- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Off
Csendpenge, egy picit fel tudnál a játékra jönni?
On -
törölt tag
Emvy, rossz hírem van. Ez a beállítás mindenhol klasszul műxik, csak Word-ben és Excel-ben nem, mert ott meg egyszerűen fogja magát, és gépelés közben néha egyszer csak eltünteti a kurzort. Kipróbáltad te is? Látod? Hmm... Neked meg pont abba kellene hogy ne villogjon...
Ne haragudj, Emvy, nem tudom :( -
törölt tag
Próbáld meg akkor a registry-ben a HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop kulcsban a CursorBlinkRate string értékét átírni 999999-re. Majd újra kell indítanod.
Off
Torkig vagyok a chello-val! Olyan mérges vagyok, hogy még! Nem fogják zsebretenni, amit holnap kapnak tőlem, az tuti! Ez szolgáltatás? EZ? :O
On -
törölt tag
Tiszta óvoda, komolyan mondom. Nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy semmi jelentősége ezeknek a név alatti titulusoknak. Csak idegesíted a népet az egy-két szavas beszólásaiddal.
Sok fórumot olvastam már, sokfelé jártam-keltem, majdnem mindenhol vannak titulusok. De érdekes módon sehol nem látni ilyen ''előretörökalegmagasabbtitulusfelé''-viselkedést.
Hold. Szeretnélek megkérni, hogy légy szíves hagyd abba ezt a hiperaktív viselkedést a fórumon. Nyiss egy csetszobát valahol, és tombold ki ott magad. Köszönöm.
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóhifi
- Kedvenc zene a mai napra
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest