébb vagyok mint ti, én már kiestem

-
Esmein
nagyúr
Éjszakai off... Cseles
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) vagyok. Akkor msot ez miért is poén ez a lynne meg tsai ? Elsőre még vicces volt a két kínaival a jutubon.
Bírom a telt formákat
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)