Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz VladimirR #295 üzenetére
Mégis hogy ismernék olyan embert személyesen, aki már rég meghalt, amikor én megszülettem? A szellemidézés nem az én sportom. Egyedül Ghost-ot ismerem személyesen, mint szellemet.
Szerk: Persze, hogy tudok időutazni, én találtam fel a gépet. Az időzsaru című film gyakorlatilag egy rólam szóló dokumentumfilm, csak megkértek, hogy tartsam titokban, holmi világ sorsa, vagy ilyesmi miatt. Állítólag túl veszélyes lenne. Szóval ha más sem utazhat, akkor én sem fogok, ez így fair. De ez amúgy nagyon titkos, csak neked mondtam el, maradjon is köztünk!
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Racecam
nagyúr
válasz VladimirR #301 üzenetére
1.2-es nagy floppy.
Sajnos már nincs hozzá meghajtóm, de amennyit láttam belőle, ez nem is olyan nagy tragédia. Egyébként egy új agy tartalmának létrehozása nem egyszerű feladat, még az álltalam feltalált szerkezettel sem, ezért apróbb hibák sajnos, még a legkörültekintőbb tervezésnél is előfordulnak. Például túl nagy hangsúlyt kapott a helyesírás ellenörző funkció. A további hiányosságok felsorolásától most eltekintek, mert újabb agyak tervezésével kell foglalkoznom.
Üdv.
BöbeCom'è diverso il mondo visto da qui
-
QuarK
senior tag
válasz VladimirR #426 üzenetére
Anyukam also hangon otvenet szokott produkalni, ez tiz palacsinta fejenkent, sot tobb; mert mire elkeszul, addigra mar nem igen van gyomra, hogy egyen is belole (palacsintakat fog latni masnap reggelig lelki szemei elott)... amikor eme tettet elkoveti, egyhuzamra befaljuk mindannyian az osszeset, aztan elgurulunk az agyig, es agonizalva elvezzuk.
-
Lortech
addikt
válasz VladimirR #1439 üzenetére
Igazad van. Most hogy így mondjátok már dolgoztam (marhultam) is ezekkel.
Na mind1, jól elbeszélgettünk a semmiről. Elteszem magam holnapra, mert mindenbe belefogok egyszerre, de semmivel sem végzek, és mindenből egy sz@r (se) kerekedik ki. Mai kitűzött célom sem sikerült, időből kifutottam, leszarom már, golyózik a szemem, kapkodok ide-oda, gépelek mintha az életem függne tőle.
jó8
szerk: még azér ezt leírom .
Simán jó otthoni célra win alá az apache: [link] - ez egy teljes csomag, tök egyszerű. (nem mindig a legújabb a legjobb)
Nekem jobban bevált ez, mint az iis, de az is megteszi. Annak ellenére hogy most épp iis van ftp/http-re is, vista miatt kipróba, ''mer mérne''.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest