Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Nem hiszem, 95% hogy nem megyek a pécsi talira.
-
CsendPenge
őstag
A mai ember szervezetében átlag 350-el (!) több vegyianyag van, mint 50-60 évvel ezelőtt. Ez nem zavar? Sok esélyünk nincs, hogy elkerüljük az ''elkerülhetetlent'', viszont ha egy mód van rá, akkor legalább nevessünk rajta egyet. Tudod, fő az optimizmus. :)
Szóval: bizti Intel procik voltak a fűtő/hűtő anyag tartályokban :DDD És véged lesz mint a botnak ;] :P -
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Szerintem ki lehetett volna...:(
1. Mint fentebb írtam: nem tudom poénra venni...
2. Szétfőni nem az Intel procik szoktak (a világegyetem egyetlen szétfőtt P4-ét pont te láttad. Csak egyetlen esetben tudok elképzelni ilyet: ha elszáll a táp és/vagy az alaplapi tápstabilizátor, és szerencsétlen proci kap vagy 8-10 V-ot; ekkor viszont bármely mai proci behal...). -
Nimrod
addikt
Ma harapós a baglyunk :)
-
Bagoly
senior tag
''Drága Bagoly, eszem azt a nagy fejedet''......Ezt most viccnek szántad?
Mint a visszajelzésből látszik nem ugranánk a kútba, de klikkelni eggyet azért más dolog...úgy látszik az bejött.
(Nem néztem végig a képeket, de gondolom a te porontyod a leghelyesebb, ha innen is mindenki rá szavaz) -
Nimrod
addikt
Sajnos tényleg nem vicces, de mond meg őszintén: mi a fenét tehetsz, ha elszáll? Max. viccelsz, fő az optimizmus alapon.
Újabban annyi gáz van, meg utólagos bejelentés, amit próbálnak kozmetikázni, hogy ajjaj. Ha valami tényleg nagy gáz lenne, akkor már úgyis csak későn tudnánk meg. Sajna ez van.
Létezne ugyan más alternatíva is: Paks closed, vízi (Bős) + szélerőmű + geotermikus (ilyet asszem akartak is valamerre kis hazánkban) + nap open. -
Egon
nagyúr
Biztos bennem van a hiba, de nem tudom humorosra venni a dolgot...:((
Már bánom, hogy annak idején, ifjonti fejjel röhögtem a ''csernobili gyerekek nyerik a 20xx-es focivébét'' típusú vicceken...:(
Azért szvsz nem lehet egy kategória a kettő, de ilyen rövid igőn belül egy _újabb_ paksi ügy, számomra több mint aggasztó... Persze csak ha nem abszolút kacsa... -
Nimrod
addikt
Legális cheat :DDD
-
Bagoly
senior tag
...''akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.''...
Ha ezt írtad volna az elsőben is, nem azt, hogy aki tud az szavazzon akkor nem is írtam volna le. Te viszont azt írtad: szavazzon aki csak teheti. Ha mindenki aki olvassa ezt az üzenetet szavazz a felhívásodra (hiszen teheti, technikai akadálya nincs) akkor az szerintem etikátlan előnyszerzés másokkal szemben.
''Minden ip-ről félóránként lehet szavazni...'' Ezt a szavazást gondolom nem úgy gondolták a szervezők, hogy félóránként nézz a lányra és ha még mindíg tetszik szavazz mégegyet.
Ennek ellenére nem szerettelek volna megsérteni, tényleg aranyos a prücsök, csupán arra hívnám fel a figyelmet, hogy játszon mindenki a játékszabályok szerint.
Mégegyszer: amennyiben megsértettelek volna, elnézésedet kérem. Biztos én értettem félre. -
Nimrod
addikt
Bár most, hogy mondod, itt egyre világosabb van :DDD
-
Egon
nagyúr
Azt pletykálják, megint valami gáz van Pakson, az erőműben...:((
Protoss, merre vagy?!? Informálj minket!!! :O:O:O -
Nimrod
addikt
-
Queene
csendes tag
Nem gondolom tisztességtelennek, nézd meg a kicsi lányt, gyönyörű, akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.
Az a tisztességtelen, ha váltom az IP-t és egy óra alatt beszórok 200 szavazatot. De ilyet én nem csinálok, csak megkérek mindenkit, akinek tetszik a kicsi lány, segítsen nekünk egy szavazattal. Vagy kettővel. Akár naponta többel:)) -
Nimrod
addikt
Bagoly mondja pingvinnek, hogy nagyfejű.
:)) -
Queene
csendes tag
Sziasztok!
Offolni járok már csak ide, bocsánat:) -
Nimrod
addikt
Nem akartam a következő kérdésnek egy új topicot nyitni, mert itt is elfér :)
Van egy 80 MHz-es procim, 4 V-os. De most van egy 100 MHz-es proci, ugyanolyan foglalattal, viszont ez csak 3 V-os. Kell e valahol állítanom a feszültségen és hogy? BIOS-ban biztos nem, mert eléggé kiismertem már a WinBIOS-t. -
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
64 - Host not available
Internet Security and Acceleration Server
--------------------------------------------------------------------------------
Technical Information (for support personnel)
Background:
The server, while acting as a gateway or proxy, has lost the connection with the upstream content server.
Ez pontosan mit is jelent..? Annyit, hogy nem müxik és kész, vagy átsiklottam vmi felett? -
PeliScan
addikt
Miért nem megy a Nexus? :(
Mostanában többször halódott; ugye nem fog végleg kimúlni? :O -
PeliScan
addikt
Nézze meg már vki, aki rádióközelben van;
Csak nekem nem jön be a Budapest FM 92.1 - a BBC és a Radio France Internationale közös adása?
Mert itt vmi iszonyatos sistergésen át néha-néha kiszűrődik vmi. :(
Köszi! -
Szeke
senior tag
1741 hozzászólás. Wow. Nem kéne ezt a topicot is törölni és ujat nyitni? :) Nincs az az elvetemült aki ezt végigolvassa :DD
-
Bagoly
senior tag
Kezd hányingerem lenni az ''Ebben a topikban erről és erről lehet írni'' kezdetű témákból. Ráadásul persze a témanyitó semmilyen véleményt nem ír az első hozzászólásához.......Ennek komolyan mi értelme? :(
-
jojojo
senior tag
Másnak se jön be a stop.hu??:O
-
AND1
őstag
-93%-os lett a központim
-vettem egy Radeon 9500Pro-t
-nem voltam suliban
Kell ennél több off :) ????
Jó napom van! -
Shim
őstag
Nehogymá ezé egy külön topicot nyissak...
-
GeorgeTerror
senior tag
himmler nevű újonc... talán nem kellene...
-
Shim
őstag
Kanadában lehet használni a 900/1800 Mhzes mobilokat v csak a háromsávosokat?
-
Bass_2
tag
Tudnátok adni egy címet, ahol X-men 2-höz találok feliratot? :D A feliratok.hu-n nem volt, csak portugál. Köszi!
-
CsendPenge
őstag
Jól látom, hogy két napos a legfrissebb hír? Vagy nálam van valami gáz? Vagy?
-
PeliScan
addikt
Pff, lehet sort törni az aláírásban..?
(Panther, üres topicok helyett inkább hekkelj egy efféle fícsört az endzsinbe, hm? :DDD) -
Bagoly
senior tag
Gyerekek: csak én nem találkozom mostanság Den-nel meg Rog-gal? :(
Jelentem hiányolom őket! -
localhost
Közösségépítő
válasz
Petester
üzenetére
Hmmm hol is olvastam ezt?
''- Tilos a szándékoltan fölösleges topikok nyitogatása, és meglévők züllesztése, azaz tilos az ún. ''flooding''. Ez egy fórum, NEM chat. Természetesen lehetőség van kötetlen és konkrét cél nélküli társalgásra, az OFF TOPIC jellegű témák így továbbra is rendelkezésre állnak.'' -
Petester
senior tag
Lelkes újonc vagyok!!!!!
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD -
Petester
senior tag
Mennyitől leszek lelkes újonc? :O
-
Petester
senior tag
Lelkes újonc akarok lenni!
-
Petester
senior tag
-
Petester
senior tag
-
Petester
senior tag
-
Petester
senior tag
-
Petester
senior tag
-
PeliScan
addikt
Mi az angolul, hogy ''egyenesen arányos''? Elég sürgős lenne, léccilécilécci!
-
Cefa
senior tag
On:
Off
Off:
on
:)) -
localhost
Közösségépítő
#7-es üzenet, az alábbi fórumban >> ha egy moderátor erre járna! :))
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14782[/L] -
localhost
Közösségépítő
Önvallomás:
... mivel reggel óta viaskodom, be kell lássam, néha én sem tudok uralkodni magamon, de nagyon nehéz megállni, hogy ne offoljak szét egy topicot, most kibuggyan belőlem:
TÉMA: Közepesen nagy házat vennék
Válaszom: én is, jó olcsón a Rózsadombon.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Bocs, de nem bírtam visszatartani :O -
-
PeliScan
addikt
Tisztelt Házigazdásk! Vki javitsa ki plz a képbeszúrást itten... köszi!
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14190&start=0#msg36[/L]
[[ Korrigáltam: localhost ]] -
localhost
Közösségépítő
Üzenem Rólandnak, hogy nem tudok válaszolni az e-mail levelére, mert a postaládája megtelt!
Nem tudom, de az utolsó leveled is 9 példányban kaptam meg! -
localhost
Közösségépítő
válasz
Bálintosz
üzenetére
Szerintem a Prohardver! nagyon jó hely, olyan, hogy ha valaki tudja a választ egy kérdére, akkor ír egy választ. Ha nem tudja, hát akkor meg nem ír (néhány kivételtől eltekintve :))
-------- magánközlemény:
én nem tudom a kérdésére a választ, próbálkozzon a következő lehetőséggel:
A prohardver network tagja a http://hardwired.hu/ címen is találhatók játékokkal foglalkozó fórumok, inkább ott tegye föl a kérdését!
Valószínűleg ott sokkal több játékrajongót fog társnak találni, ez inkább hardver-oldal, szakembereknek és mindenkinek. Hát egy próbát megér odalátogatni, nemde? -
Bálintosz
senior tag
Az én kérdésemre senki se tudja a választ?
-
PaladiN
aktív tag
Yeah!
localhost
Bocs a figyelmetlenségért, ez eszembe se jutott. :DDD
Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest