Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Igazad van. Most hogy így mondjátok már dolgoztam (marhultam) is ezekkel.

Na mind1, jól elbeszélgettünk a semmiről. Elteszem magam holnapra, mert mindenbe belefogok egyszerre, de semmivel sem végzek, és mindenből egy sz@r (se) kerekedik ki. Mai kitűzött célom sem sikerült, időből kifutottam, leszarom már, golyózik a szemem, kapkodok ide-oda, gépelek mintha az életem függne tőle.
jó8
szerk: még azér ezt leírom
.
Simán jó otthoni célra win alá az apache: [link] - ez egy teljes csomag, tök egyszerű. (nem mindig a legújabb a legjobb)
Nekem jobban bevált ez, mint az iis, de az is megteszi. Annak ellenére hogy most épp iis van ftp/http-re is, vista miatt kipróba, ''mer mérne''.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.