Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hát ezt is melgfogják trükközni szerintem.Valamelyik smile gyüjtő oldalról belinkelik azt annyi.Ugyan úgy lesz mindenféle smile, sok sok darab!
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem a Garfield film nagyon béna volt...Viszont a Shrek-et láttam vagy 10X legalább

-
ToBeY
nagyúr
Valaki már hallot hogy megjelent a cooltura második része?Én haveromnál láttam felírtosan,Eurotrip a neve [link]
Szásszor jobb mint az elsőrésze,de vajon ez szinkronosan megjelent mo-on?
-
ToBeY
nagyúr
Ha Ő világ 2. legvesztélyeztetettebb embere,ki az első?
-
ToBeY
nagyúr
Ja Bush'Bá látogat meg minekt

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Anno én ismertem igazi kemény graffitis srácokat.Azoktól tuti nem vettél volna el semmit

Mondjuk azok komoly rajzokat csináltak filatorigátnál,és nem ilyen suhancok voltak mint azok,hanem 17-22éves srácok voltak.Bandájuk neve PNC Painter not criminals (remélem jól írtam
) -
ToBeY
nagyúr
ezt most olvastam egy másik fórumon

60év körüli nagypapa és nagymama netett rendel!
Antenna felrak,vonal behúzva,nagypapa gépet mutogatja p1 166mhz 32mb edo ram!LoL ebből nem fog jó kisülni!
Hálókártya install majd winfos98 cd-kér.Én mint optimista ember megkérdezem hátha van win98 install cd a háznál!Nagymama felugrik márt hozom is,vissza térve nagy a döbbenet:lerakja elém a csinibaba videjókazettát meg suprahits akcijós 500pénzes audio cd-t,elmondása szerint ezen biztosan rajta van amit keresünk. Kollégával összenézünk,belső lélektani nagyröhögés.
Helyszínről való távozás után nagy röhögés!
No comment! -
ToBeY
nagyúr
Ez a Lynne&Tessa milyen nemzetiségüek lehetnek?

-
ToBeY
nagyúr
Úgy hallotam a napokban,hogy már nem él Larry Hagman. Igaz ez?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát hogy ennyire azt nem tudom,de havernak dobtam a pohárba egy kockacukort, és tiszta kóla lett minden kifutott rendesen!

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bármilyen cukortól habzik.

-
ToBeY
nagyúr
Szerintem is a blogba maradhatnak a kisebb méretű képek(mert az se jó ha nagy méretű képek miatt sokáig tölti be az oldalt) és lehetne linkelni full méretben
-
ToBeY
nagyúr
Berakod a DVD neronak megmondod DVD másolás image recorder-el Előszőr lenyomja isoba,majd DVD csere és írja is.Ha ismeri azt a formátumot a DVD íród akkor lefogja játszani.De úgy is csinálhatod, hogy valami iso készítő progival csinálsz iso-t,majd kírod valamivel. Sok lehetőség van

[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem egyszerű youtube-ról videót lekaparni, de nem lehetetlen

Firefox-hoz van valami plugin aszem... de nem tudom pontosan -
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
document&settings-be megkeresd álltalában a legnagyobb méretű lesz az.Aztán kiterjesztést adsz neki pl totalcomanderrel *.flv.t ! Majd keresel egy Flv playert és lejátszod Vagy flv konvertelt keresel és konvertálod amibe akarod
-
ToBeY
nagyúr
Ha már ismét loituma izénél tartunk
Ez beteg
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Úgy 10év múlva talán alapszintet eléred. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)