Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hm, hm. Szerintem nem így van. Otthon ugyanis arra van rászokva általában, hogy ő a család szeme fénye, minden körülötte forog, akaratos stb, oviban ez azért változik

Lhet hogy a mai fiatalság sem járt oviba azért ilyenek?
------------------------------------------------------------------
Tiv: meg ne haragudj már rám .Amúgyis mit ezt már megbeszéltük msnen kidussal. Más hála égnek a véleménye neki.
Mutattam pár levelet a jelenlegi páromtól, amit 7 éve írt. Hát valami olyasmi volt, mitn ami itt látható köztetek. Ma kb szőkőévben hallom tőle a szeretlek szót, akkoriban egy levélben 10szer is benne volt. Én lennéka elgboldogabb, ha 7 év múlva is együtt látnálak titeket, de sajnos nem látoka jövőbe
Midnenesetre szurkolok
-------------------------------------------------------------------------
Loretto : igen az. Szar napjaim vannak mostanában. A tegnapi veszekedés este is folytatódott , oylan hülye aprósággal , hogy azt mertem mondani, hogy szvsz hülyeség , ha egy cég cafeteriában adja a kajajegyet, miközben az amúgyis elvileg járna (adómentesen adható vagy mi...) Na erre : ne beszéljek ilyn nekem van igazam stílusban , emg midnen... ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Lehet el fogok költözni
Legszívesebben felkötném magam, eléggé nem érzem jól magam, nem tudom mit csináljak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 15 128GB Pink. 148.990 Ft. HIBÁTLAN!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Midnenesetre szurkolok