Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bálintosz
senior tag
A SPLINTER CELL-nél hogy lehet azt megcsinálni hogy mutassa az fps-t ?
-
Den, ha megvan még valahol rog emailcíme, légyszíves, küldd el nekem. Köszi. M.
-
MaUser
addikt
HÁZIGAZDÁKNAK!
Sikeres lett a kedvezménnyel meghírdetett tft monitor ''akció''?
Jó kezdeményezésnek tartom még most is, ezért érdekelne lessz e folytatása? -
Bálintosz
senior tag
Azt hogy lehet egy játéknál beállítani hogy mutassa az fps-t ?
-
footy
addikt
És azóta sem írt senki abba a topicba (milyen zenét...) :t
-
localhost
Közösségépítő
Biker és Kovácsúr de jól tudjátok, hogy odaát mi a szokás! ... gyanúsan jól! Túl jól!
:)) -
biker
nagyúr
azért egynek örülök, hogy nincs ''big'' vagy ''strong'' tag engedélyezve, mert akkro az áláírás nem kövér dőlt, hanem nagy kövér dőlt betűvel lenne teleírva értelmetlen gépkonfigokkal...
[ STRONG ][ B ][ I ] lenne a rula??? -
PeliScan
addikt
off
Tényleg, ezt már akartam is kérdezni soxor, de akkor most;
Ha vmelyik nick kisbetűvel kezdődik, akkor ha én leírom, akkor kicsivel vagy naggyal kezdjem szerintetek? Mert ugye vagy íráshű, vagy udvarias vagyok... :)
on -
localhost
Közösségépítő
válasz
PeliScan
üzenetére
''Amúgy én Parci az #1esben inkább a személyeskedést, a veszekedést, az offolást bírálta, teljesen jogosan. ''
Azt IS!
És ezt is: :)
- Tilos a szándékoltan fölösleges topikok nyitogatása, és meglévők züllesztése, azaz tilos az ún. ''flooding''. Ez egy fórum, NEM chat. Természetesen lehetőség van kötetlen és konkrét cél nélküli társalgásra, az OFF TOPIC jellegű témák így továbbra is rendelkezésre állnak.
Részemről a vitát lezártam. -
PeliScan
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Már miért haragudnék? :)
Amúgy én Parci az #1esben inkább a személyeskedést, a veszekedést, az offolást bírálta, teljesen jogosan.
Mint már többiek is leírták, azért más (és ennyire jó, meg sikeres) a PH! mert sokkal emberibb, személyesebb mint a konkurensek! Ha nem lenne más téma, csak a hardver, akkor mitől lenne ez más..? -
localhost
Közösségépítő
válasz
PeliScan
üzenetére
Ne haragudj PeliScan Mester!
Bánomisén, tényleg erre van a Fáradt gőz!
De!
A Prohardver! nem arra van, hogy Álomfejtős, Lamúrzenés, Sütikés, FŰ-legalizálós miegymás topicok induljanak rajta. Vagy én tudom rosszul ? Vagy Ti nem olvastátok? :O
Mintha Parci ezt írta volna március 3-án topicnyitó üzenetében.
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12294[/L] -
-
PeliScan
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Nah, footy-t én kértem meg, hogy írja le, ha gondolja. Nem is értem, mi ezzel a gáz. Ez itt a Fáradt Gőz, ha nem tévedek..?!
Meg én jövőre -ki tudja- talán az ELTEn leszek pszichológus-hallgató, hadd gyűjtsem már a tapasztalatokat... (és a pácienseket!;])
Bár kívánok nyitni, de miért lenne gáz egy álmos-topic, hm? -
localhost
Közösségépítő
-
footy
addikt
Peliscan:
Naszóval az a visszatérő álmom (kb 1 hétig tart,(mármint nem megálmodni hanem úgy amúgy időtartamra),hogy a szüleim 4-5 napon keresztül idegesítenek kis apró hülyeségekkel amit már nem nagyon tudok elviselni és az 5ödik nap valamilyen összejövetel van amin ottvan minden ember akit ismertem és akkor is volt valami hülye beszólás.Ekkor én felálltam az asztaltól(ami übernagy volt nemtom hogy fértek el annyian.Na mind1) nyugodtan kimentem a konyhába aztán 1 kb 20centis száblyával visszamentem az asztalhoz és álltam a késsel és amikor suhintottam 1-et a késsel felébredtem.
Valaki erre az mondta ,hogy amikor álmodtam nem tudtam,hogy az csak 1 álom...
Hm... -
Bálintosz
senior tag
Ez a fórum egy csúúúúúcs király fórum !!! :))
PH! rulez -
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
Remélem most nem jön egy erős eső, hogy yyyyyoooooooool nőjön a fű!
:O :P -
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Na, ez is megvolna! :D
-
Vaze
őstag
Udv mindenkinek
egy nagyon okos es egyben nagyon hulye kerdest teszek fel:))
derosz volt leiirni:t -
MaUser
addikt
válasz
CsendPenge
üzenetére
Pedig a frissen nyírt fű illatánaál kevés jobb dolog van.:DDD
-
CsendPenge
őstag
Jajj, mennem kell füvet nyírni :DDD)
-
Shim
őstag
BEHALOK!!! MOST MEG BEJÖTT!! MIVAN ITT KÉREM??? Felháborító...microsoft rulzz mint mindig :D
-
Shim
őstag
Senki? :O
-
Shim
őstag
Már jó ideje nem jön be nekem a www.blizzard.com. Csak nekem vagy másnak se? Minden más oldal bejön csak ez nem, pedig kéne nagyon...
-
zsoltee10
addikt
Ha már off topic: Mint ismeretes az Windóz ikszpében alapból nem tud normális képfrissítési frekit adni a monitornak, nincs ilyen, hogy optimális beállítás. Otthon felejtettem a videokártyámat, amikor tegnap feljöttem Pestre. Kájne pánik, van a cusl2-n int. vga. Müxik is. Xp felismeri és lám, minden felbontáshoz alapból a monitor max frekijét rendeli. Behalok.
-
GeorgeTerror
senior tag
''A 64 bites számítógépek elsősorban a nagymennyiségű adat
feldolgozásával járó feladatokat tudják gyorsabban végrehajtani,
mint 32 bites társaik''
Írták a supergamezen... :DDD
Hát berosálok itt hejben -
biker
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
hát az a zigazság, hogy én meg nem használok redhatet...
debian alatt meg mindíg az volt az első, hogy go mozilla homepage, és onan gyorsiba minden ujat leszed, magyarítás, de akkor sem tetszett sosem a mozilla.
a tapasztalatom, hogy minden browser másban hibázza el a javascripteket :)
egyik oldal j, másik nem. sajna.
meg azt, hogy régi star office telepítéskor mindíg kiirta, hogy akkor ő most a megtalált és telepített moziila által használt java-t használja
a régi openoffice, még nem az uj 1., azelőtti, meg azt mondta, az ta java-t ő bizta nem tudja használni... :) -
CsendPenge
őstag
Az a helyzet, hogy a napokban _csak_ a redhat-om maradt élet és működőképes, és szerettem volna szokásos oldalakat használni, több olyat is, ahol java volt. Egyébként már régóta fúrja az oldalamat, hogy is lehetne használható java-t belőni linux alatt. Én jelenleg Mozilla-t használok (asszem 1.1-est, vagy régebbit egyel), és ezt szeretném jobbá tenni. (nem tudom miért, de valahogy mozilla párti lettem :)
-
biker
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
pontossan mi a baj???
(amugy a mozilla féle java érdekes...)
oldallal van baj?
más browsban is baj? konqueror? opera? galeon? necckép? -
KovacsUr
addikt

-
Lunatic
aktív tag
Én inkább Rogot hiányolom mostanában, bár remélem csak szabadságon van. :)
Egyébként nem akartam ennek új topikot nyitni, de nem tudja vki, miért áll le a Total Commander letöltése, ha ftpzek és a háttérben töltést választom. Teljesen kiszámíthatatlan, van úgy, hogy több filet és leszed, de a jellemzőbb, hogy pár mega után, egyszerűen megáll, és nem megy tovább (mindig file szedése közben). Csak a megszakítás és a töltés folytatása segít. Más letöltőprogikkal nincsen semmi gond, az ftp szerver is jó.
Én mégis ragaszkodom a TC-hez, mert átláthatóbb számomra, de ez a megállogatása már nagyon bosszant. Szóval minden ötlet welcomed! -
rup1u5
nagyúr
Hova tûnt Hold? :)
-
CsendPenge
őstag
Skacok, csinált már valaki olyat, hogy linux alatt (redhat 8.0) mozilla java plugin-t telepített? T*köm a java-ba :(
-
Deniella
csendes tag
:(ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:(
ez a ronda trefort nem enged be:O -
-
KovacsUr
addikt
[L]http://sinfest.net/d/20030418.html[/L]
-
tomcs
őstag
ki rontotta el a trefortot?
-
localhost
Közösségépítő
[Nagyeskü!]
Igérem, soha többé nem írom senkinek, hogy nézzen utána a keresővel, mert már volt errő szó. Történt ugyanis, hogy keresek egy hozzászólást vagy a szoftver vagy a TVTUNER témákban nemrég ajánlottatok egy magyar fejlesztésű tunerszoftvert.
Használtam a keresőt. De nem találom! :O Kérem, segítsetek!
[/Nagyeskü!] -
Szőrös
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Aham ! Az a legrosszabb amikor 1 jó nő felvesz 1 ilyen militarys gatyát. Legszívessebben odamennék hozzá és elkezdeném lecibálni róla.
-
Bálintosz
senior tag
Mostanában sok újoncot látok !
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest