Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Van több nyelvből is olyan oldal, mint a translate.ru?
Tehát szeretnék pl egy lengyel honlapot olvasni, és nem tudok lengyelül. Le lehet ezt ''fordíttatni'' vhogy on-line, vagy ne is álmodjak róla..? -
PeliScan
addikt
Neh, viszont tökre örülök, mert azért a listán megláttam Dusty Springfield nevét, és gyorsan jött a flashback; le is töltöttem a Son Of A Preacher Man-t, jól. :)) Ponyvaregény rlz
-
PeliScan
addikt
Ráadásul ahogy elnéztem, nincs official lapja nekije. :DDD
(bár ezt most két független fan-lapon is olvastam!:D) -
PeliScan
addikt
Hehe, el sem merem mondani, mi van. :)) ez vmi extended cucc. :) benne voltak pedig ezek is a filmben. és ez a 18 mind rajta van ezen is. :)
Sok bajom van, de azért ezen még én is meglepődtem. :)
Sebaj, legalább az E-Z Rollers-t már biztosan tudom, egyet meg, hogy biztosan mi NEM. :DDD -
PeliScan
addikt
Köszikösziköszi! :))
MaUser linkét felhasználva, eddig az E-Z Rollerst eltaláltam, egy meg rossz volt... :) Jó ez a modemes kapcsolat, amígy tölt, tudok izgulni! :DDD -
PeliScan
addikt
Nah, nem ilyen egyszerű az élet... :) (gondolom erre már Ti sem tudtok megoldást)
Legrosszab esetben megyek a könyvtárba, kiveszem, azonosítom a címeket a számokkal, majs szépen sorbarakom. -
PeliScan
addikt
hűű, nagyon köszi. pedig mindent próbáltam, OST+titiles, oroginal motion picture suond track+songs, ... :)
Thnx! :) -
PeliScan
addikt
Nem találom sehol. :)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Komolyan mondom, ez nem igaz. Mingyá' írok is a @%#! topicba! :(((
-
PeliScan
addikt
Pfff. Ez a függőség. Már minen problámámmal a PH!hoz fordulok. :))
-
PeliScan
addikt
Ha ért vki a MultiMediaCard-okhoz, nézzen mán be ide: [L]http://www.prohardver.index.hu/rios2_uzenetek.php?from=9950[/L]
köszönöm, a legutsó comment lenne az... :( -
PeliScan
addikt
Tényleg senki nem tudja, mi van a [L]http://www.nexus.hu[/L]-val? :O
-
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
64 - Host not available
Internet Security and Acceleration Server
--------------------------------------------------------------------------------
Technical Information (for support personnel)
Background:
The server, while acting as a gateway or proxy, has lost the connection with the upstream content server.
Ez pontosan mit is jelent..? Annyit, hogy nem müxik és kész, vagy átsiklottam vmi felett? -
PeliScan
addikt
Miért nem megy a Nexus? :(
Mostanában többször halódott; ugye nem fog végleg kimúlni? :O -
PeliScan
addikt
Nézze meg már vki, aki rádióközelben van;
Csak nekem nem jön be a Budapest FM 92.1 - a BBC és a Radio France Internationale közös adása?
Mert itt vmi iszonyatos sistergésen át néha-néha kiszűrődik vmi. :(
Köszi! -
PeliScan
addikt
Pff, lehet sort törni az aláírásban..?
(Panther, üres topicok helyett inkább hekkelj egy efféle fícsört az endzsinbe, hm? :DDD) -
PeliScan
addikt
Mi az angolul, hogy ''egyenesen arányos''? Elég sürgős lenne, léccilécilécci!
-
PeliScan
addikt
Tisztelt Házigazdásk! Vki javitsa ki plz a képbeszúrást itten... köszi!
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14190&start=0#msg36[/L]
[[ Korrigáltam: localhost ]] -
PeliScan
addikt
off
Tényleg, ezt már akartam is kérdezni soxor, de akkor most;
Ha vmelyik nick kisbetűvel kezdődik, akkor ha én leírom, akkor kicsivel vagy naggyal kezdjem szerintetek? Mert ugye vagy íráshű, vagy udvarias vagyok... :)
on -
PeliScan
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Már miért haragudnék? :)
Amúgy én Parci az #1esben inkább a személyeskedést, a veszekedést, az offolást bírálta, teljesen jogosan.
Mint már többiek is leírták, azért más (és ennyire jó, meg sikeres) a PH! mert sokkal emberibb, személyesebb mint a konkurensek! Ha nem lenne más téma, csak a hardver, akkor mitől lenne ez más..? -
PeliScan
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Nah, footy-t én kértem meg, hogy írja le, ha gondolja. Nem is értem, mi ezzel a gáz. Ez itt a Fáradt Gőz, ha nem tévedek..?!
Meg én jövőre -ki tudja- talán az ELTEn leszek pszichológus-hallgató, hadd gyűjtsem már a tapasztalatokat... (és a pácienseket!;])
Bár kívánok nyitni, de miért lenne gáz egy álmos-topic, hm? -
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Köszi, de sajnos ez sajnos túl sok fícsört tartalmaz; francért sem tudom megtalálni, hogy hogy dobjam össze a cuccot. :(
Soksok órám meg nincs most a megismerésére, pedig jónak látszik.
Nincs vmi olyasmi, amint pl a Smacker (RAD Video Tools) amibe aszondom, hogy a ''deb001-deb112'' fájlokat fűzze egy AVIba..?
(különben azóta már megoldottam, csak érdekelne, hí máskor is kell, akkor ne kelljen először .bik-be, majd ebből .aviba tömörgetni.) -
PeliScan
addikt
Sziasztok!
lég sürgős lenne, azért ide; ajánlatok légyszi vmi egyszerű, puritán kis progit, ami BMP ,JPG fájlokat szimplán AVIba tudna fűzni! Semmi extra nem kéne bele, max FPS beállítás.
Egy URLt nagyon megköszönnék... :)) -
PeliScan
addikt
Nem tom, mi a baj velük, mármint a Hold-klónok támadásával. (copyright twollah 2003)
Legalább egységbe kovácsolja a 'régieket.' :) Az utóbbi időben senki nem marta a másikat apróságok miatt, megfigyeltétek? Le lehet vezetni az agressziót. ;] -
PeliScan
addikt
Fúú, valaki gyorsan-gyorsan segítsen nekem! :)
Hányszor hányas egy A4es lap? Mármint pixelben, kinyomtatva!
Az a prob, hogy itthon nincs nyomtató, apámnak adnám oda képeket, hogy nyomtassa ki a munkahelyén, de nem szertném, ha ott vki elburán, túl kicsi/lelógan a lapról a kép.
Szóval, pl ha 640*480asra konvertálom, az okés lesz?
Köszi!! -
PeliScan
addikt
Hallott már vki Ares ram-ról, vagy ultragagyi? Mel kéne adni, csak nem tom, hivatkozhatok-e arra, hogy márkás. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
Köszi, maj' utánanézek, mim van. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
Akkor ehhez UV kéne? Vagy az csak régen volt divat? :)
-
PeliScan
addikt
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
Szerintem is, de nincs kedvem csak ezért az összes beállítást törölve kipróbálni. Végüli is ez ua mintha kivennéd az elemet, úgy meg biztos, enm?
-
PeliScan
addikt
Hm, bocs, hogy hardver támával betolakodok, de nincs kedvem ennek nyitni egy újat.
Ha jumperrel törlöm a BIOSt, akkor az esetleges password is törlődik? -
PeliScan
addikt
válasz
CsendPenge
üzenetére
Nézz be a topicba, van egy kis ''weblog''. :)
Te, miért nem voltál?
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest