- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
Miért van az, hogy ha speciel én írom, hogy ''van már ilyen topic'' meg ''minek még egy ilyen-olyan topic'' akkor minden rossznak elrontója vagyok. De ha Vlad mester (?) irja ezt a [kiszedem, mert bunkóság] vastagított linkjeivel, akkor ő a [szerk] rendes gyerek?
Látszik, hogy unja az egész fórumot. Módosítani úgysem fog tudni rajta. Megszokni vagy megszökni... adott a lehetőség.
Rólam meg illene leszálni.
Ezt nem neked címeztem DoubleD, csak válasz gombot nyomtam, mert ugye a topikod kapcsán merült mindez fel.
És még egy gondolat: Kedves VladimirR! A szóbanforgó topicot egy MOD zárta, és nem én. De még csak nem is az én javaslatomra. Nem hiszem, hogy a modik bármit is azért tennének, mert én mondtam. Szóval a megfelelő plénum előtt lehet reklamálni. A Topickill dolgot visszautasítom.
szerk: A békesség kedvéért: tisztelem és elismerem munkásságodat, de az örökös morgolódás nem jó dolog. Az utóbbi időben mindig Stokes (tudjátok, a Csengetett Mylord? c. komédia házsártos komornyikja) jut rólad eszembe. Eddig is megvoltunk egymás mellett, remélem ezután is.
A legjobbakat kívánva: Vérboci
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest