Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Csak úgy megjegyzem: rajtatok tartom a szememet, de levettem rólatok a kezemet! :O
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Petester
üzenetére
Hmmm hol is olvastam ezt?
''- Tilos a szándékoltan fölösleges topikok nyitogatása, és meglévők züllesztése, azaz tilos az ún. ''flooding''. Ez egy fórum, NEM chat. Természetesen lehetőség van kötetlen és konkrét cél nélküli társalgásra, az OFF TOPIC jellegű témák így továbbra is rendelkezésre állnak.'' -
localhost
Közösségépítő
#7-es üzenet, az alábbi fórumban >> ha egy moderátor erre járna! :))
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14782[/L] -
localhost
Közösségépítő
Önvallomás:
... mivel reggel óta viaskodom, be kell lássam, néha én sem tudok uralkodni magamon, de nagyon nehéz megállni, hogy ne offoljak szét egy topicot, most kibuggyan belőlem:
TÉMA: Közepesen nagy házat vennék
Válaszom: én is, jó olcsón a Rózsadombon.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Bocs, de nem bírtam visszatartani :O -
-
localhost
Közösségépítő
Üzenem Rólandnak, hogy nem tudok válaszolni az e-mail levelére, mert a postaládája megtelt!
Nem tudom, de az utolsó leveled is 9 példányban kaptam meg! -
localhost
Közösségépítő
válasz
Bálintosz
üzenetére
Szerintem a Prohardver! nagyon jó hely, olyan, hogy ha valaki tudja a választ egy kérdére, akkor ír egy választ. Ha nem tudja, hát akkor meg nem ír (néhány kivételtől eltekintve :))
-------- magánközlemény:
én nem tudom a kérdésére a választ, próbálkozzon a következő lehetőséggel:
A prohardver network tagja a http://hardwired.hu/ címen is találhatók játékokkal foglalkozó fórumok, inkább ott tegye föl a kérdését!
Valószínűleg ott sokkal több játékrajongót fog társnak találni, ez inkább hardver-oldal, szakembereknek és mindenkinek. Hát egy próbát megér odalátogatni, nemde? -
localhost
Közösségépítő
Biker és Kovácsúr de jól tudjátok, hogy odaát mi a szokás! ... gyanúsan jól! Túl jól!
:)) -
localhost
Közösségépítő
válasz
PeliScan
üzenetére
''Amúgy én Parci az #1esben inkább a személyeskedést, a veszekedést, az offolást bírálta, teljesen jogosan. ''
Azt IS!
És ezt is: :)
- Tilos a szándékoltan fölösleges topikok nyitogatása, és meglévők züllesztése, azaz tilos az ún. ''flooding''. Ez egy fórum, NEM chat. Természetesen lehetőség van kötetlen és konkrét cél nélküli társalgásra, az OFF TOPIC jellegű témák így továbbra is rendelkezésre állnak.
Részemről a vitát lezártam. -
localhost
Közösségépítő
válasz
PeliScan
üzenetére
Ne haragudj PeliScan Mester!
Bánomisén, tényleg erre van a Fáradt gőz!
De!
A Prohardver! nem arra van, hogy Álomfejtős, Lamúrzenés, Sütikés, FŰ-legalizálós miegymás topicok induljanak rajta. Vagy én tudom rosszul ? Vagy Ti nem olvastátok? :O
Mintha Parci ezt írta volna március 3-án topicnyitó üzenetében.
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12294[/L] -
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
Remélem most nem jön egy erős eső, hogy yyyyyoooooooool nőjön a fű!
:O :P -
localhost
Közösségépítő
[Nagyeskü!]
Igérem, soha többé nem írom senkinek, hogy nézzen utána a keresővel, mert már volt errő szó. Történt ugyanis, hogy keresek egy hozzászólást vagy a szoftver vagy a TVTUNER témákban nemrég ajánlottatok egy magyar fejlesztésű tunerszoftvert.
Használtam a keresőt. De nem találom! :O Kérem, segítsetek!
[/Nagyeskü!] -
localhost
Közösségépítő
Magánközlemény:
Ünnepélyesen kinyilatkozom, hogy jojojo fórumtársunk egy úriember!
És ennek, most semmi köze ahhoz, hogy hozott nekem palacsintát! :D -
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Nem töröltem, szerintem későbbiekben mint ''nagyon jó április elsejei tréfa'' címén hivatkozni fogunk az Ön által megnyitott topicra.
A topicot bezártam. -
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Pontosabban legyenszíves! Melyiket? Kérem, írja meg a pontos címet és/vagy a téma linkjét! Köszönettel.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Az Ön kifejezett kérésére a szóbanforgó topic törölve lett.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
[L]http://www.rlcomputer.hu[/L]
:P -
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
:))
-
localhost
Közösségépítő
Már megint szópárbaj volt? Hogy miből maradtam ki :O ???
-
localhost
Közösségépítő
Szabad kérnem?
Az egész arra hasonlít, mikor mindenki csak mondja a magáét. Térjünk napirendre, kéremszépen. -
localhost
Közösségépítő
Yóóóóó reggelt, gyertek trefortra nyitva a szoba. :))
-
localhost
Közösségépítő
Meg is vagyok ijedve rendesen! :)
-
localhost
Közösségépítő
Uramisten! a minősítésem! :)
-
localhost
Közösségépítő
:O
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
Csak egyegytlenegy levelem jött, de az vírust tartalmazott: ez lenne a támogatás? ;]
-
localhost
Közösségépítő
Drága kedves NIMROD kollega....
Kérem engedd, hogy segítsünk neked a problémád megoldásában.
Lassíts és javaslom olvass el minden hozzászólást, amit az általad indított topicban többen megejtettek. Figyelem gondos áttanulmányozás után rá fogsz jönni, hogy a nagyon segítőszándékú fórumtársak megoldása ott lapul a sorok között, csak futtában bizonyára átsiklottál fölötte. -
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
Heh! Elárulom.... tsibe NEM először járt már itt nálam... és tegnap látván, hogy az egyik gépem fagyogat, nekiállt és újrahúzta az egészet. A szokásos jói
Megjegyzés: azóta egyszer sem fagyott le... TSIBE OLVASOD???!!!??? Köszönöm. -
localhost
Közösségépítő
Irigyeljetek!
Tsibe éppen most szervizeli a netcafém egyik gépét! :)) -
localhost
Közösségépítő
Mi lenne ha végre leszállnál rólam???!!!??? :((( Nem tudom, miért genyázol velem már egy hete?
Mikor én írtam neked egy poént , (aminek SZINTÉN smiley mosoly volt a végén) kiverted a világraszóló hisztit. Azóta lépten-nyomon belémkötsz. Mi ez, ha nem erőfitogtatás... én ezt a játékot nem szeretem és nem is vagyok hajlandó sem játszani, sem eltűrni :(
Próbálj meg a mostani perctől párhuzamosan létezni a prohardveren mellettem, lehetőleg az én köreimet többé nem zavarván. Igérem én is így teszek.
Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest