Hirdetés

Aktív témák

• erdeya

senior tag

válasz DoubleD #4787 üzenetére

Miért van az, hogy ha speciel én írom, hogy ''van már ilyen topic'' meg ''minek még egy ilyen-olyan topic'' akkor minden rossznak elrontója vagyok. De ha Vlad mester (?) irja ezt a [kiszedem, mert bunkóság] vastagított linkjeivel, akkor ő a [szerk] rendes gyerek?
    Látszik, hogy unja az egész fórumot. Módosítani úgysem fog tudni rajta. Megszokni vagy megszökni... adott a lehetőség.
    Rólam meg illene leszálni.

Ezt nem neked címeztem DoubleD, csak válasz gombot nyomtam, mert ugye a topikod kapcsán merült mindez fel.

És még egy gondolat: Kedves VladimirR! A szóbanforgó topicot egy MOD zárta, és nem én. De még csak nem is az én javaslatomra. Nem hiszem, hogy a modik bármit is azért tennének, mert én mondtam. Szóval a megfelelő plénum előtt lehet reklamálni. A Topickill dolgot visszautasítom.

szerk: A békesség kedvéért: tisztelem és elismerem munkásságodat, de az örökös morgolódás nem jó dolog. Az utóbbi időben mindig Stokes (tudjátok, a Csengetett Mylord? c. komédia házsártos komornyikja) jut rólad eszembe. Eddig is megvoltunk egymás mellett, remélem ezután is.
    A legjobbakat kívánva: Vérboci

[Szerkesztve]

Aktív témák