Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
DoubleD
aktív tag
Csak még elköszönőben
Bővebben: link
től, ami a hsz írása közben bezárt, egy gyors ctrl-c, ctrl-v:
Mondjuk az is várható volt, hogy lesztek páran, akik jönnek puffogni, hogy nem kell a századik ''tag lettem'' témájú topik*, megelőzendő majdnem írtam egy off sort a végére, hogy ha nem tetszik a modoknak a dolog, kérem, töröljék az egészet a p-ba. Végül nem raktam bele. Úgy gondolom, 1000 nap egy hazai hw oldal életében nagy kor, a péhá meg még ennél is sokkal öregebb. NEM gratulációkat szándékszom begyűjteni, meg a nyalifalit is hagyhatjuk csak esetleg a régiektől látni egy sort, hogy nem murdeltek meg, és a ''rendszer sincs elb@szva''. Remélem, ennyi időbe ez egyszer még belefér.
Ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól.
*Nem gond, kérem, tegye föl a kezét, aki ezt nem látta előre.
Illetve immár az oftopikba: és végülis várható volt a gyors zárás, mert ugye ki nem szarja le, hogy mondjuk mindennap lehet ide jönni olvasgatni. Nyugi, nem sértődöm meg, hulljon a férges tömegtopikja. Azért annyi megdonálc féle savanyú utóíze van (értsd tömegkiszolgálás), hogy korábban a százezer user fórma korszak kezdete előtt még általánosítháshoz is lehetett kicsit máshogy hozzáállni.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest