Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Sianis
addikt
[link]
Így hsz-t írni...
-
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Na ez klassz!

Jó dolog lehet 6-7G-t érezni. Nincs a legjobb keringése a srácnak, többek között ezt kell rendbetenni szerintem a pilótáknak, hogy olyan könnyen ne szaladjon ki a vér a fejükből a seggükbe.
Ha jól tudom, van már úgynevezett G ruha, ami pont ezt a hatász nehezítni és állítólag igen komoly eredményeket lehet vele elérni. Mindenesetre a srác nem ájul el abból ilyen könnyen nem jön vissza, viszont a vér az nagyrészt eltűnik a fejéből! 
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
[link]
Jó zene, egyszerű játék mégis szórakoztató... -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem elég ez a statikus mennyiségű hagyma, szalonna, kenyér. És persze van sör is meghát ha elfogy akkor víz is! Nem tudom mit aggódtok, pirosarany és gulyáskrém minden háztartásban van...
-
Sianis
addikt
Azért beszéld meg vele, hogy ha már önmagára nem is, de legalább a környezetére legyen kicsit igényes.
Engem is idegesít a mocsok...Albérlet nem tetszett, mert sosem takarított az ''ellenfél'', én meg az ő mocskát nem fogom. A jelenlgi kolesz 1 évig pont elég is volt, 3 szobatárs, mindegyik trehány disznó. Most épült új igényes diákszálló a Campusban, úgyhogy meg is pályáztam. Kétfős szobák, két szobának közös zuhany közös wc, saját hűtő, saját kiskonyha. 4 ember szerintem kúltúráltan tud használni egy WC-t, mert jelenleg 4 WC van kb 60 emberre, és abból általában 2 WC használható, mert a többit a sok hasmenéses összerondítja, és természetesen a mellékelt kefét senki nem tudja használni. Szóval a koleszos élet sem játék és mese...a konyháról, meg nem beszélek, csak annyit, hogy kilyukadt egy vasedény, miután fél év után sem volt kimosva a felismerhetetlen eredetű ételmaradék belőle...
Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Plussz valakinek 40 fokos láza volt, a mentő ma is egész nap hordta az embereket...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)