Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
KMan
őstag
hali! MMC-n van egy JPG kepem ezt szeretnem elohivatni valahol SOS-ben. olyasmi hogy benyomom a gepbe a kartyat es kiadja nekem az elohivott kepet. Media Markt vagy hasonlo?
thxby. -
KMan
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Adidas egyetlen jo modellje a Libero II, amelyik feher-kek mintas. Libero I is jo volt (fekete feher) az osztrak. Manado I, Manado II es Manado III vlami kalap sz*r, Copa Mundial es Mundial Goal is. Ha jol emlekszem az utobbi a kenguru bor. Samba viszonylag jol birja.
Anno vettem egy cipot naluk es havonta vitem vissza, mert mindig szetszakadtak es gariba csereltek. Ez igy ment 2 evig, amig a Libero II vegre birta, egy eve hasznalom, mar nem olyan rendszeresen. Szerintem ha 20 ciponel kevesebbem volt, hazudok. Manadokbol volt vagy 8.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
thxby.