Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Érdekes, amit mondasz, de egyben törvényszerű is. Hiszen a memória kitörlő szerkezetet is én találtattam fel veled. (Itt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ezért pontosan 4825 évet kellett visszamennem az időben, és augusztus 12-én 14.16 perckor letépnem egy virágot, amire így nem tudott rászállni egy méhecske, és így nem tudta elkapni egy cinege, akit viszont nem tudott elfogyasztani egy réti héja, akit......, de nem részletezem tovább.) Ami a lényegesebb, hogy én viszont azt a készüléket alkalmaztam, Veled szemben, illetve rajtad (amit természetesen magam fejlesztettem ki), amivel a kitörölt agyakba, jelen esetben a Tiédbe, új emlékeket lehet betáplálni. Jelenleg is ezekkel az emlékekkel élsz. Így minden további írásod is, ezekből a hamis emlékekből táplálkozik, így nem tekinthető hitelesnek.
Természetesen mielőtt ezt a beavatkozást elvégeztem, az agyad eredeti tartalmát lementettem (egy általam feltalált szerkezettel), ez most is megvan, egy floppy lemezen tárolom. -
Gambit
őstag
Na persze mesemondó. Az időgépet nem találhattad fel, mert arról én biztosan tudnék. Csak az történhetett, hogy egyik időutazásom alatt nem voltam elég körültekintő, és nem töröltem ki a memóriádat azzal a készülékemmel, amit a MIB című filmben is láthattál, mellesleg szintén én találtam fel. Na szóval, mivel láttad, hogy én ott utazgatok, meg előtűnök, ezért olyan sokkot kaptál, hogy haluzni kezdtél. De nyugi, nem a Te hibád. Rajtam kívül senki emberfia nem képes elviselni még a látványát sem az időutazásnak. Többek között ezért is kell kitörölni a szemtanúk memóriáját. De még nem késő, jelentkezz nálam a törlésre amint tudsz!
-
Racecam
nagyúr
Természetesen az időutazást én találtam fel, és én is használtam eddig egyedül.
De az nem csoda, hogy úgy tudod, az ötlet a Te fejedben született meg, és a megvalósítás is hozzád köthető, mert visszamentem 3907 évet az időben, és 11 cm-rel arrébb raktam egy kavicsot, ami olyan változást idézett elő a tér-idő continuumban, hogy Te lettél a felfedező, viszont így én a háttérben maradhattam.
Azt, hogy ez így történt, onnan tudom, hogy még a változtatás előtt feljegyzést készítettem, és olyan helyre rejtettem el, hogy egy véletlen baleset következtében az új jelenben megtaláljam.
Amiről azt hiszed, hogy Te találtad fel, az egyébként nem időgép, hanem egy olyan, az agy belső receptoraira ható szerkezet, ami időutazást csak szimulálja a fejedben.
Az ''igazi'' időgép, egy most még számomra is ismeretlen helyen van elrejtve, amit csak egy később bekövetkező esemény fog felfedni. -
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mégis hogy ismernék olyan embert személyesen, aki már rég meghalt, amikor én megszülettem? A szellemidézés nem az én sportom. Egyedül Ghost-ot ismerem személyesen, mint szellemet.
Szerk: Persze, hogy tudok időutazni, én találtam fel a gépet. Az időzsaru című film gyakorlatilag egy rólam szóló dokumentumfilm, csak megkértek, hogy tartsam titokban, holmi világ sorsa, vagy ilyesmi miatt. Állítólag túl veszélyes lenne. Szóval ha más sem utazhat, akkor én sem fogok, ez így fair. De ez amúgy nagyon titkos, csak neked mondtam el, maradjon is köztünk!
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Engem ez a ''sebhelyes gyilkos'' egy olcso alkoholistara emlekeztet, aki szabadidejeben a teszko parkolojaban jarkal es lopkodja le a bicajokrol a sarhanyot meg a dinamot es kozben 14 napos parizeres kiflit eszik sargaszinu tejfolbe martogatva.
Azt hiszem mar reg tudtam leirni ilyen pontosan es hirtelen egy gondolatomat
-
Integra
titán
szerncsére nem marad nyoma, de egy pillanatra tényleg rámijesztettek, mert úgy néztek rám, mintha tényleg nagyon durván nézne ki..
ha pedig már nyoma lenne, akkor valami olyan kéne mint a mobsters-ben a christian slater-nek mikor megvágták az arcát borotva pengével, az fasza karakteres, markáns seb maradt
-
Kokkantas
senior tag
Nemtaláltam kést, így kanállal kellett megkennem a mustáros kenyeret.
Integra:Mitörtént veled?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
áááá nemigaz

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Na mostmár jó amit akartam
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[Szerkesztve] -
Integra
titán
1700 nap! boldog bármit magamnak

-
Agostino
addikt
Tök jó úgy ücsörögni itt, és meredni a PH!-ra, hogy holnap zéha lesz, amire közel sem készültem fel eléggé. Viszont áldom a telefonomat, amely a puskázás új dimenzóit nyitotta meg elöttem az által, hogy kezeli a szövegfileokat. Vége az aprólékos puska-írásnak. Csak begépelem, átrakom, holnap pedig elolvasom. Ha megkérdeznek? Én csak az időt néztem meg. : )
-
piqla
őstag
Valahany csepp esik raja
Annyi aldas szalljon raajaaaaa
Most miert punnyadt be mindenki. Nem hiszem, hogy most mindenki a kertben sutoget, tessek velem enekelni
-
BlacKSouL
addikt
Kéne ide egy kis zöld. Senkinek nincs ződ alapú avatarja?
Meccs jó volt, az első nem is, de a második félidőben kifejezetten szép, mondhatni látványos megmozdulásaink voltak.
Megnéztem a DVC-t, nem volt olyan rossz, kár hogy az egész sztorit végignyalta már minden média, és a slusszpoén is a felétől sejthető volt. Engem néha emlékeztetett a Nemzet aranyára, meg ittott kicsit IndianaJonesos volt, de azért nézhető.
Jóccakát mára, öö, tegnapra, a korán kelőknek pedig jó munkát!
Ja igen: az idei nyár az időjárásra való tekintettel elmarad..
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Esiiik esooo, kariiiiiiiiikara
Kossuth Lajos kalapjara... -
Winner_hun
félisten
Jobb oldalra kaptunk új hirdetést
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
angol - magyar
3-1
pedig magyaroknak sok jó megmozdulásuk volt és úgy nézett ki sikerül egyenlíteni erre rugtak mégegyet -
ladybug
őstag
Mindenki a focit nézi? Most tudtam meg, hogy meccs van.
-
tiv61us
őstag
jajj en meg nem tudtam mit kell nezni es a hot girlre klikkeltem
szoval teljesen normalis amerikai mntalitas
ha kondizni megy akkor az nem azt jelenti, hogy mondjuk odafutsz mar otthonrol
O oda fizet be, ott akarja a gepeket hasznalni, nem akadalyversenyt elotte
ez itt igy megy
amugy meglepoen sokan jarnak gym-be -
zsiga667
addikt
Bármily hihetetlen, nem olvasom végig az összes offtopicot, csak gondoltam leszek olyan rendes hogy ha már én jót röhögtem ezen egy másik fórumon, megosztom veletek is. De mivel sejtettem hogy már volt, ezért megkérdeztem. Ezek után meg kapásból ketten is leugattok, hát köszönöm.
Jóhogynem kezdtetek el keresőt linkelni. 
-
-
kovsol
titán
[link]
NC
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/ketelkedik/dunno.gif)

![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/harcol/fuck-you.gif)
![[kép] [kép]](http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/konyv/m/mader4.jpg)
![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/nevet/rocker.gif)
![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/nevet/patan.gif)
![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/harcol/aufsmaul_2.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/a086.gif)