Hirdetés
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Azaz, autós szelet.
Na Jóéjt mindenkinek, tippenek mert holnap Vezszerv. vizsgám lesz.
finest: ott van az, csak nem én írtam, meg kicsit visszább
tildy: én tudom hogy qrvajó gyerekkorom volt, legalábbis úgy érzem gond nélkül végigélném mégegyszer szívesen(múltkor bementem az ovodámba, és felmásztam a mászókára, és elképzeltem ahogy anno játszottunk, és egy-egy pilanatra úgy éreztem hogy megint 5éves vagyok, és úgy láttam a kerítésen kívüli dolgokat mint akkor. )
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Bazzeeeg!!! A TÉli Fagyi!!!
Télleg! mod : Imádtam! Négercsókkal egyetemben 
Vlad: Vannak dolgok amit retróban megint/még gyártanak, de nem minden ugyanolyan mint régen
mod2: A Dianást ma már durvábban nyomják, kanál kristálycukor szájbavesz, egy korty üveges Diana rátölt, lenyel
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A kakasos nyalóka kimaradt. A semmilyen ízű, csokival bevont, papír csomagolású ostyába töltött ''krém-fagyiról'' nem is beszélve...
Érdekes, h a kakasos nyalóka újra feltűnt a vurstlikban, csak most piros hímvessző formájában, de az íze (állítólag) ugyan az.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
NA, sajnos félrevezettem mindenkit, mert alighanem nem macis volt a csoki, bár nekem emlékeimben határozottan egy (állítólag nyakkendős)maci rémlik függőleges barna-sárga csíkos háttérrel, de a csoki neve Kajla Mogyorós Nugát volt. Állítólag nagyon rossz volt, de mi apámmal két pofára tömtük magunkba anno.
Melba kocka szintén extra dolog volt, illetve a Vadász szelet még tuti befutó. De az eredeti(nem a felújított/elrontott változatok) Lottó-szelet, Sport-szelet, Kapucíner-szelet, illetve volt még negyedik is, de nem emlékszem melyik, na ezek is félelmetes mennyiségben bevándoroltak a szervezetembe. Aztán a csokival bevont fehér semmilyenízű, de nagyon jó édes nyalóka, valamint a sima szintén semmilyenízű, de édes és színes tízesével csomagolt rágó, ami olyan kiszerelésben volt kapható, mint egy hosszú vonalzó, és a golyók a leveles gyógyszer csomagolására emlékeztető csomagban volt, és amikor szétharaptam, akkor a belseje üreges volt, és olyan jó édes volt. Robbanó cukor. Cigirágó. ... Mennyi jó cucc volt régen, ma meg a sok retekkel tömik a gyerekeket. -
Kerio
őstag
Egy új portál, fórummal, chattel, hírekkel, és egyéb cuccokkal, egy nagyon gyors szerveren: MMCenter
[link] -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
igazi ribanc gugger
-
tildy
nagyúr
Nem gagyit is lehet már kapni 10 ezerért. (pl. polaroidot...)
Hát vlad mutatok én neked drága ámde fajin szemüveget is: [link] Bár mutathatom volna még jópárat, nemcsak oakleyt.
Ez kb 30 000FT, mégis kinéz valahogy. És még márkás is.
Kidus: félreértés ne essék, nem kötekedésként mondtam.. Csak példának arra, hogy márkás minőégi is van már jóval olcsóbban , mint 40 000.. Ennyi és nem több.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
no varjal, had kavarjam meg kicsit a helyzetet
az ugye egy dolog, hogy divat meregdraga, ocsmany, giccses cuccokkal menozni, de legalabb ekkora divat lehuzni a draga cuccokat is (fuggetlenul attol, hogy valoban ocsmany-e, vagy csak epp nekunk mas az izlesunk, esetleg nem engedhetjuk meg magunknak)
szoval most rajtad all a dontes, hogy azert ertettek egyet veled, mert valoban ocsmany a szemuveg, vagy pedig azert, mert a szomszed gizin jobban mutat, mint rajtuk -
Kidus
őstag
Szerintem nem csunya, van olyan, akinek jol is all.
Egyebkent draga napszemuveget ( nem hudefaszamarkas Adidas stb-ket ) azert erdemes venni a gagyi 2k-s szemcsikkel szemben, mert a lencse valoban UV szuros, valoban jobb minosegu, valoban kevesbe hajlamos a karcra, ha vigyaznak ra, es valoban nem olyan, ami 2 honap utan szetesik.
So, ha mar valaki komoly napszemuveget akar, go szakbolt, kifejezetten erre specializalodott ceg altal gyartott szemuveg, nah az is meglehet 40k. -
Mindenkinek köszönöm a megerősítést...

Tehát, a hiba nem az én készülékemben van...
Így már nyugodtan megyek aludni...
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Semmi az árán kívül. Szerintem ronda, de vannak olyan emberek akiknek nemszámít, hogy hogynéz ki csak a márka számít. Szánalmas
Tildy: Pontosan az.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Dehát érted, Adidas
Tudod nézzünk ki úgy, mintha lenne a zsebben suska. Aztán hogy esetleg gagyi az kit érdekel, az a lényeg, hogy menőnek tűnjünk
(Van erre kocsi esetén egy megfelelő szavunk, de még a végén valaki megsértődne... ÁÁÁ , nem bírom megállni, hogy ne mondjam el :Amolyan uristen@menny.hu után szabadon: ''lexusqrva'' (Kéretik nem komoylan venni
) )
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mindegy csak rohadt drága legyen.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nekem nem tetszik
Szerintem nem szép, de izlések és pofonok... -
Ma láttam egy csajon egy ilyen ([link]) napszemüveget.
Valaki (főleg csajok) mondja már meg nekem, mi ebben a szemüvegben a szép?
(Azon kívül, h. Christian Dior és marha drága...
) -
Lord Zero
addikt
dráma van
alig félujjnyi viszkim van, vaszki -
Lord Zero
addikt
nakéremszépen
akkor most gyorsan mindenki írja be, h szereti-e avagy sem-e szereti-e nem-e a focit, és akkor jó esély van, h még ezen a 30 oldalon belül lapozzunk -
Csak én vagyok akkor ilyen, hogy max 5 percig bírok focit nézni?

-
Kokkantas
senior tag
Én is ittvoltam. Nemnéztem a meccset. Majd a döntőt és az az előtti pár meccset nézem.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nemrég lett vége a meccsnek, lassan újra benépesedik az ot
-
Megnyugodtam, azért mert foci VB van, nem maradok egyedül a fórumon.
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fatal error. Change user.
p -
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
a telepítés végén, amikor a zikszpéjnek beállítgatod a rendszergazda nevet meg kapcsolat típüsát meg ott az a kretén kérdőjel is. olyasmi
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
1: nem vista szerencsetlenseg, hanem te nem ertesz hozza
2: nem sok szar van benne, hanem te nem ertesz hozza
3: mezz szet a teruleti beallitasoknal (regional and language options), es/vagy a billentyuzet beallitasainal (keyboard) - keresd a billenyuzetkiosztast (keyboard layout), adj (add) hozza egyet (ezek xp alol vannak, de imho ilyen iranyba keresgelj)
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Ford topik
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még a semmiért is fizetni kell.

Szerintem nem szép, de izlések és pofonok...

Illetve nem ez a tiszakavics?