- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Pécsi tali? Össznépi? dobjatok egy linket plíz haddne keressek :DD
Tessék:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12410[/L]
Jelenleg a tali tervezett időpontja június 28-29, a helyszín a Mecsek. Pontosabbat egy-két napon belül. -
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Szerintem ki lehetett volna...:(
1. Mint fentebb írtam: nem tudom poénra venni...
2. Szétfőni nem az Intel procik szoktak (a világegyetem egyetlen szétfőtt P4-ét pont te láttad. Csak egyetlen esetben tudok elképzelni ilyet: ha elszáll a táp és/vagy az alaplapi tápstabilizátor, és szerencsétlen proci kap vagy 8-10 V-ot; ekkor viszont bármely mai proci behal...).A mai ember szervezetében átlag 350-el (!) több vegyianyag van, mint 50-60 évvel ezelőtt. Ez nem zavar? Sok esélyünk nincs, hogy elkerüljük az ''elkerülhetetlent'', viszont ha egy mód van rá, akkor legalább nevessünk rajta egyet. Tudod, fő az optimizmus. :)
Szóval: bizti Intel procik voltak a fűtő/hűtő anyag tartályokban :DDD És véged lesz mint a botnak ;] :P -
CsendPenge
őstag
Biztos bennem van a hiba, de nem tudom humorosra venni a dolgot...:((
Már bánom, hogy annak idején, ifjonti fejjel röhögtem a ''csernobili gyerekek nyerik a 20xx-es focivébét'' típusú vicceken...:(
Azért szvsz nem lehet egy kategória a kettő, de ilyen rövid igőn belül egy _újabb_ paksi ügy, számomra több mint aggasztó... Persze csak ha nem abszolút kacsa...Egon, véletlenül nem Intel CPU-k vannak a biztonsági szerverekben/mittoménmiben? :DDD
(most őszintén, te hát lehet ki lehet ezt hagyni Egon? :P) -
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Jól látom, hogy két napos a legfrissebb hír? Vagy nálam van valami gáz? Vagy?
-
CsendPenge
őstag
Jajj, mennem kell füvet nyírni :DDD)
Na, ez is megvolna! :D
-
CsendPenge
őstag
Akkor is, ha neked kell nyírni? Ehh, valahogy nem jön be nekem ez a füves téma. De legalább azt sikerült elérni (halogatással :DD
(viccen kívül: amúgy is megcsináltam volna, csak ez nekem soha sem ment gyorsan, nem zsánerem a nyírás) -
CsendPenge
őstag
Jajj, mennem kell füvet nyírni :DDD)
-
CsendPenge
őstag
Az a helyzet, hogy a napokban _csak_ a redhat-om maradt élet és működőképes, és szerettem volna szokásos oldalakat használni, több olyat is, ahol java volt. Egyébként már régóta fúrja az oldalamat, hogy is lehetne használható java-t belőni linux alatt. Én jelenleg Mozilla-t használok (asszem 1.1-est, vagy régebbit egyel), és ezt szeretném jobbá tenni. (nem tudom miért, de valahogy mozilla párti lettem :)
-
CsendPenge
őstag
Skacok, csinált már valaki olyat, hogy linux alatt (redhat 8.0) mozilla java plugin-t telepített? T*köm a java-ba :(
-
CsendPenge
őstag
Nem tudom, hogy kinek, de kösziiiiii :))
-
CsendPenge
őstag
Moderátorok! Légyszíves javítsátok ki a pécsi tali topic címét, mert a PROHARDVER! nagyon hülyén néz ki kisbetűkkel. Előre is köszi.
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Találtam egy érdekes hírt.
[L]http://tech.transindex.ro/?hir=1679[/L]
Idemásolom azt a részt, amire felkaptam a fejemet:
''McNulty elmondása szerint: ''Griffiths azt hitte, az USA törvényei nem érik el. De tévedett, és hamarosan az ausztrál kormányhoz fordulunk kiadatása ügyében. Azt üzenem mindenkinek: nem számít, ki vagy, hol vagy, ha semmibe veszed a szerzõi jogok védelmét és kárt okozol az üzletnek, akkor még a határok sem állítanak meg bennünket, hogy igazságot szolgáltassunk''. ''
Milyen igazságot? Azt, amelyik olyan jól megfizetődik nekik? -
CsendPenge
őstag
Épp most néztem, hogy milyen jó a moderálási aránya az OFFTOPIC2-nek. Mindössze 3 hozzászólást kellett kimoderálniuk a moderátoroknak! Nem rossz...
-
CsendPenge
őstag
Den, sok a filmes topic. Nem akarsz takarítani kicsit? (meilőtt eldurvul a téma)
-
CsendPenge
őstag
Egy sör van a mancsomban, szóval én most jól érzem magam! :DDD
-
CsendPenge
őstag
jah es megvalami miertvan az hogy valaki csinal egy topicot leirja hogy mi a problemaja segitenek neki stb... megoldodik a gondja es ugyhadja a topicot szal ugyertem hogy utanamar nemis nezi azt a tpoicot azt miertnem zaratja be???
jartam mar igy beirtam oda az en gondomatis hogy nekeljen uj topicot nyitni es baxnak odairni vissza:(((Valszeg ez azért van, mert miután megoldódotta probléma, már csak az offolás megy, és nem nézi sok ember komolyabban a topicot. Ileltva az is gyakori, hogy alaptémától eltérve folytatódik a társalgás. Szerintem az új topicra (jó, hangzatos címmel) ráveti magát mindenki :)
-
CsendPenge
őstag
Moderátokrok, plíz csökkentsétek egyel a topicok számát. (''Kaphatnék egy kis segítséget?'' [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10832[/L] illetve a ''Mi lehet a gáz?'' [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10829[/L] topicok ugyanazok, és egyik sem az alaplap témában, viszont a heccelés már elkezdődött)
-
CsendPenge
őstag
Csak egy érdekesség, bár lehet, hogy a viccrovatba kellett volna :DD
-
CsendPenge
őstag
Látom, ma mindenki unatkozik, meg offol :D
-
CsendPenge
őstag
persze simán, de tudod ez fps típusú játék
mijen vonalad van?
nálam a veinről már jött 9 MB/sec-cel :DDDValami mikrós csati a városházára, elméletileg 2 Mb-es, gyakorlatilag inkább nulla.
-
CsendPenge
őstag
Basszus, annyira akad a net, hogy ki kellett lépnem... SZóval ne bánd GT.
C&C? Ily korai órán? :) -
CsendPenge
őstag
nem mert nem tok konnektálni hozzá... ultragagyi
nálunk itt van egy kis tűzfal és amit nem ítél biztonságosnak nem is engedi ki...
ezt a szutykot nem ítéli biztonságosnak...
irc csati?Az a baj, hogy nincs olyan programom, és amilyen lassú itt a net, letölteni sem tudom. Hogy lehet, hogy te is dolgozol ilyenkor?
-
CsendPenge
őstag
Nem jön fel valaki csetre? Unatkozoooooook...
-
CsendPenge
őstag
fojtatom a fikázást...
meg lehet adni február 31-et, de kiírja, hogy hibás dátum...
LámerbandaFent vagy most? Felnézek én is...
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Milyen volt a tegnap esti Starcraft?
-
CsendPenge
őstag
Felfogás kérdése. Én nem azt látom benne, hogy fegyvert fognak az állatra (jelen esetben erre az édes kis dögre :D ) Értem, hogy mire gondolsz, szóval szerintem: peace! (vagy: pace! :D)
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Fanatikus állatvédő vagyok, de azon felül nem értem, hogy abban a képben mi a vicces? Az, hogy ''feltartja'' a mancsát? Láttam ezt a macskát egy másik képen amint egy másik macskának ''magyaráz'', hogy tényleg ekkora egeret fogott. Hát az legalább egy kicsit vicces volt. Most komolyan nem állatvédelemből, de ha egy csecsemőre kapálózás közben fegyvert fognának (tudom, hogy csak montázs) te nevetnél? Egyszerűen nem értem ezen mi a vicces.
Ne haragudj, de ennyi erővel az összes állatos viccen meg lehet(ne) sértődni. Amúgy meg idézném a [L]http://www.vicc.net[/L] nyitóoldalának egy szövegrészét: ''ÍGY IS MARADT ÉPP ELÉG OLYAN VICC,
AMIN MEG TUD SÉRTŐDNI AZ,
AKI MEGSÉRTŐDÉS CÉLJÁBÓL LÁTOGATOTT EL HOZZÁNK'' -
CsendPenge
őstag
Drága kedves NIMROD kollega....
Kérem engedd, hogy segítsünk neked a problémád megoldásában.
Lassíts és javaslom olvass el minden hozzászólást, amit az általad indított topicban többen megejtettek. Figyelem gondos áttanulmányozás után rá fogsz jönni, hogy a nagyon segítőszándékú fórumtársak megoldása ott lapul a sorok között, csak futtában bizonyára átsiklottál fölötte.Local! Kerestem mindenhol, hogy hol vn Nimrod, de nem találom sehol. Szóval ez a hozzászólásod most hova szólt?
P.S.: remélem nem jött vissza Nimrod, vagy ha igen, akkor sokat javult. -
CsendPenge
őstag
Szeritntem a macskás kép aranyos! A hiba abban van, aki azt hiszi, vagy feltételezi, hogy a kép elkészülte után lelőtték kismacsekot. Egyátalán, hogy juthat valakinek ez eszébe? Pláne viccrovatban...
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Nem emlékszel Nimródra? (Sztem egyébként Holdnak is tuti ennyi volt a cél).
Nem pontosan idézek, de valami ilyesmit írt Nimród:
''Szerintem egy bizonyos státusz fölött (ide Nimród aktuális státusza volt írva) már mindenkit hackernek kéne tekinteni, mert az már bizonyította a hozzáértését.''
Neked ezekből a sorokból mi esik le?
Az a véleményem, hogy vannak bizonyos emberkék akikre a látszólagos elismertség úgy hat, mint a drogok. Hidd el pár hónap múlva, nagy arcal olvashattuk volna, hogy oktatja ki a figyelmetlen újjoncokat az ''őstag'' Hold.Nem kellett volna arra hónapokat várni, már most is voltak ebbe az irányba mutató megnyilvánulásai. (eredetileg azért jött, hogy egy halom kérdést tegyen fel, most meg már a cikkírókat majdnem kioktatta a procik mikéntjéről, kettő között egy hónap ha eltelt)
-
CsendPenge
őstag
Hold, a k***a ****be! Nem veszed észre, hogy te már őstagnak vagy minősítve, tsibe meg még nem, de mindenki szívesen veszi, amikor ő megjelenik, téged pedig nem! feleslegesen pofázol, még 1, azaz 1 darab építő jellegű hozzászólásod sem volt! Kérdezz, egyszer, majd amikor válaszolnak, akkor fogadd el, ne értetlenkedj! Ha pedig valaki kérdez, akkor vagy ne szólj hozzá, vagy pedig igen, de akkor azért, mert tudod a választ! Ez komolyan olyan érthetetlen, vagy mi? Nem igaz, hogy nem lehet figyelni egy kicsit másra, más emberekre, meg kicsit tanulni akarni, utánanézni, önerőből is dolgoknak, ha máshogy nem, hát a többiek hozzászólásait elolvasva, majd átgondolva, felesleges magamutogatás nélkül! Komolyan azt javaslom, hogy a való világban keress magadnak egy beszélgetőpartnert, és amikor az megvan, akkor gyere fórumozni! Ez nem társkereső szolgálat, nem chat, hanem alapvetően tudásalapú beszélgetés, eszmecsere! Ezt vedd figyelembe kérlek, magad és az egész fórum szempontjából, mert gyakorlatilag meghatározod a viselkedéseddel az összes topic hangulatát! A hangulat, amit sugárzol, az pedig nem a minőségi hardverfórum hangulata! Változtass ezen!
Ennek már nagyon ideje volt. Végre!
-
CsendPenge
őstag
A témához hozzászólva tényleg kellene valamit tenni az értelmetlen offolás, és a hozzászólásszám növelés ellen, mert használhatatlanná, vagy inkább élvezhetetlenné teszi a fórumot. (mondjuk ennek kiváló példája hold, 1 hónap alatt őstag lett, érdemi hozzászólásokat tekintve még az újonc szintet sem érte el, anno Nimrod volt ilyen)
P.S.: bocs hold, személy szerint nincs veled semmi bajom, de ahogy a fórumban viselkedsz...
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A Legion Y70 (2026)-tal tért vissza a Lenovo
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Erős Gamer PC R5 5500 RX 5700 XT Nitro SE 16GB 512GB NVMe
- Apple watch Ultra óceán/ alpesi szíj több szín!!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc! MSI 3070 OC/i5-9600KF/32GB RAM/1TB Nvme SSD
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 1TB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 1TB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5258
- ThinkPad X1 Yoga Gen 6/2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest