Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Unatkozom!
De komolyan... Kimenni nem lehet mert egyáltalán nincs jó idő, és senkivel sem tudok sehova sem elmenni... 
-
burgatshow
veterán
Itt is csúnyán esőre áll.
Hozok fényképet. -
burgatshow
veterán
Nektek is cseszekszik a fórum, ha a mobilarena felől jöttök? Nekem állandóan visszavágja a proxy, hogy ''Error resolving server's IP address.''

-
burgatshow
veterán
Kajás vagyok!
A konyha meg túl messze. Mint a híd. Ja nem az egy film! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem pörög a topic, azt vettem észre. Mi van emberek mindenki már csicsika vagy mi a túró?
A mávhoz: én napi rendszerességel járok vele suliba és nem tudom. Nekünk már hál' égnek a jobbik fajtából jutott, mert mi azokat az ''újakat'' kaptuk amik már nem bőr?! ülésekkel járnak hanem azzal a műszálas ''plüssel''?!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jóvanna, legközelebbi PH talira viszek neked! De komolyan! Én fogom sütni, mint ahogy a mostanit is!
Tudom, abból inkább nem kérsz. Sebaj, több marad nekem!
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Képet kérsz a palacsintáról?

-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Megyek benyomok a fejembe pár palacsintát!
Muszáj, mert van! 
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Pályázik a halál! Télleg frankón mellé ütöttem!

-
burgatshow
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Bárcsak azon dolgozhatnék én is!
Szép álom lenne. A saját kis motorocskám lesz 1xer ha kész lesz. 
tiv: Pedig sztem ez egy szép tiszta PHP kód!
Na én meg el aludni. Holnap kocsi takarítás, hétfőn meg meló! :S Bár így sose leszek kész de most nem tudok gondolkodni és gépelni. Fáradt vagyok na. Lejártam a lábam Pesten az Andrássy út és környékén.
Good night to all of you!![[kép] [kép]](http://forums.invisionpower.com/style_emoticons/default/sleeping.gif)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Nem nem, dolgozok. Pontyosabban dolgozgatok! Ilyenkor lehet a legjobban mert kuss van a házban. Senki sem basztat.
Hegggesztek: [link] -
burgatshow
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt hittem már csak 1edül vagyok!
Aludjál vazze!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
Én nagy százalékban balkezes egyébként kétkezes.
Egyedül írni nem tudok jobb kézzel, minden mást (egerészés jobb kéz pölö).
Winner_hun #3927: Nem kamu megcsináltam a hajtogatást.
Más: Bementem Pestre a Múzeumok Éjszakája miatt, de végül 1 múzeumba sem mentem be mert akkora sor volt, h talán még most is ott állnék.
Majd megnézem Őket máskor. 
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy néz ki!

-
burgatshow
veterán
Bocsi, csak be kellett szednem a ruhákat, közben kiteregettem a görényem cuccait (amit persze 60 fokon mostam) és azóta beraktam még egy adagot!
Szerintem nincs még 1 tinédzser aki ennyit mosna nap mint nap. És mielőtt félreértés történne, nem csak a saját cuccaim vannak a motyógépben.
-
burgatshow
veterán
Eagle: Nincs mit! Egyébként én is ezt használom mindenre!
Csak 1xer poénból nézd meg az About-ot és várd ki míg legörget a magyar translation fixed-hez és nézd meg kinek a neve van ott. 
Kokkantas: Ülök este a gép előtt, egyszer csak SMS. Mondom mi a manó? OTP Bank? Há' lehidalok. Benne a duma. Áhh mondom nem foglalkozok vele, mert:
1. az sms-ben szerepelt határidő már lejárt
2. nincs is szk-m.
P.H. Én szándékosan nem kértem mert ismerem magam!
Amíg van addig költjük!

-
burgatshow
veterán
Ilyet én is kaptam!
[link] A legjobb az egészban az az, hogy Junioros vagyok, tehát a számlám nem kezdődhet mínusszal. Vagy lehet, h igen, de nekem még sosem sikerült!

-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én most perpill még csak kajára sem bírok nézni annyira nem vagyok éhes. Igaz köbö 1 órája keltem mert hát ahogy mondani szokás, aki éjjel legény az nappal alszik!

2kor értem haza egy buliból!
-
burgatshow
veterán
Megdhöglöthök mindh!
Mockos népshég! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
burgatshow
veterán
Mintha dézsából öntenék, úgy szakad itt Gödöllőn: [link]
-
burgatshow
veterán
Pompás! Beborult, már villámlik és dörög, szóval 10 percen belül akkora zuhi lesz itt, hogy öröm lesz nézni. A ruhákat most szedtem be, a mosógépben meg benyomtam a szárítást.

QuarK: Húzzá má haza!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Itt Gödöllőn szakad. Szarrá is áztam.

Kidus: [link]
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
tbs: a csirke többi része még a fazékban ami a hűtőben van a tésztával együtt
Xpod: Ki mondta, hogy kapni fogsz? Hee??? He???![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ngabor2: Válaszolnék de rizst én sem tok főzni!
Dufresne: Tesco gazdaságos.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Ezt főztem: [link]

-
burgatshow
veterán
Asszem jó lenne reggelizni.

Amúgy vélemény: [link]
-
burgatshow
veterán
válasz
Dufresne
üzenetére
Novembertől lépek a felnőtt korosztályba mert 18-as karika leszek.

Nálunk úgy van egy ilyen nemzetközi versenyen, hogy csak feketeövesek indulnak a korosztályok pedig a következőek:
13-18 IFI (azonban ha abban az évben vagy amikor 18 leszel, de még nem vagy annyi, akkor még nevezhetsz az ifi kategóriába lásd én)
18++ felnőtt
A spec törés meg annyi, hogy 5 célpont van (törőállvány) amiket 5 meghatározott rúgással kell elrúgni (értelemszerűen 1 célpont 1 technika). Na most eddig semmi különös. Azonban a spec. törés lényege, hogy a célpontok elég szépen fel vannak pakolva magasságilag. A nevezési magasság: 260/240/230/180/200 cm. És természetesen ezeket kell lerúgni. Minél többet tudsz érvényesen lerúgni, annál több pontot van (1 technika 2 pont).
Ha pedig holtverseny alakul ki (mondjuk 2-3 embernek ugyanannyi az összesített pontszáma) akkor minden versenyző edzője, odabattyog a bírói asztalhoz, ahol egy kalapból, az 5 technika közül kisorsolnak 1et, és azt a technikát megemelik 10 centivel. Mindezt addig játszák, míg el nem dől az eredmény. Nekem a döntős magasságom az egyik technikánál 270 centi volt. Ja minden célpontot lábbal kell lerúgni.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Na akkor mostmár végleg: [link]
Balról jobbra:
1. 2002. május 3-5: Csehország, Trebon - Ifi formagyakorlat 3. hely
2. 2003. április 10-13: Horvátország, Rijeka - Ifi formagyakorlat 2. hely
3. 2004. május 13-16: Finnország, Tampere - Ifi formagyakorlat 1. hely
4. 2004. július 7-10: Olaszország, Riccione ifi formagyakorlat 2. hely
5-6. 2006. május 12-14: Románia, Constanta ifi formagyakorlat 3. hely, ifi speciál törés 1. hely
hát ennyi. -
burgatshow
veterán
Egy EB-t aztán az utána következő VB-n meg második lettem.
Naja, akár hiszed akár nem, sokkal szívesebben lennék most kint a mogyoródi Aquaparkaban mint itthon, de ha egyszer nincs miből kimenni, akkor először meg kell hozzá teremteni a pízt.
Az meg csak tisztességes úton csak is munkával megy.
Sajnos 
-
burgatshow
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem van légkondim és elég jól bírja. Mondjuk 2 kW-os!

Totál para vagyok kezdek síkideg lenni. Fél 12-kor indulunk Vácra mert forgalmi vizsga lesz. Remélem sikerülni fog mert hát jó lenne, meg nem hiszem, hogy lenne még erőm újra pár órát venni majd újra vizsgázni.
Gödöllőn amúgy már most a 30-as mellett dekkol a Hg szál, szal faxa. Remélem az oktatóm nem fog lehúzott ablakkal mellettem ülni. Jobban örülnék, ha inkább az A/C gomb világítana.
Valaki esetleg tud vmit a váci dél táji forgalomról?
ladybug: egyszerre csak egy utód.
Mod 2: Gambit kolléga megelőzött

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Bekaphatja a Firefox. Most, hogy felraktam a mozillát, sokkal jobban tetszik, mert sokkal gyorsabb és nem zabálja meg a memóriát.

-
burgatshow
veterán
Mostmár csak én tartom a frontot?

-
burgatshow
veterán
Vééééégre jó idő van!
Jó tudom mára esőt meg jeges esőt mondott, de annyira élveztem a mai napot. Végre nyárnak éreztem az időhányást. Végre felvehettem a rövidgatyámat, szal tök jó volt. 
-
burgatshow
veterán
Hogyan kell a pontokat számolni a bizonyítványból az érettségire?

Ezt a mai napig nem tudom.
Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Battlefield 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De engem így kell elfogadni. 

De komolyan... Kimenni nem lehet mert egyáltalán nincs jó idő, és senkivel sem tudok sehova sem elmenni... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)