- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nem tudom, lehet; engem telefonon hívtak ezzel kapcsolatban.
Legyen igazad. -
Egon
nagyúr
Nézd Den, lehet, sőt reméljük. Talán jobb félni, mint megijedni...
Már az előző eset kapcsán sem egyezett a véleményem a tiéddel, mivel szvsz kicsit alulértékel(t)ed a dolgot. A pánikkeltés sem szép dolog, de szerintem az ellenkezője _legalább_ olyan rossz... -
Egon
nagyúr
A mai ember szervezetében átlag 350-el (!) több vegyianyag van, mint 50-60 évvel ezelőtt. Ez nem zavar? Sok esélyünk nincs, hogy elkerüljük az ''elkerülhetetlent'', viszont ha egy mód van rá, akkor legalább nevessünk rajta egyet. Tudod, fő az optimizmus. :)
Szóval: bizti Intel procik voltak a fűtő/hűtő anyag tartályokban :DDD És véged lesz mint a botnak ;] :PNem hiszem, 95% hogy nem megyek a pécsi talira.
-
Egon
nagyúr
Egon, véletlenül nem Intel CPU-k vannak a biztonsági szerverekben/mittoménmiben? :DDD
(most őszintén, te hát lehet ki lehet ezt hagyni Egon? :P)Szerintem ki lehetett volna...:(
1. Mint fentebb írtam: nem tudom poénra venni...
2. Szétfőni nem az Intel procik szoktak (a világegyetem egyetlen szétfőtt P4-ét pont te láttad. Csak egyetlen esetben tudok elképzelni ilyet: ha elszáll a táp és/vagy az alaplapi tápstabilizátor, és szerencsétlen proci kap vagy 8-10 V-ot; ekkor viszont bármely mai proci behal...). -
Egon
nagyúr
Biztos bennem van a hiba, de nem tudom humorosra venni a dolgot...:((
Már bánom, hogy annak idején, ifjonti fejjel röhögtem a ''csernobili gyerekek nyerik a 20xx-es focivébét'' típusú vicceken...:(
Azért szvsz nem lehet egy kategória a kettő, de ilyen rövid igőn belül egy _újabb_ paksi ügy, számomra több mint aggasztó... Persze csak ha nem abszolút kacsa... -
Egon
nagyúr
Azt pletykálják, megint valami gáz van Pakson, az erőműben...:((
Protoss, merre vagy?!? Informálj minket!!! :O:O:O -
Egon
nagyúr
Tsibe nem válaszol :O
Biztos megharagudott rám :O :O :O
Szomorú leszek :OArra tippelek, kapott egy pár kéretlen emilt valamelyik eszetlen olvasótól - legalábbis az emilcímét is megváltoztatta...:(((
Lehet hogy sok hozzászólás születik, de a színvonal ijesztően hígul: a leglátogatottabb topicok rendre a fáradt gőz rovatból kerülnek ki; szakmai témákban meg csak a flame megy...:(( -
Egon
nagyúr
Kétféle válasz van, a rosszindulatú és a konstruktív: :)
1. Dicsekvés (még lehetne írni hogy kinek milyen kérója/verdája/bigéje stb. van, illetve hogy kinek hány coll/hüvelyk/inch...:DDD).
2. Hibakereső topic esetén így nem kell apránként kihúzni a delikvensből, hogy milyen gépe is van, hanem csak rápillantasz az aláírására...:P -
Egon
nagyúr
mekkora szep nem van ma!!!
ma pont 26 eve indult utjara egy mokas project. egeszen pontosan este 8:02-kor.
azota toretlenul zajlik. na jo ez nem igaz, voltak kisebb buktatok, meg nagyobbak is, de sikeresen vette az akadalyokat. neha filmbe illo fordulatokkal uszot meg egy egy lehetetlen helyzetet. es most meg is tart. sot, ha minden jol meg meg is eri a 26.-ik evforulot...
a mai idezet-ferdites: ''77-ben megszulettem, boldog volt a kismama, en voltam a vilagon a leggyonyorubb kisbaba..'' :DD
ego-rulz!Ha jössz a talira, személyesen intézkedem afelől, hogy a füled a bokádig érjen...:DDD
-
Egon
nagyúr
Sokunk szerint ez lenne a logikus, de mégsem így van. A törvényeket nem mi alkotjuk. Most mit csináljunk? Az egész vita már régen elvi síkon zajlott, szerintem abban mindenki megegyezett, hogy neked és a vásárlónak nem lesz ebből az üzletből kellemetlensége. Vannak olyan dolgok a jogrendszerben, amik nem tűnnek logikusnak, de együtt kell élni velük.
Lehet hogy igazad van, de azt lásd be, hogy
1. OEM progit eladni _nem_ ugyanaz, mint lopott kocsit alvázszámot átütni;
2. eladott OEM CD<>másolt CD: utóbbi kiesett haszont jelent; sosem volt és sosem lesz EREDETI.
Az más lapra tartozik, hogy OEM CD-t el lehet-e adni, és hogy jogtiszta marad-e az eladás után: szerintem igen mások szerint nem. De a fenti két dolog más kategória, és nem én kevertem bele a témába... -
Egon
nagyúr
egyreszt az hogy a bsa ''elfogadja'' ez csak ilyen empirikus dolog.. nem szokott balhezni erte de azert elvben megtehetne, lenne alapja. valaki mondta peldanak a frankon atalvazszamozott lopott kocsit.. ha a zsaru nem veszi eszre az akkor mar legalis? szal ebbol konnyen es gyorsan ideologiai kerdest csinaltunk, amirol nagyon nehez kulturaltan vitatkozni mar ekkora terjedelemben is szal szvsz inkabb fejezzuk abba :DDD
Na még utoljára, mert emellett nem tudok szó nélkül elmenni...:(
Baromira nem ugyanaz...:( Utálom hogy ilyen példákat hoztok fel...:O
1. Én nem lopok el senkitől semmit sem, nem károsítom meg az előző tulajt, és a biztosítót sem (ellentétben a(z) (ál)gépkocsi-lopással). A kiadónak semmivel sem származik kára abból hogy eladom. Variációk: a/ eladom, b/ elajándékozom, c/ porosodik a fiókban stb. Egyik esetben sincs a kiadónak _plusz_ bevétele; én _megvettem_ a progit: a hardverrel került a birtokomba... Csúnya lenne egy rókáról több bőrt lehúzni...
2. Itt arról van szó, hogy (szerinted) akkor jogtiszta a cucc, ha hardverrel együtt kerül a birtokodba. Legyen (vitatom, de legyen). Most akkor ha én _elajándékozom_ a havernak, akkor ő bűncselekményt követ el ha használja azáltal, hogy nincs a birtokában a hardver?!? Nem hiszem... Itt a következő a képlet: _elvileg_ a hardverrel együtt használható, igaz? Hogy igazolod _bárkinek_ hogy jogtiszta?!? Ott a serial. Leellenőrzik, kiderül hogy hardverrel együtt adták el. Kérhetik a hardvert bemutatni? Nem. Akkor?!? Ez olyan mintha az igazolná egy kocsi ''eredetiségét'' hogy van rajta 2 színes lufi. Kötelező a lufikat a kocsin tartani? Nem. Akkor mi igazolja a kocsik ''eredetiségét''? Semmi... Maga a ''kocsi'' (azaz a CD) + a serial number. Ennyi. -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
mondva lett hogy vegulis ez igy nem jogtiszta.. tulajdonkeppen jogilag majdnem olyan mint a masolt cucc, tehat annyiban kulonbozik attol hogy jatszhatsz vele neten annak rendje es modja szerint meg valoszinuleg nem kobozza el a bsa ha epp arra jar.. de attol fuggetlenul meg nem ugyanaz mint amit a boltban dobozzal, stb megveszel ergo az ara sem korrekt ahoz viszonyitva.. de tenyleg tul lett beszelve ez a tema szal errol ennyit, eleg sot meg sok is volt egy kicsit :)
Crionnak igaza van: hol a licensz?!? Arra miért nem reagálsz?!? Különben is: ha nem kell hozzá bemutatni a hardvert, akkor _elvben_ ugyan lehet hogy tényleg nem jogtiszta, de _gyakorlatban_ az: elfogadja a BSA meg mindenki... Akkor miről is beszélünk?!? Ha eladnám hozzá a hardvert is, akkor az mennyivel lenne jobb bárkinek is?!? Ez már csak kákán csomót keresés... A ételár kérdése meg rám és a _potenciális_ vevőre tartozik: még mindíg kettőn áll a vásár, az esetleges impotenciális ''érdeklődők'' véleményére nem sokat nyom a latban (és még mindíg az a véleményem, hogy az általam megadott ár korrekt).
Ellentmondasz saját magadnak. Ha túl lett tárgyalva, akkor minek írsz ide is?!? Mindenáron tied kell legyen az utolsó szó?!? Inkább húzd a fejedre a szatyrod és menj a MediaMark-ba ijesztgetni a pázacicákat!!! :(( -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Nem mondta senki?!? PONT TE MONDTAD!!!
Idézet az előző topicból, TŐLED:
''Én sem vagyok túl profi jogból, de annyit azért tudok, hogy ez ugyanaz, mintha letöltenéd valahonnan, kiírnád CD-re és azzal játszanál. Semmivel sem tisztább.'' -
Egon
nagyúr
Ez nem semmi volt...:(((
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Végre lecserélték a céges mobilom!!! :DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD
-
Egon
nagyúr
Azért ez elég kemény kritika _Rád nézvést_, nem gondolod?!? ;]:t:P
-
Egon
nagyúr
Már csak 50-egynéhány hozzászólás, és változik a minősítésem...:DDD
-
Egon
nagyúr
Irigylünk! :DD Mi volt a gond a géppel? Vagy csak úgy? ;]
Azért érzed a dolog visszásságát? Localhost, aki a számítástechnikából él, nem bírja megoldani a problémát...;] Én a helyében nem reklámoznám...;];];]
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Láttad az indexen az ''Emvy, a véreskezű...'' topikot?
Húúúúú, az nagyon kemény...:)
Most komolyan:
Valahogy meg kellett oldani, hogy a topikok nagy része Hold egyszavas beírásaival volt tele. Lassan már hányingert kaptam, ha megláttam a kis pattogó vörös figurát az aláírásából a képernyőn és azt hiszem nem voltam ezzel az érzéssel egyedül. Hold értelmetlen magamutogatásává süllyedt lassan az egész fórum. Nem egyszer kérték, hogy vegyen figyelembe másokat. Két rossz közül, a kisebb történt.Komolyra fordítva a szót: igazad van.
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Lehet is...:))
Alternatív megoldás: a házigazdák figyeljék _naprakészen_ a hozzászólásokat, és minden egyes hozzászólást minősítsenek: építő jellegű volt-e vagy sem...:DDD A titulust pedig természetesen az építő jellegű hozzászólások száma adja meg...:DD -
Egon
nagyúr
Nem akarok kötözködni (azért is _ide_ írok, és nem a hírhez), de ezek a letöltések (a 3DMark-on kívül, természetesen) igencsak régiek: pl. több mint 2 hónapos bios-file az Abit BD7-hez...:(
-
Egon
nagyúr
szomorú vagyok :O
kénytelen voltam a hwsw-ről letölteni a 3dmark03-at :O
ha felrakom Emvyhez úgy nemjó? Úgy nem lehet hamarabb felrakni a letöltések közé?Nehogy nagy trauma érjen...;]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000/ RTX 4000 SFF 20GB ADA
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Akció! Garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest