Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nekem eddig ez a verzió tetszett a legjobban, mondjuk elég fáradt is vagyok már, ez olyan jó hajnali autózós stílusban megy.
Racecam: Ha mindentől el vagyunk tiltva, akkor nem lehet semmi jót csinálni, naná hogy halott az OT(is) : No chat, Agyelszívás is tilos, Loituma is kifutóban, alcímet sem lehet forszírozni
De az tény hogy USA-ba szakadt honfitársaink is el vannak tűnve, kevesebb az öregapós ...
izé... télapós-hippis nosztalgia-kirohanás is
Dehát már a felénél járunk a záráshatárnak.. -
Vajon ezekből a loitumás videókból van olyan, amikor a kislány egyik kezében hagymát, a másikban zsíroskenyeret lóbál?
(Most olvastam bele a zsíroskenyeres topicba) -
Racecam
nagyúr
Nem unalmas mostanában az OT?
Nincsenek már olyan nagy ökörködések, mint az előző kettőben...
A hét legnagyobb eseménye az volt, amikor Panther rajtam gyakorolta, az új ''tempban'' ficsörét!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
varjal, varjal, nem o a skizofren, az te vagy a ket nick-eddel :P
-
-
VladimirR
nagyúr
addig orulj, amig el nem kezdik kerdezgetni, hogy az alairasodban hirdetett macskadert lehet-e termeszetben fizetni

eszembe jutott megvalami, alig merem leirni
tegyuk fel, hogy valoban nick-et, es ''arculatot'' valtasz, s ezutan mindenki azt hiszi rolad, hogy az erosebb nemhez tartozol
kanira sem ezzel a neveddel mesz fel admonkodni, hanem az ujjal
mi lesz az elso kerdes?
na mi?
igen!
''-te hogy lettel admin?''
''-biztos megdugta kidust''
(elnezest, ha durva, szedd ki)
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
[link]

Tudnam, mi a f*szer kell berohogni, meg teszem azt beirni, hogy velem kell-e megosztani a francia agyat....
Az lesz a vege hogy szarom le az egeszet, es torlom. -
válasz
VladimirR
üzenetére
Akkor csak Neked, egy (tudomásom szerint szintén kandós) szerzemény
Máma még nem ittunk semmit
Nem mehet ez így tovább
Inni kell ha meghalunk is
Igyunk hát az angyalát
Vár reánk sok régi kocsma
Vár reánk sok hű barát
Inni kell ha meghalunk is
Igyunk hát az angyalát
Nem minden alkesz Kandós, de minden Kandós alkesz.
(ahogy egy jó barátom mondaná)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A Tranzisztor az 3 lábú állat
beforrasztom mind a 3 lábat
begerjed az erősítő mégis
mehetek a pótvizsgára én is...
Persze csak akkor, ha most neki nem kezdek rendesen a tanulásnak.
Xpod: drukkolj majd nekem. -
-
Lord Zero
addikt
hm.. érdekes dolog ez a poltopic-jelenség
nem tudom, hányan szoktátok olvasgatni (a hozzászólókat tudom), de az vmi elképesztő, ahogyan egymás torkának esik a jónép, akár csak egy ártatlan(nak szánt) halihó miatt is
igazi drog -
alitak
senior tag
Kéne nekem valaki, aki pl msn-en elmondja, hogy hogyan vannak Mo-n a mobil csomagok. Kéne vennem egy ottanit, de nagyon elvesztem a lehetőségekben. Szóval ha valakinek van fölös 10-15 perce, amit rám tud szánni: alitak_1@hotmail.com
-
(Bundás)
addikt
Hehe, a belépés felhasználói nevet ki kötötte le márciusban?
Nekem, csak most jutott volna eszembe... -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hogy dögölne meg! Magyarban nem tudom előcsalni, de ha átváltom angolra ... akkor a Shift+7/re el[j0n egzb[l &&&&&&& \gz m'r meg tudom oldani, csak mindig v'ltogatni kell mert k-l0nben \gz j'rok mint most ... Nehéz ügy

#2457: A területi beállítások is, és a szövegbeviteli beállítások is magyar-magyar, tehát azon sem láttam semmi furcsát/rosszat. tulajdonképpen úgy van minden ahogy az XP felrakt magát, nem változtattam rajta. Karakterkészletet hogy tudom megnézni?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ezt én is sejtettem, de nem tudok rájönni hol a gebasz..A klav. egy régi, de azért nem fából készült DTK SoftKey, magyar, a billkiosztás magyar 101 vagy 102 gombos PS/2-es. A gomb működik: Cc tehát nem tudom végképp hogy mi baja. Az illesztőprogram a XP sajátja. 
most megszámoltam, a billentyűzeten 109db gomb van, ha az Fn-key-t nem számolom akkor 108, a Power-management nélkül 105. De ez nem szokott hiba lenni, vagy igen? -
BlacKSouL
addikt
Köszi, én voltam hülye félig, mert az ''at'' az tényleg a @, lásd SETI@Home pl. De akkor úgy mondom, hogy a pisálós nyolcast nem tudom kiíratni. Tehát akár Alt+C, akár AltGr+C, akár Alt+38 sehogy nem jelenik meg. Az Alt+38-ra egyébként ez jön elő : ^˙
Tehát egyelőre még mindig nem megy sehogy
Egyéb ötletek 
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem, a csiga az ilyen: _@/''
a csigahadsereg meg ilyen:
_@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/''
_@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/''
_@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' _@/'' -
-
BlacKSouL
addikt
Lehet hogy banális kérdés, de hogy tudom előcsalni az ''at'' vagyis ''és'' karaktert? Mert elvileg az Alt+c lenne, fel is van rajzolva a gombra, de nem jelenik meg leütéskor. Bosszantó, mert sok helyen hiányzik, és jobb híján egy meglévő szövegből másolom be amikor kell, de ez nem állapot. Ha jól emlékszem akkor valahogy karakterkóddal elő lehet varázsolni, de már jó ideje nem emlékszem hogy is kell azt. Azért is furcsállom, mert a többi szépen sorban megjelenik, az összes karakter, de ez az alsó sorban kimarad:
<>#@{}<;>* -
AMD Power
titán
Tud valaki olyan oldalt ahol kínai szimbólumok illetve kínai közmondások vannak? Egyik ismerösöm ilyesmi tetkót szeretne....!

-
Pacák
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
A lőtéri kutyát sem érdekli, hogy kínában rakták össze a márkás PC -t, itt csak az első kereskedő hozzáálásával volt komoly gond. Nem azt és nem úgy adta az ügyfélnek, ahogyan az kérte. Megnézte, hogy mi van a raktáron és abból próbált ötletszerűen varázsolni valami hasonlót, mint az ügyfél elképzelése.
-
AMD Power
titán
Márkás PC-t Kínából, avagy mi is van a dobozban?
[link]
Ezt érdemes elolvasni!
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DJI topic
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az hogy is műxik?
:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyéb ötletek
_
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060613/galamb1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060613/846355742galamb2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)