Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Na jó, én bevállalom akkor: szeretnél beszélni róla?

Csak mert úgy tűnik nagyon ki akarod önteni nekünk a szíved a nyomókötéstől elszenvedett sérelmeidről.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lortech
addikt
Pedig 2,3,6-hoz volt szerencsém.
Más.
Ezt most kaptam mailben, spam:
Happy day!
Make your girlfriend or wife speechless with increased hardness, richer orgsms and more power in bed
Get a several month supply of everything you need – in seconds
State-of-the-art goods from the highest class brands, recognized everywhere
...
jelige: hogy kussoljon az asszony!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már csak azt nem értem, freemail-ék miért kézbesítenek az én Lortech (kukac) freemail (pont) hu mailcímemre egy lortim(kukac)freemail (ponty) hu címre szánt mailt. Illetve értem, hogy nem volt ilyen cím biztosan, és az én címem hasonlít a legjobban, csak nem nagyon tudok egyetérteni vele...
Meg volt egyszer olyan is, hogy valami feltört vagy később törölt postafiókról küldtek spameket valakiknek, az enyémhez hasonló címről, aztán én meg kaptam sorra a kurvaanyázó leveleket a kedves sértettektől.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Kalkulus = analízis, nem? Nálunk legalábbis.
alga az megvan~= BMF-en majdnem ugyanezt kakaó-nak hívtuk (tanár is
)
meg a démat meg a linalg meg a valszám.. /hogy a ****** beléjük/
szerk: ja az afó ki ne maradjon, mint automaták és formális nyelvek.
szerk2: #2927: h a leendő hallgatók ha meglátják ezt a szót, akkor ne az legyen, hogy analízis, fejj, na ide se...
tildy t.k.o-val nyert úgy látom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Igen, ezt próbáltam eddig is összehozni, hogy vagy a fán csüngő lénynek felnyitva szemét elkapjon egy bogarat, vagy a legyet piszkálva őt kapja el röptében, vagy az odúból kikandikáló fura szerzetnek kínáljak fel valami bogárétket, esetleg a légy kapjon el egy lehulló bogarat, de egyik sem éhes. A fene a jódógukat.

Szerkesztve: nahát, jóvan, csak bekapta a kishülyéje.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
A fatörzsig (ahol bogarak mászkálnak felfelé) eljutottam rögtön, de itt megállt a tudomány.

-
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehh, most lebuktam, hogy nem követem figyelemmel PH!-s fejlesztéseid.

Ezúton is.
Tehát egy telepítőprog. kéne neked, ami kiolvassa az opera könyvtár elérési útját, és a verziót a regisztrációs adatbázisból, majd felülírja a megfelelő helyen a megfelelő verziójú fájlt? Vagy miben látod a megoldást?
szerk
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Júj de elmezakkant.
Amilyen szerencsém van, már mindenki ismeri rajtam kívül, legalább 10-szer volt ide belinkelve, és természetesen az előző oldalon is szerepel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link] -
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Igazad van. Most hogy így mondjátok már dolgoztam (marhultam) is ezekkel.

Na mind1, jól elbeszélgettünk a semmiről. Elteszem magam holnapra, mert mindenbe belefogok egyszerre, de semmivel sem végzek, és mindenből egy sz@r (se) kerekedik ki. Mai kitűzött célom sem sikerült, időből kifutottam, leszarom már, golyózik a szemem, kapkodok ide-oda, gépelek mintha az életem függne tőle.
jó8
szerk: még azér ezt leírom
.
Simán jó otthoni célra win alá az apache: [link] - ez egy teljes csomag, tök egyszerű. (nem mindig a legújabb a legjobb)
Nekem jobban bevált ez, mint az iis, de az is megteszi. Annak ellenére hogy most épp iis van ftp/http-re is, vista miatt kipróba, ''mer mérne''.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
//ftp://xpod.homeip.net:1981/3d/36_2_40%5B1%5D.gif//
Nálam ez az url jelenik meg, és tudtommal a % illetve B, D nem szám.
Még az előzőhöz, nem tudok olvasni, vagy mi van ma velem. Átolvasom a hszt, de közben máson jár az eszem (ált. programozok fejben), és nem is értelmezem mi van leírva. Szóval ie alatt nem megy azt írtad, nekem ment ie, és opera alatt is, csak ff alatt nem. Ezért kérdeztem hogy bugróka-e, de zakkant vagyok.. mind1.
#1438: jeje.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Én így számoltam, ha hibáztam szóljatok:
20l*100 V%=20l alkohol
bor: 0.7L*0,115 V%=0.0805L alkohol
sör: 0.5L*0.045 V%=0.0225L alkohol
20/0.0805=~248 üveg
20/0.0225=~888 üveg
Ez így szerintem nem igazán lehetséges, vagy hülye vagyok. Mert akkor mennyit isznak az alkeszek?
Nem tudom mit értettek 20 liter tiszta szesz alatt.
szerk: Jó, hát le tudnék kínozni
3-4 sört naponta egy éven keresztül, ha arról van szó, de azért átlagnak kissé durva. ( tudom, hogy 3-4*365 az nem 888, mielőtt még valaki belekötne.
)
#1389: nem volt célom minden alkoholfajtát kiszámolni, és teljes képet adni..
De legyen kis kieg: 40%-os páleszból 50 liter. 25%-os likőrből 80 liter.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Éppen ezen gondolkoztam.
Ez mit jelent? 20liter 100%-os alkohol?
Ahogy számoltam, ez olyan 250 üveg bornak, vagy 800 üveg sörnek felel meg nagyságrendileg.
És figyelembe véve, hogy benne van csecsemő, gyerek, antialkoholiker, mki, elég durva szám. Vagy csak 18 felettiek számítanak? Vagy a tiszta szesz értelmezendő másként? Azért elég vicces, hogy a saját fogyasztásom bőven (uniós) átlagon aluli, mindjárt elszégyellem magam. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
[link]

Elnézést.
szerk: Integra: milyen zsiga, milyen link?
Ja megtaláltam, nincs hozzá köze, most kaptam msnen, majdnem leestem a székről, olya szar. 
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Cookiekban vannak tárolva a kedvencek a gépeden, azoknak pedig van élettartamuk, lejáratuk. Ha nem megfelelő a dátuma egy mezőnek, olyan mintha nem is lenne.
Szerkesztve: peterkeT: kedvencek alatt én a legutóbb látogatott oldakra gondoltam, és ezek böngésző oldalon (is) tárolódnak, cookie formájában, a frissítéskor (frissítem a listát), illetve új topikba íráskor íródnak bele. Nyilván szerver oldalon is tárolódik, ezt nem mondta senki, hogy nem. De nem frissül minden lekérdezéskor, ha nem fontos, ez felesleges prociidő pazarlás lenne, ezért veszi cookieból kliens oldalon.
[Szerkesztve] -
-
Lortech
addikt
Általános reakció bármilyen borra, hogy milyen rossz íze van. ...első kóstoláskor. Valahogy természetéből fakadóan az ember nem találja kifejezetten jóízűnek. Vagy csak egyszerűen máshoz van szokva, ezért. Ha kicsit jobban megismerkedsz a borokkal, a minőséggel, megkeresed a neked leginkább megfelelőt, alkalomhoz, ''kísérőételnek'' megfelelően, szvsz ha nem is leszel rendszeres borfogyasztó, de mindenképp lesz fogalmad arról, hogy mi is jó a borban, és mások mit szeretnek benne. Ugyanígy igaz ez a sörre is. Elsőre talán nem ízlik, de ha kicsit megismered őket, ''függővé'' válhatsz.
Ez nem málnaszörp, amit lehúzol, és azt mondod, hogy ''defincsi'' volt, mégha akár először is iszol életedben.
Egyébként nekem is a legszárazabb borok jönnek be, édeset max kóstolni szeretek, nagyobb mennyiségben nem ízlik.
szerk: nem mellesleg amíg ezt leírtam, ezer élmény és íz jutott eszembe, és csorog a nyálam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezúton is.