Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
[zárójel]
ma négy éve (majdnem órára pontosan) a kisfiam úgy döntött, h aprócska tüdejének addigi vízhűtését léghűtésre cseréli - és megajéndékozott bennünket az ő mai napig tartó csodájával, melyet sem itt, sem máshol leírni nem tudok
boldog napocskát neki
[zárójel/] -
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
he, mijafa..?
szerk. jó, leírom a megoldást is:
hi everybody,
may i just attend forum's audience....?
ezt is jó tudni
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
ha délután 5 magasságában a nyugati körül kellene lennem, akkor induljak el már most? mit lehet tudni? (az éjszaka általam is belinkelt brfk oldalon annyi van, h ''időszakos'' útlezárások lesznek itt-ott, de honnan a picsából tudhatom meg, h a bizonyos ''időszak'' beleesik a saját tér-idő folyamomba?)
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
kételkedhetsz (én sem voltam ott, én is kételkedhetek), de a bíróság (lehet, h nem echte bíróság, csak kórházi bizottság volt? franctudja, de ügyvédet kellett fogadjon, miegymás) aszonta, h forget it, a srác meg nem mondta meg, h aszonták neki egyszer, h forget it (és h mire mondták ezt) - ezek szerint hibázott (?)
nekem innen (ismétlem: innen) az ő története egy elképesztően következetes és épp e következetesnek-lenni-akarásában bukdácsoló jogrendszer képét adta -
Lord Zero
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
ez nagyon kétélű, érzékeny rendszer ám
volt csoporttársam, gyermekkori jóbarátom belekeveredett egy igaztalanul (így aztán a bíróság által el nem ítélt) megkavart ''zaklatás'' ügybe (megfogta egy hülye picsa kolleganőjének a karját)
az adott kórházból ''közös megegyezéssel'' távozott
a leendő kórházi bizottság ezirányú (volt-e vmi gebasz az előző munkahelyén, stb) kérdéseire nemleges választ adott
majd mikor kiderült, h hoppá, mégis volt ott vmi, akkor erősen kétségessé vált nem csak a kórházon, de az egész államon belüli (!!!) jövője
hiába nem volt ''elítélve'', hiába nem volt bírósági végzés, a dolog ott bukott el, h elhallgatta a történteket
mit tehetett volna? ha azt nyilatkozza, igen, belekevertek egy ügybe, akkor szevasz (valószínűleg utána sem jártak volna, igaz/jogos volt-e vagy sem). ha azt nyilatkozza, h nem (mint ahogy tette), akkor hazugság címszó alatt szevasz
nem tudom mennyire helyes, h ha valaha vhol piszkáltad az orrod (pontosabban: azt mondták, h piszkáltad), akkor egész életedet végigkísérje a takony
szerk. hogy világos legyek: az alapkoncepció (miszerint don't ever lie) tulképp tetszik, de annak materializálódása néha egyenesen überlol
(és hogy pontot tegyek a történet végére: maradhatott ott a második kórházban, felvették végül, de akárhová menne is legközelebb, ott lóg ez a fiktív idióta damoklészi kard)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
biztos lehetsz benne, h nem azért jött, h ne legyen vízum
abban is, h ez egy meg-kell-történnie-típusú randevú
nincs értelme azt kérdezgetni, h minek
el tudom képzelni, h neki sem volt hejjehujja nagy kedve jönni - megmutattak neki egy nagy kék strandlabdát, amiről későb kiderült, h a földgömb, és ráböktek az egyik mintára: most ide kell mennünk, elnök úr.. - muszáj?.. - attól tartok, igen
szerk. bárhogyan is, ez nem a miértek terepe, pontosabban: nem a mi miértjeinké
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
esetleg ez közérdekű lehet: [link] - brfk forrás, teoretice
a kalandor által jogosan (de kissé barokk stílusban
) vázolt tömegközlekedési-hisztériára sajna valóban nincs előrejelzés -
Lord Zero
addikt
ugyanolyan ember, mint te, valóban
csak pont százezerszer többen utálják és százezerszer többen szeretnék kicsinálni, de mivel őmögötte százezerszer többen állnak, mint melletted, ezért százezerszer többszörös a felhajtás körülötte és százezerszer többen vigyáznak rá, nehogy nehogy..
ebben ninccs semmi extra
az, h nem eszik libamájat és hasonlók, az már nabazmeg-kategória (csodálkozom is, h nem lett belőle különkiadású fókuszplusz vagy hiperaktív) -
Lord Zero
addikt
szeretitek a sajtokat? a jó büdöseket, éretteket, íztől pompázóakat, zamatokban tobzódóakat...
na, akkor szerintetek lehet vmi bajom, h egy 1 hónapja lejárt (de jobbára hűtve tárolt) sajtot elfogyasztok?
(ifjúkorában camambert volt, de idővel amolyan pálpusztaivá érett, már-már cseppfolyós halmazállapotban leledzik, penetráns szagmolekulákkal - ellenben kurva finom) -
Lord Zero
addikt
ehhe... tesco gazdaságos biztosítás: [link]
-
-
Lord Zero
addikt
volt/van egy einstein-i koncepció (miszerint 100 kísérlet sem igazolja, h igazam van, de egyetlen kísélet is igazolhatja, h nincs igazam), kb ehhez hasonlóan állok hozzá: azt tagadni, amiről nem tudunk, botorság
nem raboltak el, nem erőszakoltak meg (
) (
), nem jelentek meg félálmaimban - mindez nem lehet elég arra, h tagadjam létük eshetőségét - ergo (a szó klasszikus értelmében véve) ''hiszek bennük''
de - mint említettem - ez alapvetően nem hitvita, a hit amúgy is megvan köszöni szépen jól bizonyságok nélkül is
számomra elképzelhetetlen, h ne legyen semmi, csak a humanoid überevolúció és kicsinyke földjük
szerk. aki ''nem hisz'' bennük, az olyan, mintha egy soha ki nem nyitott ajtó mögött álló mr. dzsekszonra vagy akárkire azt mondaná, h ott nincs is semmiféle mr. dzsekszon - pusztán azért, mert az ajtót zárva látja
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
tudom, a szemetek... kicsinálták kennyt..!

tavaly majdnem egész évben alkalmazott voltam
aztán év vége felé váltás vissza a vállalkozásba -> eva
ergo ha semmi sem változott volna, akkor is más lenne számomra a mérleg 06 és 05 között, ezért nem tudom majd igazán összevetni
ettől függetlenül, a lakáshiteles dolog (nem csak magam miatt) kisebb merénylet, az eva pedig (csak magam miatt
) ááááá
nem tartozom sehová, érteni sem értek hozzá - csak így érzem -
Lord Zero
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
volt lakáshiteletek? vagy hogy jött ki ez a szép summa?
szerk. természetesen nem a számra vagyok kíváncsi, inkább a százalékos összetételre - én elestem a lakáshitel adóvisszatérítésétől, párom pedig szeptemberig gyesen volt, szóval az ő ''jövedelme'' lol volt, így maradt az életbiztosítás(ok)+családi kedvezmény után járó térítés - soványka volt
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
a lemez teljesítménye kb annyit csökken, amennyit egy 3dmark bencs pontszáma változna azzal, h ki/bekapcsolnál mondjuk egy lightosabb tűzfalat vagy antivirt - szerintem nem üti meg az 1%-ot
próbáld ki, ha érezni fogsz különbséget, akkor megérdemled, h hangos vinyód legyen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ventipörgés: ha csinosabb, nagyobb lapátok vannak, akkor tulképp oké az 5000 feletti rpm -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
az emberi fül különböző, nagyon is eltérő mértékekben érzékeny a 20khz körüli/feletti tartományban
az mp3, amit linkeltél, nekem iszonyúan bebasz, 2mpet hallgattam csak - hosszas kitételkor fáj tőle a fejem, rosszul vagyok, stb - az ilyen rettentően magas hangok gyakorlatilag kíneszközök - míg a kedves családtagok pl simán végigülnek egy ilyen felvételt
sajna a pécék is szoknak különféle magascéket kivágni (chipsethűtők, vinyók, vga kisventik, miegymás), brrrrrr
jah, h a kérdésedre feleljek: nem tudok ilyen progit
szerk. nafasza, megint mindenki megelőzött, h neki is fáj, meg így-úgy
pfffff, hallgassatok 21khzet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
bakker, ezt a fing-kultúrát..

-
Lord Zero
addikt
édes kicsipici hullaszagú patológusok, a bomló igazság tudorai, ó, ti szikemesterek... szeretem őket
meg aztán minden tányérom volt egy darab hulladarab hullva - steak vagy miapicsa, dejóvolt, nagyon... meg ilyenek
de milyen kár, h nem ittam, mer nem ihattam
de milyen jó, h mióta hazajöttem, azóta folyton
deleting file(s) from memory... ehhe
-
Lord Zero
addikt
most gyüttem meg vmi tetüláda mítingről tyíííháááá
fasza, nyakkendő a plafontól a pincéig, patológusok és onkológusok, sok sok, okosok, ííííííááááááááááá
a survival határán voltam, mire vége lett
de élek... -
-
Lord Zero
addikt
hm.. érdekes dolog ez a poltopic-jelenség
nem tudom, hányan szoktátok olvasgatni (a hozzászólókat tudom), de az vmi elképesztő, ahogyan egymás torkának esik a jónép, akár csak egy ártatlan(nak szánt) halihó miatt is
igazi drog -
Lord Zero
addikt
szegény szobapincérek
az életben nem fognak rájönni, h sztívinek ízlett-e pl a martini avagy sem, ha órákig bámulják a képét, akkor sem
sztíven, akinek mindenhol vannak izmai, kivéve az arcát
szerk. amúgy honnan tudod ilyen pontosan a szobaszámot is? az ilyesmi publikus szokott lenni? azt gondoltam, titkolják az ilyeneket (őrült rajongó, kiéhezett plasztikai sebész, pantomim művészek csoportja, stb miatt)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
azt elhiszem

egynapos frigyed volt a copfos kislánnyal
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
még ez az egy engedtessék meg: [link]
rövid, velős válasz
-
Lord Zero
addikt
fakk.. és looooool
[link] -
Lord Zero
addikt
dráma van
alig félujjnyi viszkim van, vaszki -
Lord Zero
addikt
nakéremszépen
akkor most gyorsan mindenki írja be, h szereti-e avagy sem-e szereti-e nem-e a focit, és akkor jó esély van, h még ezen a 30 oldalon belül lapozzunk -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nemrég lett vége a meccsnek, lassan újra benépesedik az ot
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ehheh
gyakorlatilag majd' mindegyiket meg lehet magyarázni (mondjuk az ''átlácó'' lehetett volna minimum 2 c-vel)
unisex szoknya pl teljesen oké, skót kisfiúk is hordhatják, stb -
Lord Zero
addikt
biztos van - ha rám gondolsz, én ugyan tudni tudtam róla (volt is egy kedvencem mikor alig használt, garis kismacskákat akartak eladni, kábellel, driverrel, stb - vmelyik régi ot-ba is be volt linkelve talán), de sosem merültem el benne, bevallom
ez most olyan jól esett így, kimazsolázva
szerk. ja, itt is van: [link]
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
looool
ez az egyetlen hsz jobb, mint a viccrovat alfától omegáig
végre röhögtem!!!.. nagyot, jót, egészségeset
-
Lord Zero
addikt
az autóban hallottam /rádió, fogalmam sincs már melyik adó/, a szövegkörnyezet nem lényeges, pontosan nem is tudom miről volt szó, de ez megragadott:
interjúalany (lassan, tagoltan, hangsúlyosan): naggggyon fontos, h az indulatainkat ne befolyásolják az érzelmeink
riporter (teljesen komolyan, bólogató-hanggal): hát, igen, ez az, amire nagyon oda kell figyelnünk blabla
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Webkamera topic
- NBA és kosárlabda topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) vázolt tömegközlekedési-hisztériára sajna valóban nincs előrejelzés
![[kép] [kép]](http://www.tejtermekgyartok.hu/img/camembert.jpg)
) (

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060615/almos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060613/galamb1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060613/846355742galamb2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)