Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Láttál már olyat, hogy egy játékos a második sárga lapja után még vígan focizik?
Mert itt láthattál volna...
(Később megkapta a harmadikat is, erre azért már járt a piros.)
De ettől függetlenül hajtós, érdekes, izgalmas meccs volt.
Többet nem mondhatok, mert van ilyen ''Foci VB 2006'' című topik, és peterkeT minnyá átzavar oda....
-
Kidus
őstag
Mindenkinek kosz a helpet, sikerult feltenni az uj live-ot.
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
kétszer gondold meg inkább mielőtt könnyelműen döntesz!
mi figyelmeztettünk.... -
Grafiqs
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Már tervezés alatt áll egy komplett kulcstartó sorozat és egy az izomerőfaktor kiiktatott nagymama széttrancsírozott és a zuhanástól erősen deformálódott testrészeit és egyéb tartozékait ábrázoló, deluxe kiadású poháralátét is.
t|-|om!: ''Öööö, könnyen elkaptuk, uram.'' Ihletet kaptam és jött...
-
Kidus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
WINHTTP.dll hianyzik.....
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
hol lehet elorendelni az izomerőfaktor kiiktatott nagymama széttrancsírozott és a zuhanástól erősen deformálódott testrészeit és egyéb tartozékait abrazolo kulcstartosorozatot, amibol ha ugyesek es kitartoak vagyunk, egy komplett izomerőfaktor kiiktatott nagymamat rakhatunk ossze, mely huen abrazolja a izomerőfaktor kiiktatott nagymama leszallas elotti allapotat?
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Remélem figyelembe vettétek a nagymama izomellenállás faktorát is. Nem elhanyagolható szempotn, hogy a nagymamá izomellenállás faktora. Ugyanis a nagymama szeret mindíg először leülni bármilyen mozgó tárgyra. Tehát el kell hitetni vele, hogy az utastársai közül, ő lesz az első aki elfoglalhatja az egyetlen ülőhelyet. Amit persze egy fiatal suhanc birtokol. Vagy esetleg egy 8 hónapos állapotos hölgy a kezében 2 marha csomaggal és egy égetni való 4 év körüli kisgyerekkel. Aki arról ismerszik meg, hogy állandóan hangosan ad hangot abbéli felismerésének, hogy az utastársak mennyire nem szeretik, hogy csomagjaikat vizsgálat alá veszi egy 4 éves. Vagy épp rikoltozva próbál minden lehetsőgét megragadni arra, hogy megnyomhassa a leszállás jelző gombot. A leszállási szándéktől függetlenül. Ez ugye hatalmas mennyiségű energiát emészt fel az anyuka türelméből. Aminek egy idő után erősen hangot is ad. Egy-egy a k.rva .nyad felkialtassal vagy esetleg egy gyere ide k.b.szott kölke. De a nagymamát ez az erősen hátrányos helyzetű embertásunk még nehezebb helyzetbe hozása erősen arra ingerli, hogy rugjon bele még egyet. Mert neki elmélete és meggyőződése szerint ez a társadalmi kötelessége.
Ha idáig eljutottatok a nagymamával, akkor már elmondhatjátok, hogy az első akadályt a nagymama izomellenállás faktorának leküzdésében sikeresen vettétek. De itt jön közbe a faktor további része. Mégpedig az én szállok le először rész. El kell hitetni a nagymamával, hogy csakis komoly bottal való kopogtatás és ez a mai fiatalság felkiálltás elsütése árán lesz képes először elhagyni a járművet. Ha ez is megvan ügyesek vagytok, csokit nektek. Nagymama izomerő faktor kiiktatva.
Vegyük a következő problémát. Ez pedig a nagymama tömege. Mint ismert egy nagymama tömege több részből épül fel. Egyrészt adott nem éppen hab testének kis mennyiségű kilója. Illetve a nagyjából 35 kg-os bevásárló kocsija amit maga után húz monoton utakon. Illetve a 12 kötet keresztrejtvény és romatikus füzetregény. Illetve a szerényen zsebbe helyezett majszolni való.
Ha mindezek megvannak akkor ügyesek vagytok, csokit nektek.
Mivel a nagymama székbe kötve kevéssé hasonlítható egy időjárás léggömbhöz, ezért figyelembe kell venni, hogy az éber(nek kevéssé mondható) légierő meg fogja szépen kérni a székben utazó izomerőfaktor kiiktatott nagymamát, azonosítsa magát vagy különben lelövik. Na igen, erre az izomerőfaktor kiiktatott nagymama jó eséllyel a botja lengetésével és néhány keresetlen mai fiatalok kiszólással fog reagálni. Ami viszont kevéssé értelmezhető azonosító jelként a levegőben legalábbis. Minek eredménye képpen is az izomerőfaktor kiiktatott nagymama lelövésére fog sor kerülni. Ennek sajnos elég sok belátható és beláthatatlan következményei lehetnek. Először a magasságtól függő körben fog szétszóródni az izomerőfaktor kiiktatott nagymama. Sokan ezt biztosan ufonak fogják gondolni az izomerőfaktor kiiktatott nagymama szétrancsírozott és zuhanástól erősen deformálódott testrészeit. Minek eredményeképpen kiszállnak a helyszínre az usa sosem halott ügynökségei és összeszedik az izomerőfaktor kiiktatott nagymama szétrancsírozott és a zuhanástól erősen deformálódott nagymama testrészeit és egyéb tartozékait valami über titkos támaszpont szállítják. Másnap az újságban még a nagymama szó létezésének tényét is tagadni fogják. Ami a hamburgerzabálókorcsosult agyu amerikaiakban azt az érzetet fogja kellteni, hogy ott igenis történt valami. Ott igenis ufo szállt le. Zarándoklatok indulnak a helyszínre. Egy idő után kultikus hellyé változik a a terület. Tán még vallást is alapítanak az izomerőfaktor kiiktatott nagymama széttrancsírozott és a zuhanástól erősen deformálódott testrészeinek és egyébb tartozékainak. Ez pedig erősen negatív hatású lehet az usa nemzetgazdaságára. De ha ügyesek vagytok akkor szép hasznot húzhattok a hülyehamburgerzabálókorcsosultagyu amerikai embertásatok hülyítéséből...
És a konklúzió:
1. Kössetek bazi sok héliumos lufit a fotelre, és egy jól irányzott tarkóra helyezett ütéssel szedált nagymamát helyeztettek a székbe.
2. Készüljetek fel a vallás alapításra. Mindenféle a az izomerőfaktor kiiktatott nagymama széttrancsírozott és a zuhanástól erősen deformálódott testrészeinek és egyéb tartozékainak apró részleteit bemutató szuveníreket. És szervezzetek kalandtúrákat a helyszínre.
G
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
3/4.
Mar most egy nagymamat is bele akarunk ultetni. -
BlacKSouL
addikt
Ehhe, de rég láttam ennyi modit egyszerre egy helyen

(nah, back to the brasilian fiesta)
Grafiqs: hja, mert a Miért moderáltukba is csak benézni tudok
De OT-ban sem vagytok általában egyszerre ilyen sokan; mondjuk én spec. örülök h. most mégis.
Na megyek meccset nézni
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hogy a kit?

Kidi: Holnap meccsnézés van haverokkal a szigeten sörrel meg kivetítővel. (Egyébként meg gondolkodom...) -
Grafiqs
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mégis mit vársz egy hülyehamburgerzabálóamerikainaklátszókorcstól???

-
Tithian
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor az AITD ajánlott, egy igazi boy-wonder játssza a kemény Carnby detektívet, s csak úgy beledobtak a filmbe egy műtéti beavatkozás utáni Tara Reidet.
Olyan művészire sikeredett, hogy nem is emlékeztet a játékra.
Szórakoztató rossz filmre vágyóknak pedig ott a Drunken Wu Tang, minden idők egyik, ha nem a legzavarosabb filmje: [link]
Az egyetlen, amiben görögdinnye-szörnnyel karatézik egy nindzsa.
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem csak egyszerűen úgy tesz mintha értene valamihez...

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem Te erre nem vagy felkeszulve
-
ngabor2
nagyúr
a nap tanulsága: a martininek 7 év alatt se történik baja

-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
vissza, csak nem valoszinu, hogy megtalalod - azt a par grammos lovedeket a legenyhebb szel is messzire tudja fujni
vagy csinalj olyat, mint a madarasz nyivesszoknel, hogy mikor lassul, kinyilnak rajta a lassito tollak, igy nem megy tul magasra, es lassabban is hull vissza - konnyebb megtalalni -
Kidus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mar nem tudom sajnos

De ujra megprobalom majd ugy reggelfele, aztan jon a report, hatha csak user error az egesz... ( bar most nem hiszem )
tiv: kicsim
hova menne az a szerencsetlen golyo? Szepen visszaesik es kupan vag valakit 
-
tiv83us
veterán
Ha egy pisztollyal fellovok a levegobe...Hova tunik a golyo? Visszesik valamikor?
-
rocket
nagyúr
Eletemben nem aztam meg igy el, nem ertettem kis esotol mit paraznak az emberek es alltak a zart helyen, erre elindultam akkor is mar szakadt, dehat ugye nem vagyok cukorbol alapon kit erdekel, 2 perc utan jott egy olyan 80-90km/h-as szelvihar, majd nem sokkal kesobb jegeso kezdett esni, ruham kb. 3 kg vizet szivot magaba, ereztem is meghiztam hirtelen

Lehet a termeszet igy valaszolt nekunk amiert vendegul lattuk az USA elnoket
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na király, elmentem wc-re, addig ömlött az eső, mostmár csak dörög meg villámlik. De legalább volt egy nagy zuhi

-
ngabor2
nagyúr
no, hazaértem. a rizset és a husit holnap csinálom, addig még el kell menni a bótba is, ami olyan csíkos, mint a krumplibogár.
felőlem jöhettek éhenkórászni, legalább lesz, aki összevágja a húst
tibike még csak-csak meg tudná oldani, de te messze vagy (szerencsére, beléd sokkal több kellene
) -
Kidus
őstag
Talaltam egy linket vegul, sikerult egy 7.5-ot feltenni.
Egyik masik sem ment, valami dll. hianyzik neki.
Ez most rusnya, de legalabb mukodik
-
burgatshow
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Itt Gödöllőn szakad. Szarrá is áztam.

Kidus: [link]
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Basszameg, fel probaltam tenni a live messengert. Nem ment.
Leszedtem minden msn programot, elozo live-ot, ujra telepitettem, nem ment.
Most probalom a msn messengert, de minden linkre a live messengert dobja.
Mi a francot csinaljak? -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
Rohaaaaaaaatttttttttt mazzzzzzzzzzzzlistaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!:- ))) neiknsi nekens ikeneisne !!!:- )))
most veszettuluirigyellek:- )))
udv
neduddki
MOD: JA HOGY NEM ESIK: -((( akkor nem is irigyelekannyira!!!
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
Mindenkinek kellemes nyarat! Aki teheti ne kockuljon, hanem legalább meló után vegye be magát vlmi nedves helyre egy hideg lötty társaságában. Ja és élvezze mindenki a hiányom
Majd jövök, ha úgy érzem eléggé lebarnultam. 
Hf, csüsz, meg hasonlók
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na most sajalom hogy a tegnap esti feta befozes lepeseit es eremenyeinek fenykepeit nem pubklikaltam a amai nap[opn:- (((
de ami kesik aszt gyuvohet elejn megesszuk:- )))
udv
neduddki
mod: Kidus: pro0blad meg bazsalikommal fozni es nemi sajntal felporgetnie:- ))))
[Szerkesztve] -
-
Lest4t
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyan oldlalt , ahol egy jó kis cikk van a mobilszolgáltatók közötti versenyről és annak történetéről ?
-
BlacKSouL
addikt
Miért kellett ilyen pocsék minőségű közvetítéssel kiszúrni a világ és a magunk szemét??? Az m1-en egy nagy fehér semmi látszott mögötte, a BBC-n már halvány foltok felfedezhetők voltak, de a célját, hogy bemutassa a város szépségét felülről...Hát őszintén szólva elb@szták, de alaposan

-
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
1 pohár rizst megpirítasz kicsi olajban, majd 2 pohár vizet öntessz hozzá, és kb. addig főzöd amíg a víz elfogy róla, majd kicsit hagyod párolódni (de végülis ezt nem muszáj). Jah és ízlés szerint fűszerezed!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kokkantas
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Amit készítesz és megosztod velünk, hogy mit csináltál abból nekünk is kell ennünk. Beraktad a közösbe.
-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Pedig rizst is egyszerű ám főzni...Kérdezzétek csak meg Ben bácsikánkat

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Senki nem mondta, mert ez alap dolog.

-
burgatshow
veterán
tbs: a csirke többi része még a fazékban ami a hűtőben van a tésztával együtt
Xpod: Ki mondta, hogy kapni fogsz? Hee??? He???![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ngabor2: Válaszolnék de rizst én sem tok főzni!
Dufresne: Tesco gazdaságos.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
hehe, szombaton én is gyártok valami hasonlót. de inkább átmegyek a főzőcskés topikba, és ott kérdezősködök, mert zsenge vagyok a főzéshez.
ja, és jó étvégyat, a sok éhenkórásznak meg ne adj belőle
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem rossz, de hol az én részem?
tbs köszi a linket, majd valahogy megpróbálom elmagyarázni, mit kell csinálnia. (Mondjuk ez lesz a kihívás, mert még életembe nem állítottam be ADSL modemet.) -
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor énis benevezek

Én asszem csak az almát kérném

[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Az 1kg csirkéből..? Hol a többi..?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
Ezt főztem: [link]

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Padavan firmware
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg hogy éhen ne maradjak a nagy ivászat előtt