- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
KovacsUr
addikt
-
localhost
Közösségépítő
-
khalox
őstag
-
KovacsUr
addikt
-
khalox
őstag
-
KovacsUr
addikt
Eh... Tegnap látványos füstfelhő kíséretében leégett a tápom. Vettem újat (DTK-t), szerencsére úgy tűnik, minden épen maradt.
-
Bálintosz
senior tag
Valaki írjon már ide egy linket amin Radeon összehasonlitások vannak! Please!
-
Bálintosz
senior tag
Kérném valamelyih HG. hogy csinálja már azt hogy az ''Egy kis segítség ! '' topicban adott linket tegye már rákattinthatóvá !
-
khalox
őstag
-
tomcs
őstag
-
khalox
őstag
-
tomcs
őstag
assszem megvan az uj jelolt az ev legszuksegtelenebb topikja megtisztelo cimre
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12629[/L] -
guess.who
senior tag
-
KovacsUr
addikt
-
guess.who
senior tag
-
KovacsUr
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
tomcs
őstag
-
KovacsUr
addikt
-
KovacsUr
addikt
Csak nekem új, hogy megjelent a WinAmp 2.9 beépített AVI, ASF, MPEG videó-lejátszással, multimédia-adatbázissal?
-
emvy
félisten
Den, Superman: a Max Payne-s topicban töröltem a hozzászólásotokat.
-
iguana
őstag
-
tomcs
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
emvy
félisten
DJ Mixer Pro ezen a néven nem jáccik többet.
Bocs, keveset aludtam, fáradt vagyok. Jól fog esni. -
localhost
Közösségépítő
-
DJ Mixer Pro
tag
A MAX PAYNE nagyon JÓ ! :)
-
DJ Mixer Pro
tag
-
iguana
őstag
kezdődik:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12603[/L] :(
kemény 107 mp, amit kibírt toporzékolás nélkül.
hihetetlen :( -
Den
veterán
-
Edem
senior tag
Den,
''Csak az nem tetszett hogy roh@dt telefonokon járkáltak !!! ''
Nem tudom, hogy honnan szedted, de a ''hogy'' elé vessző dukál. :) -
tomcs
őstag
nehezen megirt hozzaszolasom akkor se hagyom karba veszni ha parci lezarta a topikot :)
vaze-nek
''
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=148[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=160[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=80[/L]
ezeket pl olvastad? szvsz ilyen iromanyokbol fogod hamarabb kideriteni hogy melyik a ''jobb''. addig lehet ezekrol a cuccokrol erdemben vitazni amig csak par embert erdekel mert amint 1 picit ''kommerszebb'' lesz egybol jon 1024 ember aki nem olvas csak ir, ezekkel semmi ertelme ervekkel vitatkozni. esetleg keress regebbi forumokat. most szvsz sanszod nincs hogy ertelmes p4 vs athlon xp topikot indits
''
:DDD -
khalox
őstag
-
LukE
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12582[/L] neeeeeeeeeeeee
az ilyen topik nyitókat ki is végzi ki nyilvánosan? -
LukE
veterán
[L]http://sher.index.hu/ad?lc=610&ui=3470158&co=1&cn=1[/L] neeeeeeeeeeeee
az ilyen topik nyitókat ki is végzi ki nyilvánosan? -
DJ Mixer Pro
tag
Vissza jöttem!
(mostmár nem lessz bajotok velem, mert megváltoztam) -
Den
veterán
Nimrod, a szavazás - legnagyobb bukás című topicod ne keresd, mert töröltem, Tegnap már szóltam, hogy, ha már rádjött a topicnyitási őrület, és 3-asával nyitod a topicokat akkor legalább értelmes címet adj neki, és legyen egy értelmes topic indítója.
Ezentúl azokat a topicjaidat törlöm, aminek a címe a szavazás szóval kezdődik. A két játékos marad, mert azokba már többen írtak. -
emvy
félisten
-
khalox
őstag
-
tomcs
őstag
-
emvy
félisten
Az IP banról a személyes véleményem az, hogy ha valaki olyan helyen csinálja, ahol többen is vannak, akkor a többieknek szívás, de ez van. Valaki mindig megszívja, jobb, ha négyen mintha hatezren. Lesz ilyen is. Egyébiránt a normál bannelés sem rossz eszköz. De hát alapvetően finomkodik az ember...
-
Szőrös
veterán
-
tomcs
őstag
minden kozosseg kis, normalis kozossegnek indul.
kitiltassal meg az a baj hogy ip a netezok nagy reszenek kozos masik eleg nagy resznek meg dinamikus.
talan a legjobb megoldas ha ignoralod az ilyeneket, pl mesz a metroallomason es ''NECCERUZAELEMECCAZASS!!!'' aztan neha jonnek a zsaruk, jol ''kibanoljak oket'' aztan fel ora mulva megint vannak. ne foglalkozz veluk -
KovacsUr
addikt
-
guess.who
senior tag
Hát nemtom, ez már szoftver- és nem etikai probléma...
Szerintem alapvetően ott a gond, hogy a fórum és az egész moderálási rendszer egy alapvetően kis, normális közösségre volt kitalálva -aztán ebből lett egy 6000+ létszámú ''szörnyeteg'', aminél már óhatatlanul előfordul, hogy -khm.- nem megfelelő agyi kapacitással rendelkező egyének is belekerülnek... Kérdés, hogy hogyan lehet ezt legalább csökkenteni?
Volt szó korábban regisztrációkor alkamazandó szűrőkről, meg IQ-tesztről -de azt hiszem, hogy semmiképpen nem kellene már egy emberről a feliratkozásakor azt feltételezni, hogy rossz. Kapjon mindenki esélyt, aztán idővel ha úgy tűnik, hogy nem igazán idevaló, akkor meg lehet/kell tőle válni. Ez az a furcsa eset, amikor nem a prevenció a célravezető... Elvégre ha egy x ember azért jön ide, mert mondjuk lefagy a gépe és gyors segítséget vár, akkor nemigen fog mindenféle szűrőkön végigbukdácsolni, hogy feltehesse a kérdését...
És ahogy Te is mondod: nagyon alacsony az ilyen őrültek száma (meg az esetlegesen miattuk kizárásra kerülő normálisoké is), így fölösleges ''globális'' megoldást keresni. Ahogy mondtam is: lokálisan, az szigorúan adott illetőre vonatkozóan kell a döntést meghozni -és kész. :) Igaz, hogy ez az egész inkább elvi vita, úgyhogy majd a legközelebbi találkozón megbeszéljük... :DDD -
jojojo
senior tag
-
KovacsUr
addikt
Dehogynem, természetesen más szintekről van szó itt... De én már jártam úgy, hogy nem tudtam belépni valahová más hülyesége miatt. Nem tetszett. Esetleg úgy meg lehetne oldani, hogy ha ban van az IP-n, és be akar lépni az illető, akkor kapna egy címet, ahol szólhatna, hogy nem ő volt a gonosztevő, aki miatt a ban keletkezett, és erre (mérlegelés után) kapna logint, hm? Nem hiszem, hogy olyan sok embert érintene a dolog, szóval valószínűleg évi két-három eset kezelhető lenne így
-
Szőrös
veterán
-
guess.who
senior tag
No de éppen ezt mondom: szó nincs arról, hogy itt most hirtelen tömegesen izmozva kizárogatnának csoportokat, meg IP-ket, meg embereket... A házigazda meg azért házigazda, hogy el tudja dönteni egy IPről, hogy van-e onnan sok másik ember, vagy nincs... :)
Mindegy, hagyjuk, nem érdemel az egész illető ennyi betűt -de még negyedennyit sem... :) -
Ybear
tag
-
guess.who
senior tag
-
Szőrös
veterán
Nos én 1 nagy cégtől irogatok , 1 IP van kifele. Én asszem eddig normális vótam itten , nem is célom rosszalkodni , szerintem más se fog innét -habár eddig csak 1 kollegáról tudok aki néha be is irogat néha( a többiek csak olvasgassák)- de ha esetleg vki miatt letiltanák az IP-t hát eléggé megszívnám oszt azt nagyon a szívemre venném ! Eleddig ez az 1etlen fórum ahova napmint nap benézek és irogatok ! Ez most dícséret vót ám ! :D
-
KovacsUr
addikt
-
guess.who
senior tag
De ezt eldönthetik azok, akik látják az IPjét, nem? Arról nem is beszélve, hogy mondjuk mi az, hogy ''többen használnak''? Pl. ha egy Vikszer, egy Gikszer és egy Pixar nevű fórumozó jön ugyanarról az IPről, de más *nem*, akkor vajon érdemes nagyon mérlegelni, hogy lehet, hogy az egyik közülük ''normális''? Még elméleti szinten sem arról volt szó, hogy mondjuk ki kell zárni az összes sulinet.hu domaint... :) Viszont máshogy nemigen lehet megállítani, attól tartok...
És akkor megint az a kérdés, hogy melyik a fontosabb: többezer normális fórumozó viszonylagos nyugalma vagy az, hogy egyetlen normálist esetleg véletlenül kizárnak? Egyébként ne hidd, hogy nagyon távol áll a véleményünk ebben egymástól, mert én is ellenzek mindenféle hatalmi önkényt -de azt hiszem, hogy ez most egy egész tisztességes kétharmados határozat lenne... :) -
guess.who
senior tag
Hát nem tudom, mivel nem látok IPt... :)
De -és most házigazdák ne figyeljenek, kérem- inkább egyfajta ''félelem'' van mindenkiben, mert nem akarnak ''izmozós'' embereknek látszani, így igyekeznek minimálisan beleszólni dolgokba moderálási szinten. Ez mondjuk teljesen érthető és védhető álláspont, mert senki nem szereti, ha egy extra jogokkal felruházott ember folyamatosan villogtatja az extra jogait... (Csak félreértések elkerülése végett: pillanatig sem a házigazdákkal volt a gond.) A baj szerintem az, hogy kezdünk túlságosan sokat foglalkozni az illetővel -és hát ugye régóta tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám-, túl sokunkat idegesít fel annyira, hogy mind többször írjuk le a véleményünket, és ezzel párhuzamosan egyre kevesebb idő marad az érdemi beszélgetésekre...
Tiszta hülye vagyok én is, hogy ilyesmiről firkálok. :( -
Szőrös
veterán
'' IP-címestől együtt '' És ha többen használnak 1 IP-t ? Kicseszés a többi emberrel.
-
GeorgeTerror
senior tag
-
KovacsUr
addikt
Szerintem a fő gond éppen a dinamikus IP-cím... Különben egyetértek
-
GeorgeTerror
senior tag
-
guess.who
senior tag
-
Edem
senior tag
-
guess.who
senior tag
Költői és filozofikus a kérdés, nem kell rá válaszolni: vajon meddig kell a ''régi'' embereknek eltűrniük egy-egy új, beilleszkedésre képtelen egyed ámokfutását olyan címszóval, hogy ''hát mi is így kezdtük''? Hányszor kell nyugtázni a ''mostantól megjavulok, jó leszek'' kezdetű mondatokat, míg a verem túlcsordul? Mennyi az az alkalom számszerűleg, amikor azt kell mondani higgadtan, hogy ''csak csinálja nyugodtan, mert *akkor sem* vagyok hajlandó bekapcsolódni az őrületébe azzal, hogy kivágom a fenébe, hiszen úgyis visszajön, és ott folytatja, ahol abbahagyta''? Hol van, és van-e olyan pont, amikor azt lehet mondani, hogy *most* már elég, túl sok eljátszott lehetőséget kapott, tegyünk végre rendet?
Félreértés ne essék, nem akarok senkit tüzelni ezzel, de kicsit már úgy érzem, hogy az egész kezd elmenni ''azért sem fogok izmozni, mert meg akarom mutatni, hogy több eszem van'' című műsorba... És az nem világos, hogy miért kell egy alapjában véve normális, értelmes emberekből álló, jól működő, kifelé is nyitott, toleráns közösségnek tűrni az ilyen őrülteket... Valahol határt kellene szabni... -
Edem
senior tag
Megnézné valaki, hogy be tud-e lépni az indexmail-be? Thx.
-
GeorgeTerror
senior tag
-
emvy
félisten
jah, és a keménykezű házigazdák is esznek, alszanak, barátnőjükkel moziba mennek, miegyéb.:P
-
emvy
félisten
ki fogom innen nyomni egyszer ezt a mixercsávót. :(
-
GeorgeTerror
senior tag
Hát berosálok, hogy egyes ''emberek'' mire képesek
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12441
az eszem megáll
Hol vannak az igazán keménykezű házigazdák? -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
Bálintosz
senior tag
-
Arius
aktív tag
Vietnámi csüngőhasú AMD procik eladók...Offtopic vagymi :DD
-
emvy
félisten
-
khalox
őstag
-
Bálintosz
senior tag
-
KovacsUr
addikt
-
Edem
senior tag
-
emvy
félisten
KKND ;]
-
Bálintosz
senior tag
-
Edem
senior tag
-
emvy
félisten
-
Bálintosz
senior tag
-
emvy
félisten
Hú vazz, de gyors volt valamelyik mod...ki akartam törölni a 18+ topicot, mire odaérek, már nincs ;]
-
emvy
félisten
Ha 'Isti' nevű felhasználó továbbra is marhul, az nem fog tecceni.:(
Töröltem a topicot. -
localhost
Közösségépítő
-
KovacsUr
addikt
-
Edem
senior tag
''Please clean my topic.''
delete, erase -
Jano
senior tag
Szóval nincsen Tiszaújvárosi fórumozó, vagy legalább a környékén élő?
-
Polesz
addikt
-
Edem
senior tag
-
KovacsUr
addikt
[L]http://slovakia.org/sk-faq.htm[/L], idézet :DDD
-
localhost
Közösségépítő
Magánközlemény:
Ünnepélyesen kinyilatkozom, hogy jojojo fórumtársunk egy úriember!
És ennek, most semmi köze ahhoz, hogy hozott nekem palacsintát! :D -
Bálintosz
senior tag
Kérlek javítsátok már ki azúj topicom címét!
(ilyen legyen:Excalibur Radeon 8500 64 MB help!)
Köszönöm! -
Bálintosz
senior tag
Jó reggelt!
Gondoltam beköszönök ha már itt vagyok! -
emvy
félisten
...visszaengedtem didzsémikszerprót.
láttam, hogy megbánást tanúsított. -
biker
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- Spórolós topik
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- Videós, mozgóképes topik
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- JBL Partybox 520 ( Új , bontatlan )
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest