Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem bírom ki
Erre volt is mondóka: Ronald Reagen Donald rágót rágott régen. Vagy: Ronald Reagen Rex rágót rágott régen. Merhogy olyan is volt. És az melyik volt amiben már akkor is műtetkó volt? Megnyaltam a kezem, rányomtam, és voilá. Valami marslakós volt, de szintén nyugatról asszem.... Beszartok, ennek még megvan a zacskója, most kapartam elő a körzőtokba, a belseje alá van rejtve, tudtam hogy el kell tennem, egyszer jól jön
Na előszedtem : Pilly +Tattoo Strawberry Bubble Gum és Köln, W-Germany a származási hely. Ezt németből kaptam asszem.
mod: Tényleg, a Donald is tetkós volt..
Most aztán sipirc aludnom
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre volt is mondóka: Ronald Reagen Donald rágót rágott régen. Vagy: Ronald Reagen Rex rágót rágott régen. Merhogy olyan is volt. És az melyik volt amiben már akkor is műtetkó volt? Megnyaltam a kezem, rányomtam, és voilá. Valami marslakós volt, de szintén nyugatról asszem.... Beszartok, ennek még megvan a zacskója, most kapartam elő a körzőtokba, a belseje alá van rejtve, tudtam hogy el kell tennem, egyszer jól jön
Na előszedtem : Pilly +Tattoo Strawberry Bubble Gum és Köln, W-Germany a származási hely. Ezt németből kaptam asszem.