Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Valaki megtudfná mondani a bagoly féle külföldről behozós biznicáré topikját? naggyon surge lenne... vagy más kapcsoalt is jó lehet de sürgősen kéne nekem 1 cucc külhonbol. mind1 honnan.
[link]
Ez kéne de nem ennyiért
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszönöm.

-
DragonR+
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Én még nem láttam koaxot gyűrődni.

Honnan a Harcművész titulus? -
DragonR+
aktív tag
Király!

Péntekig kánikula, pihegés.
Ti hogy birjátok?
Én borzalmasan.
Még pár ilyen éjszaka és fellógatom magam egy UTP-kábelre.
Üdv, DragonR+
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Jó reggelt mindenkinke!
Ekkora szívást is csak én élhettem át a mai napon, aztán még csak 9 óra telt el belőle...
Az egész hajnalban indult, amikor is szenvedtem egy ISDN kártyával és egy 10Mbit-es hálókártyával. Fél 2-re készenvolt, meg én is. Temészetesen a telefon ma sem ébresztett rendesen - 7:40-kor a Párom felrázott, kb. 10 percet késtem a munkából
Én a hátsó felembe kaptam valamit, talán tetanuszt - miután megskalpoltam az ujjamat...
Tudtommal régen hasfalba adták a veszettség elleni oltást, de szvsz most vagy farba vagy karba adják. -
Esmein
nagyúr
Na mentem szóbeli vizsgázni 80 tételből rendszerinformatikából. Ettől függ lesz-e szakmám. Őő.... fulladjatok meg hogy ti nem

-
A nyár meleg miatt éjfélkor kezd el pörögni a topic? Ne csesszetek ki velem, én akkor már rég alszok.
-
ngabor2
nagyúr
azoknak, akik hiányoltak: nem estem ki az emeletről, (még) nem lőttek le, itt vagyok. csak olyan dolgok voltak tegnap, ami rég történt velem, nem értem rá ph-zni (meg win-t bootoltam
). ma is elvétve leszek, más fogja a gépemet használni. -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
most ugyse hiszi el senki de elso nagy szerelmem, ugy 12 evesen, najo, mar ugy elso, mert mar az oviban is volt, szoval egy egri uszolany volt akit ritanak hivnak
najo, nem lett belole eletreszolo
de igy tortent
a noveret Eszternek hivtak es az volt benne a csoda, hogy az egyi k szeme kek volt a masik barna,/de lehet hogy zold
/
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Erre született valami megoldás? Csak mert most ennél a kellemes 30-31 fokos szobahőmérsékletnél a megdöglést elkerülendő ki kell nyitni szellőztetni esténként az ajtót-ablakot, és évek óta rendszeresen hozzánk is bejönnek ezek a mocsadékok, de tömegestől. Már előre várom minden évben a rohamukat, jó kis éjszakai kergetőzés okozói, és pofátlanul az ember képébe repkednek álmában, én nem szeretem őket. A kérdés tehát adott, mik ezek(tudom bogarak) és egyáltalán minek léteznek?
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Jó van, már befejeztem.

(Baromi unalmasak lehetünk ilyenkor....
Le merem fogadni, hogy azok között akik ezt olvassák véletlenül, akad olyan is, aki azt hiszi, hogy csak marhára megjátszuk magunkat, és úgy csinálunk, mintha a korunknál fogva, bölcsebbek lennénk másoknál. Pedig.....) -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
igy van
es raadasul akkor is 11-es volt
mrgint megneztem
jovanma ne nosztalgiazza, most meg ilyenek vagyunk, meg elottunk az elet ertelmesebb reszenke fele
mert a szmaitasaim szerint az elso 15 ev ugye jobbara gyermekkor, soso, aztan 70-tol 85-ig a masodik gyerekkor, az oreggkor
namost kozte van 55 ev, aminek a fele 27,5
tehat eppen az igazi elet felenel tartunk
ez egyszeru
most nem tudom miert szamoltsam ilyen bonyolultan, mikor 90 evig fogok elni es ugyanez jon ki
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
hat ugy gondolom telapo, bizonyos dolgok meglatasahoz, megertesehez, aterzesehez, kell tapasztalat is, van amihez 40 telet vagy annal tobbet is meg kell elni
ettol meg jo volt 17 eveseknek is lenni meg 27-nek is, es nekik most jo, es mi i voltunk elvakultan szenvedelyesek, meg most is tudunk szvsz, csak mar ertjuk is ami tortenik, hogy mi es miert
az ertelem, erzelem es tapasztalat 3-as egysege, hat ehhez kell 4 evtized
mondjuk 10 ev mulva nem tudom mi lesz, mert ha ilyen tempoban fejlodunk, akkor meg az elet ertelmet is megertjuk, talan ,meg a versemet is befejezzuk, nem csak egy 11-es lelektanat
70 folott mar tudom mi lesz, kezdjuk elolrol a gyerekkort, aztan hasta la vista
a legteljesebb mertekben arra gondoltam!!!!!
sorsdonto kibirnak -e egy par honapot, a hatralevo 50-60 ev erdekeben
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Ott meg a meleg is melegebb

Melo holnaptol mar megy ( illetve ma reggeltol ), igaz csak lajtosan, mert kell mindenfele alap oktatas ( biztonsagi meg tudomisen ), meg orvosi vizsgalat, kell kapnom veszettseg oltast is (
), es annyi papirt be kell vinnem, hogy be se fer a taskamba 
Aztan elsejetol elesben.
Kitartas megvan, most mar konnyebb lesz nekem is, latastol vakulasig melo.... egy elethez merten ez a par honap semmisenem
-
MarKoo
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Jah értem, de akkor jól emlékszem.

Én azért nem jöttem rá, mert a SMART-ban nem láttam és nincs is semmilyen rossz érték. Viszont az utolsó 2-3 próbálkozás során elkezdett kattogni a winyó és újraindult 1 perc után. Így derült ki... Nagyon remélem hogy nem az alaplapi IDE vezérlő a ludas. Majd most kiderül.
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ja es gondolj bele ha a szitu 15-m-re a kaputol tortenik es a csatr megtolja a kapus mellett aki tetsel elsodorja a labat, megha ra is jatszik, de hat nem koteles atugralni mikor O futni akar nem kenguru, akkor most jogos lenne
szvsz az volt
na hagyom, csak meg akartam beszelni, az erre illtekes topicba meg nem megyek -
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Jo neked, en is el tudnam viselni azt a legkondit... meg a sorocst is

Amugy viselheto, csak sajna a tomegkozlekedes, meg a napon 10 perceket varakozas nagyon le tudja farasztani az embert. Jol jonne neha egy oto
Vagy majd beszerzek egy olyan tuti sapit, amin van kis elemes venti, nagybatyam olyanban rohangalt vagy 20 eve
Jelenleg csak hideg vizben tocsogo csuklovedo megy.
Azt meg mondja meg valaki, mert van az, hogy a hasam mindig jeghideg, mikor kanikula van
telapo: neked is ajanlom a hideg vizes kendot, meg a csuklovedot, jobbat nem tudok
-
Racecam
nagyúr
Nálam is minden nyitva, de nincs semmi légmozgás.
Ez itt egy panel, ráadásul az a szoba, amit én egy kicsit nagyképűen dolgozószobának hívok (nem azért nagyképű, mert nem szoba, hanem azért, mert nem dolgozom benne), ez a legmelegebb, és ilyenkor itt ülök talpig vízben, mint az urad Floridában, és megpróbálok jópofi lenni.... -
-
Kidus
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Nalam minden nyitva, erkelyajto is, osszes ablak, es megy a szobaventi.
Igy most olyan 25 kornyeke lehet. Egesz kellemes, nappal vannak gondok kint az utcán.
Ezt nem lehet naptej, furdoruha, torolkozo, es strand nelkul birni
mod: hjajj, azok a jo kis tengerparti fuvallatok.... -
-
Kidus
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Engem senki nem hiv a rendes nevemen, ocsem Kidusnak, a csalad tobbi tagja meg a jol bevalt regi beceneveket alkalmazza

Ezert van az, hogy mikor ( idegenek, vagy akiket futolag ismerek ) a rendes nevemen szolitanak, altalaban meg sem hallom
telapo: invitalj be par denevert, ok majd csinalnak egy kis legmozgast neked
-
Racecam
nagyúr
30.2°C van a szobámban....

-
MarKoo
addikt
Már megint Windowst installálok. Szerintem 1 héten belül ez a 30. alkalom.

-
Béláim akkor gondolkozzunk, mert a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a gátvédemel is fontos, de a Gáborok lassan elözönlik az országot.

-
Kokkantas
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha jól tom Grafi is Gábor.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen.
Nem tudom, már próbáltam felvenni a kapcsolatot az illetékessel, de nem sok sikerrel.
Holnap megint rákérdezek.
Vladi: Védve van tőlem..... -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
elrontotta
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem!!!

(Na jó, is...
) -
-
piqla
őstag
Gondolkodom egy-ket uj technikai kutyu vetelen, utcai hasznalatra, de egyre inkabb erosodik bennem az a gondolat, hogy tok felesleges tizezreket beruhaznom barmire is, mert ugyis korbeallnak egy sotet utcan es elveszik

Hiaba akarmilyen edzes, ha korbeallnak nyolcan es kest tesznek a nyakamhoz es/vagy a tokomhoz, ugysem segit semmilyen technika.
Pedig csak egy uj mobilrol es esetleg egy mp3 lejatszorol lenne szo...
Szerk.: Nem jo ez igy
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Microsoft Photodraw 2000-el úgy-ahogy meg lehet csinálni, van egy Cut out by edge-finding opció, nem mindenhol találja el jól a széleket, de utólag le lehet finomítgatni ahol az egyenes éleket nagyon elrecézte pl : [link]
Elsőre jobbnak láttam, még sokat kell vele macerázni hogy jó legyen. Na meg a jobb szélén sem stimmel az a fekete rész, meg a gumi szőreit sem szedi át, de mind1, próbálkozásnak jó volt 
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
belinkelem ide is hátha valaki nem jár arra, nagyon fontos lenne, ha valaki tud valami megoldást, vagy valami 5lete van!
[link]
Előre is kösz
Üdv:neongorack -
VladimirR
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
csak abba, ami/aki zavar, idegesit, amit/akit hulyenek tartok
persze vannak kivetelek, vannak, akiket inkabb kerulok, hiaba maszok toluk falra
Den: ennyire elvileg meg a paint is kepes - psp, photoshop mar komolyuabban is ki tudja jelolni, ha nem oly' egyszeru az alakzat, azok valamelyikevel nezd meg
bar mindket progi tobb 10MB, ha nincs hirtelen a kozelben, mindketto fizetos, de van ingyen letoltheto probaverziojuk, az erre tobb, mint megfelelo
ingyenesnek ott a gimp, de azt nem ismerem, igy tobbet nem tudok rola mondani
ha megmondod (publikus) a dolog, teszek egy probat
[Szerkesztve] -
Den
veterán
milyen programmal és hogy tudok egyszerűen kivágni valamitegy képről? vmi ingyenes eccerű cucc kéne
Aktív témák
- Padavan firmware
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). ma is elvétve leszek, más fogja a gépemet használni.
![[kép] [kép]](http://donntu.edu.ua/pwt/pol/news/news2/miller/miller.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
)