Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
El sem hiszem, hogy alcim nelkul megusztuk ezt a topicot

-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Termeszetesen felhivtam a sajat szamomat, egy uriember valaszolt. Ezt mondta: ''I was wondering where that weird music was coming from.''
A csengohangom egy nepszeru Prodigy nota, ami igy hangzik: ''Change my pitch up, smack my bitch up!''
Szoval egy fel oraja visszakaptam
Imadom a telefont, de tobbet nem hordok a zsebemben ilyesmit, tul vekony es konnyu. -
-
tiv83us
veterán
2 evre kotottem szerzodest, igy a 400 Dollaros telefont megkaptam 99 Dollarert, plusz havi 29 Dollarert - mint mar mondtam - 200 percet dumalhatok. /39 Dollarert lett volna 400 perc, de amugy sem vagyok egy nagy telefonalos, eleg volt ez
/ Az internet meg plusz +15 dolcsi havonta, de ha csak zeneket akarok letolteni, mozi musort nezni, terkepet hasznalni, ujsagot olvasni, azert nem kell perkalni. -
tiv83us
veterán
Ma delutan elindultunk tiv61us-el szetnezni az ohio tuloldalara, jol elkeveredtunk, hazafele megalltunk telefont venni nekem, vegulis egy Motorola Razor V3 lett belole. 29 Dolcsi havonta, internet, 200 perc ingye dumalhato, tovabba este 6 utan es hetvegen total ingyenes a telefonalas.
Hazafele sikeresen bedugultunk az Interstate 65N-en, 2x6 savos autopalya at az Ohio felett. Csinaltam is egy kepet az ujdonsult telefonommal
[link]
ui: Egyebkent ahhoz kepest, hogy telefonrol van szo, egesz szep 1.1 Megapixeles kepeket csinal. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
3/4.
Mar most egy nagymamat is bele akarunk ultetni. -
tiv83us
veterán
Ha egy pisztollyal fellovok a levegobe...Hova tunik a golyo? Visszesik valamikor?
-
tiv83us
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Leginkabb az Eddie Murphy filmhez tudnam hasonlitani az ''Amerikaba jottem'' cimu film kapcsan. Engem egy ket meteres napszemuveges fekete uriember nyirt meg, napszemuveggel a fejen, mobiltelefonnal az egyik fulen. Erdekes volt. ''Maradando'' elmeny, de a frizum jo lett legalabb

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Tegnap Mr. Hagman-nel sajnos csak egy pohar bor es egy par szo erejeig futotta, mert ma reggel mar elhagyta a szallodat. Elmeselte a majatulteteset, meselt a hazarol Texasban...Jofej volt, ramnezett, aztmondja: ''varj csak egy kicsit'', erre eltunt...
5 perc mulva megjelenik 6 uveg borral a kezeben, az olembe nyomja, ramvigyorog, felteszi a kalapjat majd megkoszon mindent es eltunik az elevatorok fele. 3 uveg minosegi francia feher es 3 uveg ugyancsak igen minosegi spanyol voros borral lettem gazdagabb tegnap este
Hat ennyi volt. -
tiv83us
veterán
Gyerekek, holnapra hivatalos vagyok Mr.Larry Hagman /alias Jockey a Dallas-bol/ lakosztalyaba egy esti whiskyzesre

Sorry, de meg kellett osztanom, sosem ittam meg egy igazi amerikai movie starral
Kidus: Joejt Kicsim, asszem en is szerelmes lettem mar megint
-
tiv83us
veterán
Itt tartotom a kezemben az autogramjat, ezenkivul kaptam tole egy ''barati''
hatbaveregetest, megbeszeltuk, hogy szereti a magyar szilvapalinkat, majd tovabballt promociozni. Termeszetesen valami ujabb whisky reklamban fog feltunni hamarosan
ui: Ja es lenthagyta nalunk a telefonjat, azt is nekem kellett felvinni neki a lakosztalyba...
-
tiv83us
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
En is pont erre gondoltam...Kicsit felelotlenseg. Egyszer Orlandoban ultem egy urrepulogep szimulatorban, ami 3,5G-t produkalt. Elegge meglepo erzes volt, de en elveztem, olyannyira, hogy 3x vissza is szalltam

Viszont 7G-t mar lehet en sem vennek ennyire konnyeden, az azert eleg komisz. De ha egyszer lesz alkalmam en kiprobalom.
ui: Azert nem semmi, hogy a vadaszpilotanak mennyire meg sem kottyan az egesz... -
tiv83us
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Hm?
Mas. A repulos topicban linkelte egy srac, de ide is beteszem, a Blue Angels egyik vadaszpilotaja felvisz egy nem igazan kikepzett emberket es mutat neki egy-ket ''trukkot'' amit eleg szarul visel /3 ajulas
/, en mar tobbszor megneztem, de nagyon tetszik az egesz, talan meg ki is probalnam
[link] -
tiv83us
veterán
Valaki tud adni egy linket a loitumas porehagymat lengeto kiscsajrol?
Sajnos amit regen neztem a zenes topikbol, az mar nem mukodik
fokukac: thx -
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Folyamatosan uvoltenek a szirenak...Nemtom mi a fax van, reggel is kb 4x arra keltem, hogy szirena mindenfele.
Egyebkent most megyunk Tamassal valami partyra a nagyfonokhoz, ugyhogy minden kiderul ejfelig, majd jelentkezem.
ui: De hol van a telapo?
ui2: Most mondja Tamas, hogy nem kell izgulni, a szirenazas nem allando jelleggel van, csak ma epp valami banda nyirja egymast a fovarosban es most oket kergetik. -
tiv83us
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
A beutazasahoz es letelepedesehez szukseges papirok sajnos lassan mennek, ugyhogy o meg egy piciket marad, de ettol fuggetlenul a lyankeres megvolt es meg is lesz tartva minden

Nekem viszont dolgoznom kell, Magyarorszagon nemtudnek elhelyezkedni normalis fizuert, ezert ugy dontottunk addig kicsit visszajovok es megszedem magam, aztan majd jon utanam.
Kidus: Ne feccse' bebi, csalanba nem ut a mennyku
-
tiv83us
veterán
Nah, tengnap ejjel megerkeztunk az Ohio partjara. Szep nagy betondzsungel, helikopteres uldozesek, eddig 3 feher embert lattam /abbol egyet a tukorben
/...stb.
De vannak felhokarcolok, feny, csillogas, miegymas, ha megtudsz tanulni egyensulyozni a loszerhuvelyeken, amiket az utcan hagynak egyes baratkozasok alkalmaval
Egyebkent komolyan tetszik, mar kezdett kicsi lenni a hegyvideki varoska, ahol eddig laktam 3 evig. -
tiv83us
veterán
Engem ez a ''sebhelyes gyilkos'' egy olcso alkoholistara emlekeztet, aki szabadidejeben a teszko parkolojaban jarkal es lopkodja le a bicajokrol a sarhanyot meg a dinamot es kozben 14 napos parizeres kiflit eszik sargaszinu tejfolbe martogatva.
Azt hiszem mar reg tudtam leirni ilyen pontosan es hirtelen egy gondolatomat
-
tiv83us
veterán
Have y'all ever seen a santa claus gettin' beaten up by his own fakin bag?

-
tiv83us
veterán
Szerintem par centi lehet koztunk, en 184, tildy szvsz 180 korul lehet.
Egyebkent nem ''kistiv'', hanem tiv, apam a ''nagytiv'' illetve ''seniortiv''. Nahat
ngabor2: Ha jol tevedek, a napokban osztottak ki 480ezer meghivot, valoszinu most rajottek, hogy hiba volt
#189: Tudom, hogy ideztel, nem is kifejezetten neked szolt, csak hogy tisztazzam a rangokat
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Dell notebook topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)