Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Párom nem tudott bemenni a munkahelyre, Hungária már megint állt. Meg ugye az Erzsébet híd is. De jó dolga van

Na kijelenthető , hogy elszakították megint Budát Pesttől. (természetesen át lehetett volna menni, csak kérdés , megéri-e annyit kerülni, ha otthonról is tud dolgozni...)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Na ez visz mindent, ilyen vihart már vagy 7-8 éve nem láttam, kb 150-200méter magasan látni ahogy a fejem fölött ilyen alacsonyan keletkeznek a felhők, a levegő egy merő porréteg, a látótávolság kb 1000m, és ha dél felé nézek, akkor az égbolt 1/4-e verőfényes derült kék, mintha semmi nem lenne, de egy éles vágással olyan szürke-fehér-zöld-bordó szélű fergete halad arrafelé, hogy elképeszető. És szakad!!! JA, és már jégeső!
Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!
Kinéztem a kulcslyukon, a szembelévő ház kb 40 méterre van, és nem látni az esőtől, mintha köd lenne. Hát besírok komolyan...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Még csak Salgótarján környéke kapja, de még mindig nem ért a városba, kb most jön át a határon
De elég komoly. Bár abban nem vagyok biztos hogy Pestig elér vagy délebbre, alighanem itt a hegyek, meg legvégső esetben a Mátra-Cserhát vonal megfogja. Na, mire végigírtam már elkezdett csepegni, a város északi részéből már hozza az ázott betonszagot. Ilyenkor hatalmasat lehet aludni, bár bennem mindig olyan jóízű feszültséget szabadít fel az ilyen masszív vihar.
Bazz, van huzatja, a riasztók elkezdtek beindulni a nagy széllökésektől
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
válasz
brownus
üzenetére
csak egy szemléletes kifigurázása a zsargonnak (you rock, you rule - fasza vagy/kúl vagy/király vagy)
mintha királyt, sirályt és atomot rajzolnánk magyar analógiára, csak ez sokkal poénosabb
szerk. most tényleg nem értetted, vagy én vagyok a hülye, h nem értettem, h értetted?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!
De elég komoly. Bár abban nem vagyok biztos hogy Pestig elér vagy délebbre, alighanem itt a hegyek, meg legvégső esetben a Mátra-Cserhát vonal megfogja. Na, mire végigírtam már elkezdett csepegni, a város északi részéből már hozza az ázott betonszagot. Ilyenkor hatalmasat lehet aludni, bár bennem mindig olyan jóízű feszültséget szabadít fel az ilyen masszív vihar.