Hirdetés
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Igen, igaziból az vagyok, és két méter húsz széles a férjem, s nem nagyon tolerálja az ilyen orgiákat (mivel ezért nem kapok megfelelő díjazást)... :DDD
(Meg nekem már nincs semmilyen kedvezményem a vonatjegyre, így egy pesti út is eléggé sokba kerül, DÚváros meg pláne... Az időről nem is beszélve.) -
Polesz
addikt
Egon gratula az új címedhez :))
-
Hold
őstag
Mindenkit nagy szeretettel üdvözlök :DDD
Mindenkinek üdv
by Hold -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Sajni az már nekem túl messzi van, ekkora utat ilyen öreg ember nem vállalhat (pláne hogy utána még vissza is kell jönni)...
A pestit majd még meggondolom, az keresztülvihetőbbnek látszik. :) De ha Lokálhoszt netkávézójában csináljátok, akkor webcamen keresztül figyelni fogok. :DDD -
Polesz
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Egyerértek :)
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Lélekben ott leszek és belenevetünk egymás aurájába... :) :D
-
GeorgeTerror
senior tag
Emvy!!!
Dunaújvárosi talira várlak!!!
Mekdzsémsz Te is gyere!!!
Mindenki jöjjön... Jó lesz -
twollah
nagyúr
Beszéltem DENnel a chaten.
Micsoda flash. -
Tsibe! Sikerült megoldani a kurzorvillogást, úgy, ahogy mondtad! köszi :)
-
Pacák
senior tag
Na, itt egy kis felhívás...
Ha valaki ellenálhatatlan vágyat érez, hogy a száját járassa, az gyorsan tolja oda az arcát a [L]trefort.hu[/L]-ra, a prohardver szobába...:D
Üdv!
Pacák -
Bagoly
senior tag
Bagoly válaszolt.......
A levelezésed meg kéne oldani, mert így nagyon komolytalan nem? :DDD -
rog
addikt
van most valami virus? (marmint embervirus)
vagy valami rosszat ettem volna?
hipp hopp, jon vuk. :( -
Egon
nagyúr
Végre lecserélték a céges mobilom!!! :DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD
-
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
pissz :DDD (bár eddig sem voltam háborús kedvemben)
-
KovacsUr
addikt
Tudtátok, hogy
Pepsivel még finomabb a...
Kenyér
Tej
Parány
(Forrás: Klinikáknál bolton tábla) -
Bagoly
senior tag
Na megvagy végre!
Feltettem három mp3-at a tar ftp szerverére (tiff-nek átnevezve a képekhez)
Jobbat hirtelen nem találtam.
Részletek:
ftp.tar.hu
login: bagoly25
pass: bagoly25
Légyszi imádkozd már rá egy diskre!
Köszi. (Ha olvastad írj már ide valamit, hogy konstatáljam az üzenet célhoz ért). -
tomcs
őstag
ebben az a poen hogy a macska pont ugy all, mintha feltartana a ''kezet'' ''nebancsal'' jeligere.. szvsz ez igenis aranyos es vicces.. persze akie a macska valoszinuleg nem akarta kinyirni, sot valoszinuleg a pisztoly sem egy mukodo darab, stb. ennel meg az is sokkal durvabb pl ha egy macska vagy kutya beleszorul a kukaba, vodorrel a fejen maszkal stb, pedig az meg teveben is lement soxor...
mas kerdes hogy az allatok szorakozasbol valo kinzasat es megoleset elitelem, de ez nem az, ha nem sikerul ebben a pozban lekapni akkor valoszinuleg fel se kerult volna a netre a kep (vagy esetleg lehet retusalt is? nem vagyok grafikus, nem tudom) -
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Te szerintem nem érted amit írok. Nem vagyok megsértődve, csak nem értem mi a vicces azon a képen. Mondjuk Rog sorozatokra utaló írásából már kezdem kapizsgálni. Viszont így egyedül kiragadva egy olyan kép amin egy állatra fegyvert fognak, nekem nem túl derűs.
-
The_Tom
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
azaaaaaz!! txs a lot!!
Üdv. -
CsendPenge
őstag
-
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Hidd el van akinek ezt az üzenetet hordozza a kép. (Aztán fut kipróbálni milyen is az). Persze itt nem normális értékrenddel rendelkezőkre gondolok.
Viszont én nem gondoltam, hogy lelövik, csak nem értem, mi ebben a vicces? -
The_Tom
senior tag
pliiz help! mi annak a (asszem magyar) tesztproginak a neve amibol van dos-os meg wines is, eleg gyakran szokas itt emlegetni, nem jut eszembe a neve.
Kösz.
Remélem nem voltam off :)
Üdv. -
Bagoly
senior tag
Fanatikus állatvédő vagyok, de azon felül nem értem, hogy abban a képben mi a vicces? Az, hogy ''feltartja'' a mancsát? Láttam ezt a macskát egy másik képen amint egy másik macskának ''magyaráz'', hogy tényleg ekkora egeret fogott. Hát az legalább egy kicsit vicces volt. Most komolyan nem állatvédelemből, de ha egy csecsemőre kapálózás közben fegyvert fognának (tudom, hogy csak montázs) te nevetnél? Egyszerűen nem értem ezen mi a vicces.
-
CsendPenge
őstag
Szeritntem a macskás kép aranyos! A hiba abban van, aki azt hiszi, vagy feltételezi, hogy a kép elkészülte után lelőtték kismacsekot. Egyátalán, hogy juthat valakinek ez eszébe? Pláne viccrovatban...
-
Polesz
addikt
Bagolynak a vr #1452-re válaszul. Rohadtul nem értem, hogy mi bajod a macskás képpel! Ennyire nehogy fanatikus állatvédő legyél, mert rögtön tökön szúrom magamat :( Az IRC log lehet, hogy durva, és sajnos a log így nem adja vissza rendesen a pörgést, ahogy az események zajlottak. Hidd el, ha ott vagy akkor sokkal másképpen jön ki. Mind1.
-
localhost
Közösségépítő
Drága kedves NIMROD kollega....
Kérem engedd, hogy segítsünk neked a problémád megoldásában.
Lassíts és javaslom olvass el minden hozzászólást, amit az általad indított topicban többen megejtettek. Figyelem gondos áttanulmányozás után rá fogsz jönni, hogy a nagyon segítőszándékú fórumtársak megoldása ott lapul a sorok között, csak futtában bizonyára átsiklottál fölötte. -
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
Heh! Elárulom.... tsibe NEM először járt már itt nálam... és tegnap látván, hogy az egyik gépem fagyogat, nekiállt és újrahúzta az egészet. A szokásos jói
Megjegyzés: azóta egyszer sem fagyott le... TSIBE OLVASOD???!!!??? Köszönöm. -
Den
veterán
Paszívval nem, de van olyan hűtő ami nem hangosabb a tápnál, a tápba meg muszáj venti.
Az a gáz az epiával, hogy hiányzik hozzá a megfeleló ''környezet''. Előnye hogy halk és pic. Halkság kilőve a táppal, csak anyra lehet halk a cucc mint a táp. Kicsiség. a kis házakból egyrészt kicsi a választék, másrészt drágák, harmadrészt csak az alaplap megy bele, teljes méretű pci nem, csak un. riserrel, azt meg égen földön nem kapsz. Én is egy epia alapú multimédia gépet akartam de a végül egy duronos gép lett azona desktop házban. egy coolnk u1b hűtó van, rajta a egészben a dvdrom a leghangosabb -
rog
addikt
ilyen lesz a kovetkezo gepem, csak p4.
off:
bizony. de mar nevetseges, mennyire nem erek ra sose.
most hetvegen, (+penteken) nem voltam a terkepen, es jovo hetvegen is lemegyek rola. Somogyorszag sziveben fogok rejtozni/toltodni.
es most persze szinten nem vagyok az orszagban.. :) -
Edem
senior tag
Mi az a switch kábel? :)
Szeretnék egy via epia-t, de nem szeretnék még egy egeret, bill-t és monitort, így keresgéltem az átkapcsolók között, és közben eszembe jutott, hogy ehhez kábel is kell. Ekkor találtam meg a ''switch'' kábeleket. Mik ezek?
(Lehet, hogy nyitok majd egy viaepiatopikot :) ) -
schenker
tag
mind1 ezt nem ertem... h kell hozzaadni http cimet? nem a koddal?
-
schenker
tag
[L]schenker@webmail.hu[/L]
-
twollah
nagyúr
Újra hétfő van.
Utálom a hétfőket.
Utálom a hideg hétfőket. -
schenker
tag
igen arra gondoltam... de felmesz a kani.hu ra es ott aztan le van irva tovirol hegyire mit hogya kell csinalni!!!
Sztem ha feljossz 1 jatek utan nem igen fogod ott hagyni! Nagyon jo kis tarsasag van ott! Birom vmennyijuket!
Mi tortent h mar az off topicban sem lehet irogatni? Hat en nem ertem ezt a prohardvert! Na meg azer 1x lecci ide valaszolj...
Jahh... Dennek kellene szolni h jojjon fel o is! Legalabb lenne kit kivagnom :DD -
schenker
tag
SZIA! Latom tudod mirol van szo! Persze... sok szeretettel varunk a kani.hu magyar serveren! Mar operator vagyok ott!
Remelem talalxunk ott! Nagyon jo arcok vannak arrafele! Milyen nikkel kivansz majd feljonni?
Ha: ha barmi gondod lenne, csk nyugodtan kerdezz! -
jojojo
senior tag
Sikerült Schenker??
-
LukE
veterán
Ha valaki rádió közelben van, és bírja valamennyire a jazzt, meg akar hallgatni két naggyon hülye műsorvezetőt, akkor tekerjen a 98.6Mhz-re.
-
jojojo
senior tag
Twollah mire beléptem eltüntél!:O
Pedig még nincs éjfél!! -
klumbik
tag
Amugy nem akartam bántani Holdat, meg feleslegesen növelni a hozzászólásaim számát.
-
klumbik
tag
Szegény Hold tényleg elment??? Biztos a honlapját fejleszti... :))
-
klumbik
tag
Na lenyugodtam... Fire GL kirohanásom/idegbajom lezárult, ugyanis vettem egyet a jó távoli usa ebayen. :)) Huhh, szurkolok...
Aktív témák
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest