Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz erdeya #4788 üzenetére

azert van az, hogy ha te irod, akkor te vagy minden rossznak elrontoja, ha pedig en, akkor minden ok, mert:
    -fasza gyerek vagyok
    -okostojas is vagyok
    -kibaszottul beteg is vagyok (bar ezt nem te mondtad)
    -dizajnos vastagitott linkeket dobalok mindenhova (ez fontos, mert nem csak beszolok, hogy deszar, zarhato, hanem azt is megmutatom, hogy miert)
    -valamivel jobban fel tudom merni, hogy mi illik az oldal portaljaba, s mi nem (hogy ez az itt toltott ido miatt van, vagy sem, azt nem tudom)
    -szemelyesen ismerek tobb moderatort is ;] (meg mielott komolyan veszed, ez is csak kb annyira szamit, mint az elso ketto)
    es nem a forumot unom, hanem azt, hogy egyesek szemelyes jatszoternek/csetnek/blognak nezik (a kivant resz alahuzando)
    es igenis fogom tudni modositani, ha mashogy nem, hat eluldozom a (szerintem) renitenseket, amig ki nem vagnak
    rolad meg nem szallok le, 3 lehetoseged van:
    -megszoksz (ez egybol 2 lehetoseg, csak ugye ekezet nelkuli iras rulz)
    -visszafogod magad kicsit, s maris eggyel kevesebb ember fog baszogatni (az elmult hetekben mindossze ket rossz szavam volt hozzad, az egyik a cset topicban, a masik most)

es igen, a szoban forgo topic-ot valoba egy mod zarta, de gondolj bele, hogy akkor is zarta volna, ha nem visszuk el teljesen off iranyba a temat, a beszolasod miatt?

hol fajt neked az, hogy egy tobb, mint 1000 napos tag szeretett volna megemlekezni az itt eltoltott idorol?
    azert ez ugye szerinted sem ugyanaz, mintha ugyanazt a (mellesleg RTFM jellegu) kerdest teszi fel valaki szazadszor, vagy a hatszazadik szar tre igenytelen index-es hirnek nyilik itt anyazos, (bel)sardobalos (hogy egy index-es ''ujsagiro'' szavaival eljek) topic?

• tiv83us

veterán

válasz erdeya #4788 üzenetére

A Topic fokent azert lett zarva, mert a kezdo hsz-en kivul csak az ertelmetlenseg meg az egymas basztatasa ment, az meg senkinek nem hianyzik.

Aktív témák