Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Kis taknyosok.

brownus a pláeszt hagyd ki szauna előtt. Rosszul lehetsz tőle. Utánna semmi gáz de előtte ne csináld.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
hmm, mert mintha nekem is taknyosodna az orrom. be is dobok még egy 500as c-vitamint
du. meg egy kis úszás, utána meg szauna, sztem ki izzadom mindet... lehet becsempészek egy páleszt is az uszodába és a szauna előtt beviszem a szervezetbe
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nemvagy egyedül. Én is beteg vagyok.
-
Esmein
nagyúr
Forgalmi vizsga... trallala. fél tíztől trallala... meg fognak húúzni trallala. remélem azért mégse trallala....
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Miért, miért miért? Miért kellett ezt megmutatni nekem?
(Na ekkor még csak a felszálló videót láttam)
Most megint összeszorult a szívem, hogy (anyagi okok miatt) nem repülhetek

---------------------------
Egyébként durva, nem tudom vajh én hogy bírnám a dolgot
Kemény...
Egyébként ha emlékeim nem csalnak, akkor az sem mindegy, hogy negatív, vagy pozitív az a G.
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
''Jó dolog lehet 6-7G-t érezni.''
jah látszott a fején
amugy az a rágó ... hát meg is hallhatott volna benne, de tuti egy életre szóló emlék lesz neki ez a repülés
én kiváncsi lennék egy olyanra ahol a pilótát filmezik, hogy az egy halandó emberhez képest hogy viseli
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Na ez klassz!

Jó dolog lehet 6-7G-t érezni. Nincs a legjobb keringése a srácnak, többek között ezt kell rendbetenni szerintem a pilótáknak, hogy olyan könnyen ne szaladjon ki a vér a fejükből a seggükbe.
Ha jól tudom, van már úgynevezett G ruha, ami pont ezt a hatász nehezítni és állítólag igen komoly eredményeket lehet vele elérni. Mindenesetre a srác nem ájul el abból ilyen könnyen nem jön vissza, viszont a vér az nagyrészt eltűnik a fejéből! 
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
En is pont erre gondoltam...Kicsit felelotlenseg. Egyszer Orlandoban ultem egy urrepulogep szimulatorban, ami 3,5G-t produkalt. Elegge meglepo erzes volt, de en elveztem, olyannyira, hogy 3x vissza is szalltam

Viszont 7G-t mar lehet en sem vennek ennyire konnyeden, az azert eleg komisz. De ha egyszer lesz alkalmam en kiprobalom.
ui: Azert nem semmi, hogy a vadaszpilotanak mennyire meg sem kottyan az egesz... -
tiv83us
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Hm?
Mas. A repulos topicban linkelte egy srac, de ide is beteszem, a Blue Angels egyik vadaszpilotaja felvisz egy nem igazan kikepzett emberket es mutat neki egy-ket ''trukkot'' amit eleg szarul visel /3 ajulas
/, en mar tobbszor megneztem, de nagyon tetszik az egesz, talan meg ki is probalnam
[link] -
VladimirR
nagyúr
jupiiii....fonok most telefonalt, hogy atbaszta a komuves.....ma sem dolgozunk....fasza....grrrrrr
-
Lassan indulok matekdogát írni..talán 5ös lesz

-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
ti még tanultatok is oroszul? minket csak próbáltak tanítani, de masszív ellenállásba ütköztek. az egyik tanár ezt be is látta, azok voltak a jó oroszórák. a könyv azért előttünk volt, aki nagyon akart, az tanult is. nem sok ilyen volt.
amúgy amilyen mázlim volt: középsuliban az előttem járó évfolyam még oroszt is tanult, a következő meg már csökkentett színvonalon tanulta a kémiát/laborgyakorlatot (vegyipariba jártam, tehát ez volt a fő tantárgy), valamint mindenféle tölteléktárgyakat is tanultak (ének(!), földrajz...). -
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
naja gyerekem de mi oroszul tanultunk vazze

mokor kijottem akartam venni farmert, oszt mondtam szeretnek farmert es elkuldtek egy marhatelepre...
aztan rajottem ez itt jeans, nem farmer, a levis livajsz,
ez az elet
akkor is omadom amerikat es kezdem megkedvelni kentuckyt is
mai uzsonnank egesz jo vot -
tiv61us
őstag
tildy, ki kell fuzni es ugy belelepni
2 ev meg eleg amugyis, tiszta ciki 3 eve kollekcioban jarni
az mar focira valo mondtam
vagy maltert keverni
trefat felreteve nekem sportcsukaban Adidas, kenyelmes, szvsz jol nez ki, baszott tartos
amugy poloban es szabadidobeni is
nekem nagyon bejon, es konok oregemberkent mar nem valtok
farmer - lewis
sport- adidas
tv , computer stb- sony
parkapcsolat- nok
kaja -T-bone
sorry
-
Kokkantas
senior tag
A Kidus voltaképpen nem más, mint egy, a borra mondott áldás, abból a célból, hogy a Szombatot vagy az aktuális ünnepnapot megszenteljük.
Kidus (boráldás)
Egyre kiváncsibb vagyok a polgári nevedre.
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Én most Adidas Superstar-t szeretnék venni csak nemtudom, hogy megéri-e azt a 20k-t. (és hogy meddig fogja bírni) Most egy 2 éves Adidas futócipőt nyúzok, és néha amikor szakad az eső akkor egy Columbia túrabakancsot. Ja és még néha felveszem a ''nagyon'' öreg Adidas-omat is.

[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Rakerestem magamra a neten.
Kovetkezot talaltam
''Kidus'' és étkezés
1. Úgy péntek este, mint szombat délelott ''Kidus''-t kell mondani, leginkább egy pohár borra, de ha nincsen bor, vagy az illetonek ártalmas a borivás, úgy elmondhatja a ''Kidus''-t két egész kalácsra is. De ha van pálinkája vagy söre, úgy ezekre mondja reggel a ''Kidus''-t inkább, mint kalácsra.
2. ''Kidus'' elott nem szabad sem enni, sem inni. A nok is kötelesek ''Kidus''-t hallgatni. Nappali ''Kidus''-t is.
3. Úgy a férfiak, mint a nok, kötelesek szombaton háromszor étkezni, egyszer péntek este és kétszer szombaton nappal. Minden étkezésnél legyen két egész kalács, amelyre áldást (Moci-t) mondunk. Az áldásmondás után felvágják az egyik kalácsot és esznek belole.
4. Böjtölni nem szabad szombaton, bosszankodni sem. -
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Igazad van. Most hogy így mondjátok már dolgoztam (marhultam) is ezekkel.

Na mind1, jól elbeszélgettünk a semmiről. Elteszem magam holnapra, mert mindenbe belefogok egyszerre, de semmivel sem végzek, és mindenből egy sz@r (se) kerekedik ki. Mai kitűzött célom sem sikerült, időből kifutottam, leszarom már, golyózik a szemem, kapkodok ide-oda, gépelek mintha az életem függne tőle.
jó8
szerk: még azér ezt leírom
.
Simán jó otthoni célra win alá az apache: [link] - ez egy teljes csomag, tök egyszerű. (nem mindig a legújabb a legjobb)
Nekem jobban bevált ez, mint az iis, de az is megteszi. Annak ellenére hogy most épp iis van ftp/http-re is, vista miatt kipróba, ''mer mérne''.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
fogalmam sincs
eccer regen probalkoztam valami webserv nevu cuccal, ami elvileg egy kattintasra felteszi az apache-ot, a php-t, meg a mysql-t
aztan inkabb feltettem az iis-t, meg a tobbit installer nelkuli valtozatban (tudom, erdekes megkozelites, az egyikbol a kattintgatos, a masikhoz meg installer sem kell...)
azert ezt (iis) ajanlgatom mindenkinek, mert:
-ezt ismerem
-imho konnyebben konfigolhato, kezdo lehet elvesz egy sokszaz soros konfigfile-ban -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
kozben beszeltem Xpod-dal msn-en is, es kiderult, hogy nalam sehogy nem megy az ftp-je
a % elfogadott url-ben, igy lehet a fenti felsorolasba (illetve attol picit boveb-be) bele nem tartozo (de akarmilyen) karaktert is atadni
%xx, ahol xx a karaktert ascii kodja hexa-ban (vagy talan meg %uyyyy, ahol yyyy valami mb kod (multibyte), de ez utobbiban nem vagyok biztos, hogy url-ben is megy
nezd meg pl ezt => Bovebben: [link] -
Lortech
addikt
//ftp://xpod.homeip.net:1981/3d/36_2_40%5B1%5D.gif//
Nálam ez az url jelenik meg, és tudtommal a % illetve B, D nem szám.
Még az előzőhöz, nem tudok olvasni, vagy mi van ma velem. Átolvasom a hszt, de közben máson jár az eszem (ált. programozok fejben), és nem is értelmezem mi van leírva. Szóval ie alatt nem megy azt írtad, nekem ment ie, és opera alatt is, csak ff alatt nem. Ezért kérdeztem hogy bugróka-e, de zakkant vagyok.. mind1.
#1438: jeje.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
nincsenek hulye karakterek, ki vannak esc-elve
Xpod: de ha mar itt tartunk, filenevbe, foleg url-be nem teszunk szogletes zarojelet (meg igy, kiesc-elve sem)
ami mehet bele:
-angol abc (kis)betui (capslock, shift: suxx)
-szamjegyek (es nem szamok)
-alulvonas ( _ )
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Harmadjára nem tudok belépni az iwiwbe, mindig megváltozik a jelszavam aztán meg írhatom vissza arra ami volt. Most van tele a tököm.
-
ladybug
őstag
Juj, de fázom. (Miért nincs didergős smiley?)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
pár éve vettem egy o'neill cipőt. az asszem 3 szezont kihúzott, aztán egy túra túl durvára sikeredett.
utána volt egy nike, az is 2 nyarat végigszolgált, asszem még most sincs komolyabb baja. adidasom nem volt még, ezért kérdeztem a véleményt.
ha 2-3 évet kibír, akkor inkább kiadok érte 17k-t, mint ugyan ennyiért, vagy többért egyik xart vegyem a másik után. -
Integra
titán
válasz
ngabor2
üzenetére
nem lehet, hogy neked van valami gond a járásoddal?!

ha így rúgod szét a csukákat, akkor a merrell tuti nem jó, mert noha az egyik legkényelmesebb csuka, puha talpú, nálad valszeg fél évet se húzna ki.
5.11 és társai taktikai bakancsokhoz mit szólsz? azokat aztán nyúzhatnád
-
ngabor2
nagyúr
nekem eddig minden, tetszőleges márkájú cipő sarokrészét sikerült rövid időn belül amortizálnom. egy kicsit el lehet odázni, ha beleragasztok egy sebtapaszt (a 10 cm hosszú középen gézest). azt egyszerűbb cserélni pár hetente... jobbfajta cipőnél pedig olcsóbb is.
a médincsájna típusú cipőknél már nem is foglalkozok vele, a jelenlegi is hamarosan a kukában fogja végezni. -
Bash
őstag
OMG, what an idiot: [link].
Ki ne próbálja valaki! -
Bash
őstag
Mmm. Fahéjas-mazsolás bagel erdei gyümölcsös sajtkrémmel megkenve, banánturmix.
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv61us
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Adidas
egyertelmu
egy atlagos adidas cipo 1-2 evig elmegy az utcan, mer' utana mar uj kollekcio jon ki, aztan meg 2 evet elfocizol benne, aztan meg beton es malterkeveres a havernal, utana kidobod, mer mar qrwara unod, es masnap ott van a guberalo laban..... meg 12 evig
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Na ekkor még csak a felszálló videót láttam)
Kemény...

Ha majd hazaköltöztem felteszek azt is.
![[kép] [kép]](ftp://xpod.homeip.net:1981/3d/36_2_40%5B1%5D.gif)