Hirdetés
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Akkora kocka voltam gyerekek, hogy azt álmodtam, Linuxot telepítek. Valami gáz volt amennyire vissza tudok emlékezni, mert az istennek nem tudtam belőni a netet, driver meg kellett a hanghoz. Láttam kis ikonokat is, de már nem emléxem milyeneket. Ami megmaradt bennem még az az, hogy mindent 16 színben láttam, de legalábbis fakó volt az egész desktop. Komolyan mondom ez egy jel...hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Tök jó úgy ücsörögni itt, és meredni a PH!-ra, hogy holnap zéha lesz, amire közel sem készültem fel eléggé. Viszont áldom a telefonomat, amely a puskázás új dimenzóit nyitotta meg elöttem az által, hogy kezeli a szövegfileokat. Vége az aprólékos puska-írásnak. Csak begépelem, átrakom, holnap pedig elolvasom. Ha megkérdeznek? Én csak az időt néztem meg. : )
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Agostino
addikt
Üdv.
Valaki tudna adni egy linket, amin egy normál 2006os júniusi naptárat találok, jó nagy üres rublikállal, amibe írni tudok? Röhej, hogy van visnu, zsidó, istentudja milyen retek naptár még, de egy normálisat nem találok, ami jó nagy, és június hónapját, egy A4es lapra kinyomhatom....help pls....hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz parandroid #2048 üzenetére
Igazad van, ez lenne a legjárhatóbb út, sőt valszeg az is lesz, de mivel még vagy 15 oldal szovjet törit kell ma megtanulnom, hogy a kijelölt mennyiséget tartsam, minden egyes perc számít szinte, és excellel nekem legalább 15 min mire összeszerencsétlenkedek egy valamire való naptárat. : /
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz parandroid #2051 üzenetére
Üdv.
Köszi a linket, megoldottam. Csak felnéztem egy kicsikét, mi a helyzet a fronton, és máris merülök vissza a GULAGokhoz. : ))
GULAG - mert megérdemlem. XDhey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz Winner_hun #2252 üzenetére
Az addig tiszta sor, hogy belemászott, nade onnan hogyan fog kimászni? O.o
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem jó ez a meleg, a gépem is panaszkodik, hogy neki is melege van, sőt ma mintegy lázadásképpen 5x fagyott le, szóval jól elleszünk mi itt ebben a gatyarohasztó melegben már érzem. Abba belehalt, ha VDal, feliratot égettem. El kellene gondolkoznom egy komolyabb hűtésen, nem poen ez a 64-65°C.....hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz parandroid #3061 üzenetére
Üdv.
Datein laden, datein speichern...hajajj nagyon poen a német számtech nyelv. : ))
Mellesleg kinéztem már magamnak pár hűtöt 10k körül, a gondom csak az, hogy nem vagyok biztos abban, hogy elférnek a házban. : /hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz parandroid #3066 üzenetére
Üdv.
Tegyék azt, én is Zalmanon töröm a fejem : [link]. : ))) Mondjuk ennek még kicsit utána kell olvasnom, bár azért 2.1Gbot csak meghűt a szentem.
Nade nem akarok nagyon on lenni. : )
Elfogyott a mézes-sós mogyóróm. : ((
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Üdv.
3073.peterkeT - benne van a listában, az azt monjda, hogy kompatibilis. Ha hazaszabadulok, akkor kikapom öcsém gépépből ugyanezen fajtát, ami csak annyiban tér el, hogy AlCu nem Cu, aztan ha belemegy, go to bót.
3077.Kalandor - Nem rossz ötlet, meglesem holnap. 64-hez csak ennyit: ''Hogyha egyszer sok pénzem lesz.... '' : ))hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Agostino
addikt
válasz Dufresne #3125 üzenetére
Sofőr elvette, és nem adta vissza, elmentem forgalmi irodában panaszt tenni, és ma visszakaptam a lakhelyemen.
Azért vette el mellesleg mert egy távolsági utazást igazoló papír hiányzott, amit 2 év alatt senkinek sem jutott eszébe adni, én meg a max a kisujjamból szophattam volna ki, hogy kell olyan is, a diákigazolványom mellé. Ma elbattyogtam lakhelyem autobuszállomására, ahol egy kedves ügyintéző hölgy visszadta, és érdeklődött affelöl, hogy kaptam-e bármifajta iratot, hogy lefoglalta. Mondok nem. Gonosz vagyok biztos, de megérdemli a sofőr. Mondott volna annyit : '' Nézze fiatalember, kell egy ilyen lap, pénztárban 40ft-ért kap, következő busszal hazajöhet könnyedén.'' Ehelyett szívózott. Most így járt.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz Dufresne #3132 üzenetére
Nem tudom mennyiben számít íratnak a bérlet, bár az tény, hogy a nevem, és a diákigazolvány számom fel van tüntetve rajta.
3133.Xpod - félreértetted. : )) Bérletem vette el, a zengedélyt ami kellett volna, hogy ne toszogasson nem vette, azt utána kértem, miután egy 30 perces rohangálás után lenyomoztam mi a franc is történt.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz ngabor2 #3135 üzenetére
Ez mindig így szokott lenni. Aki parázik, hogy elkapják, az mindig tájékozottab mint az - pl én - aki azzal a szent meggyőződéssel utazik, hogy rendben van minden papírja. Ahol én utazom Pécs-Komló esélyed sincsen bliccelni, fel kell mutatnod a bérletet, aminek szépen kitöltve kell lennie, illetve ha jegyet veszel, akkor igazolnod kell a jogosultságodat rá. Pl Pécs helyi közlekedés megint más, de nyilván nem lehet az embereket 100 számra ellenőrzni. Most, hogy belegondolok tök régen találkoztam kallerral a helyin...
-
Agostino
addikt
válasz VladimirR #3159 üzenetére
Üdv.
Nem. Tökéletesen jól emlékszel, de utolag beláttam, hogy túlreagáltam, és valóban balfasz voltam.
Hogy mi az alapvető szabály, abba nem akarok belemenni. Összvissz 11 éves korom óta buszozok, mostani lakhelyemen 2 éve. El nem hiszem, hogy nem lettek voltna képesek figyelmeztetni. Amikor a nő adta a lapot rákérdeztem: ha tudja, hogy ennyi diák ingázik, akkor miért nem szól néha, hogy van-e ilyen igazolásuk? Erre azt mondta, hogy mindenkinek nem szolhat. Rendben, de akkor kinyomtatni miért nem lehet? Nem férne el, a műanyag bérlettartók árlistája mellett?
Igen, nekem áll feljebb, máshogy is hozzállhatott volna a sofőr a helyzethez. A dolog viszont ebben nem merül ki. Azzal, hogy, elvette a bérletem, nem tudtam hazautazni, ott álltam pénz nélkül -jobban mondva készpénz nélkül, kártyám volt - öltönyben a 31°C-ban. El kellett mennem automatához, ami önmagában nem baj. A baj az volt, hogy az legközelebbi automatánál 50m-es sor állt. El a következőhöz, a gép csak 10 000-est adott volna. Vissza be a sorba. Ezután nyomoztam vagy 30 percet, mire kiderült hol kaphatom vissza. Összvissz legalább 1 órámat csesztem el szaladgálással, végén patakzott rólam a víz. Öszintén: nem lett volna egyszerűbb, ha azt mondja, amit elöbb felvázoltam, miszerint elmondja mit és hol, és a következő busszal hazajöhettem volna?
Eldurrant az agyam. Ez van.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz VladimirR #3163 üzenetére
Üdv.
Hát nézd, annyival okosabb lettem, hogy kell ez a cucc. Fél évente, amikor kapok plecsnit a diákra, akkor kell meghosszabbítani. Ennyi előnye megvolt a dolognak...
Szerencsémre ez nem BKV. : ))hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Üdv.
Komolyan mondom az ember nem tud ugy leizzadni semmiben, mint amikor gépet bütyköl. Levettem a gépházat, hogy most majd milyen jó hűvös lesz a proci, még pasztáztam is, erre bumm: 4°C-ot hoztam.
Viszont a plusz venti, ami csak a vinyókra fuvat nagyon szépen teszi a dolgát. A két Maxtor, aminek átlaghőmérséklete 50°C volt, most csak 25°C. : )
Szerintetek ha számtechbolta bemegyek, és kérek csavart ventihez, akkor nagyon kiröhögnek, vagy tudnak adni?
3182.ngabor2 - Hmm drautkoszorú. Az biztos, hogy lesz egy hatása. : )))
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ha már graffiti, akkor nézzétek meg ezeket : [link]. Bár ez stencil, azért szépek.
Pécs város galériájában található fotókat mind szerény személyem készítette. ^.^hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ilyen is régen volt mint most. Annyira meleg van, hogy bármennyire álmos vagyok, egyszerűen nem tudok aludni, mert ilyenkor telibekapja a szobámat a nap, és forr minden. A fotelba - ide a gép elé - is csak nagy rákészüléssel tudtam leülni, mert mióta a napocska előbujt, azóta süti szorgosan...hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz parandroid #3991 üzenetére
Üdv.
Az kellett volna, csak este meg ha behúzom a függönyt akkor szauna lesz. Sötétedés után örvendetesen hűvös fuvallatok érkeznek errefele, amiket csak kiszorítana. Kellene ide valami időzítő, hogy reggel 7 óra fele behuzza a automatikusan a függönyt, de még jobb lenne, ha lemásznék Tacskóban venni valami olcsó ventit ide.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz VladimirR #4460 üzenetére
Üdv.
Hjahh, a szellemi perverzek meg odamehetnének hozzájuk, és felolvashatnának nekik Lenin vagy Marx müveiből fejezeteket. Szerintem nagyon hamar kulcs után kezdenének kutatni. : ))
4463.VladimirR - jahogy igen... : D
-
-
Agostino
addikt
Ezek nem sztárok. Ahogy nagyanyám mondta : '' paprikajancsik''.
4739.Tithian - bocs, hogy élénk a fantáziám. : ))
4740.Xpod - fene tudja, nekem a paprikajancsi szó kapcsán a szánalom, és a megvetés testvérpárosa ugrik be.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Akinek esetleg idejébe belefér nézzen rá legyen olyan kedves a Steam-re, hogy neki rendesen behozza-e a szervereket, vagy nem. 20 perce agyalok mi lehet a gond, és nem tudom, hogy a tűzfal beállítása rossz, vagy a Steam gyengélkedik.
Köszönöm!hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz #47053824 #4990 üzenetére
Üdv.
Ez már csak a trendhullám meglovagolása. Hol vannak a régi nagy bandák, mint pl a Maxell 700 MB to Hell albuma, vagy a Philips rockegyüttes RW80-as akkor formabontó, ma már klasszikusnak számító korongja...hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest