Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
akkor ez nem csak nekem tűnt fel...

-
a_tesz
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
ha az én (7nm-es) szobámban elfér 2 gép, akkor minden lehetséges

laptopot én új árra gondoltam a 120-at...
fokukac: sajnálom, én ilyen vagyok, nehezen adom fel
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
de egyébként ha azt mondod hogy 2 monitor nem probléma, akkor a két gépház már csak elfér egymáson, nem? szerintem ennél sok olcsóbb megoldás már nem létezik, avagy ha mégis, adj 24 óra türelmi időt, hogy a kemény mag rámcáfolhasson

notebookban most valami 130 az alja, hát igen, nem kevés...
nem tudom, mi lenne az igazi megoldás...
a demokrácia pedig jó, leszámítva hogy rossz :| ennek a kollektív népbutításnak nem igazán tudok örülni, sőt amennyire lehetőségeim engedik, beszélek le mindenkit a győzikéről, ''híradóról'', mónikasóról, meg hasonló okosságokról... igazából az a nagy baj, hogy még én se tudok mindig a dolgok mögé látni... -
a_tesz
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
öö, nos, kb 5 éve a suliban volt egy ilyen izé, nemtomhányzer forintba került, de olcsóbb volt egy akkoriban kapható PCnél. viszont, lényegesen rosszabb is volt annál. tehát a használati értéke erősen konvergált a nullához. ha most a mai világban ketten szeretnétek egy pc-t szövegszerkesztésre, netezésre, irc-ezésre, msnre használni, tényleg valami szoftveres megoldásban gondolkozzatok; vagy egy régebbi konfigon, linux, és az simán megvan annyiból mint egy ilyen hardveres akármicsoda, és sokkal jobban használható.
(szerk: vagy akkor most én nem értem mit szeretnél?
)
az amerkianizálódós felvetésedre: őszintén szeretném, hogy ne így legyen...
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
az hogy? én tegnap 907-el jöttem haza, és a ferenciek terénél utolért mindket a 908-as, sőt. mivel oda egyedül érkezett a buszunk, és ott ált, és aztán érkezett meg a 908-as, én ebből azt gondoltam hogy egymást bevárják és úgy mennek tovább... meg az a botond vagy ki is azt mondta hogy egymást bevárják a járatok... most akkor hogy is van ez?
-
a_tesz
Korrektor
jövök én is
1.7-es celeronon kell adatbázissal dolgozni... nem kicsit megfogja szegényt, amit az én 1.8as amd-m röpke 1mp alatt betölt, ahhoz kell neki vagy 20... nem baj, délután csere, és már az én gépem fog hasítani. mindjárt jobb kedvem lesz nekemis (meg ha van holtidő, lehet játszani) 
-
a_tesz
Korrektor
Amúgy igen, hogyha megfeleő ösztönző erő jönne össze, felhívnám a profi fotós ismerősömet, aki sminkeléni is nagyon tud, és nekiesnénk...
(elnézést
)
de félretéve a tréfát, szerintem itt a PH!-n mindenki egy emberként fogja támogatni az ötletet, így nyilván énis
szerk: ...vagy mégse?
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
most az első 100 hozzászólás fele az lesz, hogy ''jobbra fel''/''hogy meglegyen'' ?

igen, azért e kérdés, hogy ne kelljen beállnom nekemis ebbe a sorba
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macska topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem tudom, mi lenne az igazi megoldás...
)
1.7-es celeronon kell adatbázissal dolgozni... nem kicsit megfogja szegényt, amit az én 1.8as amd-m röpke 1mp alatt betölt, ahhoz kell neki vagy 20... nem baj, délután csere, és már az én gépem fog hasítani. mindjárt jobb kedvem lesz nekemis (meg ha van holtidő, lehet játszani)
(elnézést
)