Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Eh... Tegnap látványos füstfelhő kíséretében leégett a tápom. Vettem újat (DTK-t), szerencsére úgy tűnik, minden épen maradt.
-
Bálintosz
senior tag
Valaki írjon már ide egy linket amin Radeon összehasonlitások vannak! Please!
-
Bálintosz
senior tag
Kérném valamelyih HG. hogy csinálja már azt hogy az ''Egy kis segítség ! '' topicban adott linket tegye már rákattinthatóvá !
-
tomcs
őstag
assszem megvan az uj jelolt az ev legszuksegtelenebb topikja megtisztelo cimre
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12629[/L] -
KovacsUr
addikt
Csak nekem új, hogy megjelent a WinAmp 2.9 beépített AVI, ASF, MPEG videó-lejátszással, multimédia-adatbázissal?
-
Den, Superman: a Max Payne-s topicban töröltem a hozzászólásotokat.
-

-
DJ Mixer Pro ezen a néven nem jáccik többet.
Bocs, keveset aludtam, fáradt vagyok. Jól fog esni. -
DJ Mixer Pro
tag
A MAX PAYNE nagyon JÓ ! :)
-
iguana
őstag
kezdődik:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12603[/L] :(
kemény 107 mp, amit kibírt toporzékolás nélkül.
hihetetlen :( -
Edem
senior tag
Den,
''Csak az nem tetszett hogy roh@dt telefonokon járkáltak !!! ''
Nem tudom, hogy honnan szedted, de a ''hogy'' elé vessző dukál. :) -
tomcs
őstag
nehezen megirt hozzaszolasom akkor se hagyom karba veszni ha parci lezarta a topikot :)
vaze-nek
''
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=148[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=160[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=80[/L]
ezeket pl olvastad? szvsz ilyen iromanyokbol fogod hamarabb kideriteni hogy melyik a ''jobb''. addig lehet ezekrol a cuccokrol erdemben vitazni amig csak par embert erdekel mert amint 1 picit ''kommerszebb'' lesz egybol jon 1024 ember aki nem olvas csak ir, ezekkel semmi ertelme ervekkel vitatkozni. esetleg keress regebbi forumokat. most szvsz sanszod nincs hogy ertelmes p4 vs athlon xp topikot indits
''
:DDD -
LukE
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12582[/L] neeeeeeeeeeeee
az ilyen topik nyitókat ki is végzi ki nyilvánosan? -
LukE
veterán
[L]http://sher.index.hu/ad?lc=610&ui=3470158&co=1&cn=1[/L] neeeeeeeeeeeee
az ilyen topik nyitókat ki is végzi ki nyilvánosan? -
DJ Mixer Pro
tag
Vissza jöttem!
(mostmár nem lessz bajotok velem, mert megváltoztam) -
Den
veterán
Nimrod, a szavazás - legnagyobb bukás című topicod ne keresd, mert töröltem, Tegnap már szóltam, hogy, ha már rádjött a topicnyitási őrület, és 3-asával nyitod a topicokat akkor legalább értelmes címet adj neki, és legyen egy értelmes topic indítója.
Ezentúl azokat a topicjaidat törlöm, aminek a címe a szavazás szóval kezdődik. A két játékos marad, mert azokba már többen írtak. -
Az IP banról a személyes véleményem az, hogy ha valaki olyan helyen csinálja, ahol többen is vannak, akkor a többieknek szívás, de ez van. Valaki mindig megszívja, jobb, ha négyen mintha hatezren. Lesz ilyen is. Egyébiránt a normál bannelés sem rossz eszköz. De hát alapvetően finomkodik az ember...
-
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
minden kozosseg kis, normalis kozossegnek indul.
kitiltassal meg az a baj hogy ip a netezok nagy reszenek kozos masik eleg nagy resznek meg dinamikus.
talan a legjobb megoldas ha ignoralod az ilyeneket, pl mesz a metroallomason es ''NECCERUZAELEMECCAZASS!!!'' aztan neha jonnek a zsaruk, jol ''kibanoljak oket'' aztan fel ora mulva megint vannak. ne foglalkozz veluk -
guess.who
senior tag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Hát nemtom, ez már szoftver- és nem etikai probléma...
Szerintem alapvetően ott a gond, hogy a fórum és az egész moderálási rendszer egy alapvetően kis, normális közösségre volt kitalálva -aztán ebből lett egy 6000+ létszámú ''szörnyeteg'', aminél már óhatatlanul előfordul, hogy -khm.- nem megfelelő agyi kapacitással rendelkező egyének is belekerülnek... Kérdés, hogy hogyan lehet ezt legalább csökkenteni?
Volt szó korábban regisztrációkor alkamazandó szűrőkről, meg IQ-tesztről -de azt hiszem, hogy semmiképpen nem kellene már egy emberről a feliratkozásakor azt feltételezni, hogy rossz. Kapjon mindenki esélyt, aztán idővel ha úgy tűnik, hogy nem igazán idevaló, akkor meg lehet/kell tőle válni. Ez az a furcsa eset, amikor nem a prevenció a célravezető... Elvégre ha egy x ember azért jön ide, mert mondjuk lefagy a gépe és gyors segítséget vár, akkor nemigen fog mindenféle szűrőkön végigbukdácsolni, hogy feltehesse a kérdését...
És ahogy Te is mondod: nagyon alacsony az ilyen őrültek száma (meg az esetlegesen miattuk kizárásra kerülő normálisoké is), így fölösleges ''globális'' megoldást keresni. Ahogy mondtam is: lokálisan, az szigorúan adott illetőre vonatkozóan kell a döntést meghozni -és kész. :) Igaz, hogy ez az egész inkább elvi vita, úgyhogy majd a legközelebbi találkozón megbeszéljük... :DDD -
KovacsUr
addikt
válasz
guess.who
üzenetére
Dehogynem, természetesen más szintekről van szó itt... De én már jártam úgy, hogy nem tudtam belépni valahová más hülyesége miatt. Nem tetszett. Esetleg úgy meg lehetne oldani, hogy ha ban van az IP-n, és be akar lépni az illető, akkor kapna egy címet, ahol szólhatna, hogy nem ő volt a gonosztevő, aki miatt a ban keletkezett, és erre (mérlegelés után) kapna logint, hm? Nem hiszem, hogy olyan sok embert érintene a dolog, szóval valószínűleg évi két-három eset kezelhető lenne így
-
guess.who
senior tag
No de éppen ezt mondom: szó nincs arról, hogy itt most hirtelen tömegesen izmozva kizárogatnának csoportokat, meg IP-ket, meg embereket... A házigazda meg azért házigazda, hogy el tudja dönteni egy IPről, hogy van-e onnan sok másik ember, vagy nincs... :)
Mindegy, hagyjuk, nem érdemel az egész illető ennyi betűt -de még negyedennyit sem... :) -
Szőrös
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
Nos én 1 nagy cégtől irogatok , 1 IP van kifele. Én asszem eddig normális vótam itten , nem is célom rosszalkodni , szerintem más se fog innét -habár eddig csak 1 kollegáról tudok aki néha be is irogat néha( a többiek csak olvasgassák)- de ha esetleg vki miatt letiltanák az IP-t hát eléggé megszívnám oszt azt nagyon a szívemre venném ! Eleddig ez az 1etlen fórum ahova napmint nap benézek és irogatok ! Ez most dícséret vót ám ! :D
-
guess.who
senior tag
De ezt eldönthetik azok, akik látják az IPjét, nem? Arról nem is beszélve, hogy mondjuk mi az, hogy ''többen használnak''? Pl. ha egy Vikszer, egy Gikszer és egy Pixar nevű fórumozó jön ugyanarról az IPről, de más *nem*, akkor vajon érdemes nagyon mérlegelni, hogy lehet, hogy az egyik közülük ''normális''? Még elméleti szinten sem arról volt szó, hogy mondjuk ki kell zárni az összes sulinet.hu domaint... :) Viszont máshogy nemigen lehet megállítani, attól tartok...
És akkor megint az a kérdés, hogy melyik a fontosabb: többezer normális fórumozó viszonylagos nyugalma vagy az, hogy egyetlen normálist esetleg véletlenül kizárnak? Egyébként ne hidd, hogy nagyon távol áll a véleményünk ebben egymástól, mert én is ellenzek mindenféle hatalmi önkényt -de azt hiszem, hogy ez most egy egész tisztességes kétharmados határozat lenne... :) -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Hát nem tudom, mivel nem látok IPt... :)
De -és most házigazdák ne figyeljenek, kérem- inkább egyfajta ''félelem'' van mindenkiben, mert nem akarnak ''izmozós'' embereknek látszani, így igyekeznek minimálisan beleszólni dolgokba moderálási szinten. Ez mondjuk teljesen érthető és védhető álláspont, mert senki nem szereti, ha egy extra jogokkal felruházott ember folyamatosan villogtatja az extra jogait... (Csak félreértések elkerülése végett: pillanatig sem a házigazdákkal volt a gond.) A baj szerintem az, hogy kezdünk túlságosan sokat foglalkozni az illetővel -és hát ugye régóta tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám-, túl sokunkat idegesít fel annyira, hogy mind többször írjuk le a véleményünket, és ezzel párhuzamosan egyre kevesebb idő marad az érdemi beszélgetésekre...
Tiszta hülye vagyok én is, hogy ilyesmiről firkálok. :( -
Szőrös
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
'' IP-címestől együtt '' És ha többen használnak 1 IP-t ? Kicseszés a többi emberrel.
-
KovacsUr
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Szerintem a fő gond éppen a dinamikus IP-cím... Különben egyetértek
-
guess.who
senior tag
Költői és filozofikus a kérdés, nem kell rá válaszolni: vajon meddig kell a ''régi'' embereknek eltűrniük egy-egy új, beilleszkedésre képtelen egyed ámokfutását olyan címszóval, hogy ''hát mi is így kezdtük''? Hányszor kell nyugtázni a ''mostantól megjavulok, jó leszek'' kezdetű mondatokat, míg a verem túlcsordul? Mennyi az az alkalom számszerűleg, amikor azt kell mondani higgadtan, hogy ''csak csinálja nyugodtan, mert *akkor sem* vagyok hajlandó bekapcsolódni az őrületébe azzal, hogy kivágom a fenébe, hiszen úgyis visszajön, és ott folytatja, ahol abbahagyta''? Hol van, és van-e olyan pont, amikor azt lehet mondani, hogy *most* már elég, túl sok eljátszott lehetőséget kapott, tegyünk végre rendet?
Félreértés ne essék, nem akarok senkit tüzelni ezzel, de kicsit már úgy érzem, hogy az egész kezd elmenni ''azért sem fogok izmozni, mert meg akarom mutatni, hogy több eszem van'' című műsorba... És az nem világos, hogy miért kell egy alapjában véve normális, értelmes emberekből álló, jól működő, kifelé is nyitott, toleráns közösségnek tűrni az ilyen őrülteket... Valahol határt kellene szabni... -
Edem
senior tag
Megnézné valaki, hogy be tud-e lépni az indexmail-be? Thx.
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
jah, és a keménykezű házigazdák is esznek, alszanak, barátnőjükkel moziba mennek, miegyéb.:P
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
ki fogom innen nyomni egyszer ezt a mixercsávót. :(
-
GeorgeTerror
senior tag
Hát berosálok, hogy egyes ''emberek'' mire képesek
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12441
az eszem megáll
Hol vannak az igazán keménykezű házigazdák? -
Arius
aktív tag
Vietnámi csüngőhasú AMD procik eladók...Offtopic vagymi :DD
-
KKND ;]
-
Hú vazz, de gyors volt valamelyik mod...ki akartam törölni a 18+ topicot, mire odaérek, már nincs ;]
-
Ha 'Isti' nevű felhasználó továbbra is marhul, az nem fog tecceni.:(
Töröltem a topicot. -
Edem
senior tag
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
''Please clean my topic.''
delete, erase -
Jano
senior tag
Szóval nincsen Tiszaújvárosi fórumozó, vagy legalább a környékén élő?
-
KovacsUr
addikt
[L]http://slovakia.org/sk-faq.htm[/L], idézet :DDD
-
localhost
Közösségépítő
Magánközlemény:
Ünnepélyesen kinyilatkozom, hogy jojojo fórumtársunk egy úriember!
És ennek, most semmi köze ahhoz, hogy hozott nekem palacsintát! :D -
Bálintosz
senior tag
Kérlek javítsátok már ki azúj topicom címét!
(ilyen legyen:Excalibur Radeon 8500 64 MB help!)
Köszönöm! -
Bálintosz
senior tag
Jó reggelt!
Gondoltam beköszönök ha már itt vagyok! -
...visszaengedtem didzsémikszerprót.
láttam, hogy megbánást tanúsított.
Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest