Hirdetés
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
3.78 liter
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha nagyon szomjas vagy a művelet megismételhető 10-15 perc elteltével is, napi 2 gallon bevitele ajánlott.
A Propel nevű terméket különösen ajánlom: [link]. -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem mindegy mekkora a pohár. A lényeg az, hogy 1 litert meg kell inni maximum 1-2 perc leforgása alatt. Ezt megteheted különböző űrtartalmú poharak használatának megfelelő kombinációjával, vagy a szádhoz emelheted az 1 literes üveget is, ekkor két kísérleted van arra, hogy kiürítsd a tartalmát.
-
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Üvegből idd.
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert rosszul iszod!
-
Winner_hun
félisten
Miért leszek az ásványvíztől szomjas?

-
ngabor2
nagyúr
megjöttem, és máris mehetek dolgozni. ez van...
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
neduddki
üzenetére
Akkor változtasd meg a jelszavad vmire, küldd el nekem privátban az újat, aztán kipróbálom én is IE6 / Opera 8.54-el. De sztem nálad lesz a baj, ergo nekem menni fog.
Előtte azért próbáld meg még egyszer amit írtam. Esetleg törölheted a cookie-kkal együtt a temporary internet fileokat is. Meg ezután akár az egész gépet is újraindíthatnád.
MOD: Mindenkinek aki kíváncsi: [link] -
burgatshow
veterán
Hogyan kell a pontokat számolni a bizonyítványból az érettségire?

Ezt a mai napig nem tudom. -
Panther-D
PH! technikus
válasz
neduddki
üzenetére
Töröld a cookie-kat, majd lépj be IE-vel vagy Operával. Amelyik oldalon belépsz (Prohardver / IT.news / Mobilarena), azon keresztül nézve a fórumot fogod látni őket. Ergo ha:
- kilépsz
- IE-ben törlöd a cookie-kat
- IE újraindít
- IE-vel belépsz a PH oldalon keresztül
akkor látszaniuk kéne. -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther-D
üzenetére
HI!
FeketteCica Nked sincs otleted a opera es a ie alatt miert nincs jogom olvasni a kedvenceket??? mult het ota semmi vlatozas nem vala /hacsak ms auto update???/
ff alatt emgyen...
udv
neduddki
mod: mobgyuk a tszcse-ben pentek este meg nem volt baja az operanak...
[Szerkesztve] -
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun
üzenetére
Persze, láthatod. 3 napig jó lesz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
parandroid
üzenetére
Áh, már jó ideje ugyanaz hiányzott csak: hogy valaki fogja magát és megcsinálja.

-
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor már az egyik fontos dolog megvan

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mondta Panther, de arról én nem tudtam.

Látod, ez már a korral jár....
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen!!

De meg is érdemeltem, nézd csak: [link]
Egyébként micsoda véletlen, nem?
-
Loretto
veterán
Ma reggeli ébredést kővetően a meleg ágyban összebujva pipivel, új szót alkottam: fülbimbó

#2156: Igen de valahogy fülbimbót mondtam, ez egy ilyen este volt
Amkúgy abban a helyzetben nagyon viccesen jött ki.
Fene vinné Integrát. Amióta ezt belinkelte [link], folyton a fejemben a dallama.
Sportos vasárnap: F1, foci vb, Roland Garros döntő, mind mind jó szórakozás a sportot szeretőknek. -
föccer
nagyúr
Vasárnap hajnalban mondhatni pörög a PH!

Online 63 emberke. Megreggeliztem, és a modkereső még mindig fent van a lista elején
VAsárnaphajnalban mondhatni nincs kedve az embernek nekiállni dolgozni. Pedig most is bent vagyok. Itt aludtam. Elkerülvéb, hogy 3,5 órás alvás után ne tudjak felkelni. Most meg bent kell lennem, mert meg kell csinálni a mérésket.
Hát hülye vagyok Én? Dolgozzak amikor PH!-zni is lehet?
Sajnos igen
Szal megyek meló, mert ma sem végzek
üdv.: föccer -
Racecam
nagyúr
Jó éjt mindenkinek!
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
-
MarKoo
addikt
Most még a csokinak se a megszokott íze van....

Racecam: tudom hogy igazad van. ha nem lenne más problémám is, akkor tuti nem fognám fel a dolgokat ilyen tragikusan. igazából nem szégyellem annyira a megbukást, de persze nem is vagyok rá húdenagyonbüszke. viszont ha nem én, akkor a családom fog kinyírni...no meg a nyár.... nah közbe felöltöztem.... kimegyek meglesem, hogy milyen ilyenkor a patak. mindenhol csak fű, fák, madarak csicsergése, felkelő nap és ezt a nagy nyugalmat csak a néha elhaladó vonat töri meg. csak hideg van ezért jól felöltözök. majd jövök, legyetek jók. -
Esmein
nagyúr
You have been disconnected.
Úgyhogy megyek is alukálni, aki meg még ilyenkor is képes a kis betűs kockákat nyomkodni az már nálam is betegebb. Jójét. -
Racecam
nagyúr
Mit nem lehet azon elfogadni?

Hülyegyerek vagy?
Mindketten tudjuk, hogy nem.
De az a fontosabb, hogy Te is tudod magadról.
Nem tanultál, ezért most meghúznak? Mi a gond ezzel? Majd ebből tanulsz, és többet tanulsz.
Az a gond, hogy szégyelled az osztálytársaid, barátaid előtt? Nem baj, majd emiatt is jobban tanulsz.
Hidd el, drága barátom, ez nem tragédia. Az sokkal több ennél, remélem olyannal soha életedben nem találkozol.
Nem kell hozzá 10 év, és röhögni fogsz az egészen, és a mostani önmagadon is. (Ez nem sértés akart lenni!!!)
Jó gyerek vagy Te, csak ne fogd fel ilyen tragikusan a dolgokat!
u.i.: Bocsánat a ''gyerek'' kifejezésért, csak a koromnál fogva jött ez ki belőlem, de mondhattam volna ''jó srác''-ot is.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Ejnye, hat mire nevelitek ti a fiatalsagot?

-
MarKoo
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
De nem csak ez a kurva iskola. Más is. Miért nem lehet olyat, hogy hetekig semmi. Engedjenek át és élvezhessem a rohadt nyarat (azt a 2 hetet). ááá
Racecam: Azért szerintem én nem igen tudnám elfogadni ha meghúznának tényleg..
tivapukája: Sajna van aki nem így gondolja: ''fiatalság bolonság''
-
tiv61us
őstag
ugyanmar gyerekek, nyugi
rogton elso gimiben elbasztak kemiabol aztan siman atmentem a potvizsgan, 4-essel
aztan harmadikban olyan 5-bol basztak meg
megis diplomam van. ELTE-s
fiatalsag bolondsag, az esz az elobb utobb kijon, megha nehany tanar nem latja be
hogy vannak fontosabb dolgok is a tanulasnal
/persze azert aki teheti , keresse a konyebb utat, de akinek nem megy, az meg jobban megedzodik/
es most mennem kell, mert Stanley kupa donto, Carolina- Edmonton
take it easy
bazmeg telapo mi parhuzamos eletet eltunk
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Már tegnap akartam Neked írni, nem mintha ez vigasztalna, de én is elég szarul éreztem magam, amikor 3. év végén meghúztak 3 tárgyból is és osztályt kellett volna ismételnem, ott ahová 3 évig jártam, mert Budapest többi középiskolájában nem kivánatos személy voltam. Mondjuk nálam ez nem sokáig tartott, mert úgy gondoltam valahogy majd csak lesz. És lett is. 1 év alatt levizsgáztam 3.-ból félévkor, 4.-ből év végén, és leérettségiztem.
És most is itt vagyok, nem lettem ugyan professzor, viszont jól érzem magam a bőrömben.
u.i.: Persze estin, mint magántanuló, mert a sima, és a levelező is, túl sok kötöttséggel járt és akkoriban ezeket valahogy nem bírtam.
De ez hosszú történet....
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ne fenyezd mar magad

amugy itt sokkla nagyobb kultuszod van
szvsz a Santaval athidaltak a vallasi sokfeleseget
jo, gondolom zsido ettol meg nem fog karacsonyt unnepelni de Santa attol meg mehet a gyerekehez, mag a baptistahoz, feherhez , feketehez, szoval Santa kozos es megbonthatatlan
OK telapo , fenyezd vazze
de a fucken sorbalhe meglegyen!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
- Lehet ketto kivansagod!
- Akarok egy feneketlen soroskorsot!
- Am legyen.
- Ez marhajo; meg egy ilyet!
tiv bacsi: Igen, akkor jol remlett a dolog; csak nehany filmben ugy forditjak, hogy a jezuska... bar lehet, hogy akkor egynehany helyen o jon; vagy pure telapo mindenhol?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ha mar kivansagmusor van, en egy feneketlen* soroskorsot kernek
illetve tiv sr-nak egy virgacs kijarna, amiert heti $10 ertekben pocsekolja a draga** nedut
*: nem, nem ugy ertem, hogy le legyen csapva az alja, s igy mindket vegen lyukas legyen, hanem mint a mesekben, folyamatosan termelodjon benne ujra a sor
**: az eszmei erteke ennel joval tobb -
-
tiv61us
őstag
ja es meg annyit telapo, hogy ne feledd, itt a sorcsapok is nagyobbak, meg a soroshordok is
miheztartas vegett
nem szeretnek valami europai lofasz serfozdet
nahat
vagom a centit, dec 6-ra vagy 25-re varhatlak
-
QuarK
senior tag
Muhahah
A kolibol egy srac most dobott meg 24 darab CD-vel... Minde Depeche Mode, David Gilmour, Pink Floyd, Roger Waters... Szobatarsam siman azt mondta ram, hogy kreten
Latom, ismet a telapo es a sirTiv vannak a gaton legeny gyanant -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
dehogy olalkodok, majd elalszok, elso muszakba vagyok vazze 6-kor kelek, ilyen 23 eve nem fordult elo
most is bolintottam egyet a gep meg a TV elott es mire felriadtam 4-el megy a Chicago, pedig 0-0 volt az elobb
hu vazze lehet a sorom is befagyott a fagyiban, mar megint
hetente 10 dollar erteku sort dobok ki szetfagyas miatt
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
dolgozom vazze, bedolgoaom magam a meloba, meg keresem a vegleges lakohelyemet a gyerekkel
ugy nez ki hamarosan megoldodik egy igen szep, mondhtani luxusapartmenben
szoval atmeneti idoszak, annak minden gondjaval es persze oromevel, mert az uj munkahellyel nagyon elegedettek vagyunk mindketten -
Panther-D
PH! technikus
Na, ki akar nekem segíteni egy kicsit? Ő láthatja elsőként az új feature-t ami már majdnem kész, de nem mondhatja el senkinek, amíg be nem jelentem. NDA.

Van jelentkező?
(Csak az első számít és csak itt a topikban!) -
Loretto
veterán
Kellemes görbe este után édes lesz a pihenés
Úgyfest sör jöhet bármikor bármennyi
És ezek a mai lányok 
-
KrAt
veterán
Köszi a választ mindenkinek

Viszont most elmegyek aludni, holnap elég érdekes napom lesz

Jóccak mindenkinek
-
KrAt
veterán
Valaki ezt a 2 rövidítést kifejtené? Sose találkoztam még velük

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt ilyen nagyipari szinten kell legurítani? Na akkor itt van a probléma.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)