Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz WN31RD #1666 üzenetére

Hm, hm. Szerintem nem így van. Otthon ugyanis arra van rászokva általában, hogy ő a család szeme fénye, minden körülötte forog, akaratos stb, oviban ez azért változik:U
    Lhet hogy a mai fiatalság sem járt oviba azért ilyenek?

------------------------------------------------------------------
    Tiv: meg ne haragudj már rám .Amúgyis mit ezt már megbeszéltük msnen kidussal. Más hála égnek a véleménye neki.
    Mutattam pár levelet a jelenlegi páromtól, amit 7 éve írt. Hát valami olyasmi volt, mitn ami itt látható köztetek. Ma kb szőkőévben hallom tőle a szeretlek szót, akkoriban egy levélben 10szer is benne volt. Én lennéka elgboldogabb, ha 7 év múlva is együtt látnálak titeket, de sajnos nem látoka jövőbe:( Midnenesetre szurkolok:U
    -------------------------------------------------------------------------

Loretto : igen az. Szar napjaim vannak mostanában. A tegnapi veszekedés este is folytatódott , oylan hülye aprósággal , hogy azt mertem mondani, hogy szvsz hülyeség , ha egy cég cafeteriában adja a kajajegyet, miközben az amúgyis elvileg járna (adómentesen adható vagy mi...) Na erre : ne beszéljek ilyn nekem van igazam stílusban , emg midnen... ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Lehet el fogok költözni :(:( Legszívesebben felkötném magam, eléggé nem érzem jól magam, nem tudom mit csináljak.

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés