Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tomcs
őstag
persze :)
bar most valahogy nincs sok idom jatszadozni.. de aze majd 7vegen visszaadom :)
most meg mediamarktban voltam, olajsutot kene venni mer a regi elegge elvasott enni meg csak kell valamit. szal szep meg jo meg mosogatogepben tisztithato meg minden csak 20k most igy hirtelen elegge huzos :DDD) -
jojojo
senior tag
Tomcs....
Megy a játék?:P -
DJ Mixer Pro
tag
:)) :)) :)) :))
-
KovacsUr
addikt
Ezt láttátok?
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=11437[/L] #27
:DD :DD :DD -
Turmoil
senior tag
És az sem az eredeti, német és angol nyelvű site-okon is bőven látni ilyet. De ha elmész egy autós fórumra, akkor biztos találsz olyan aláírást, hogy nekem a kisebbik kocsim egy Porsche 911...
Az emberek már csak ilyenek, szeretnek felvágni valamivel, amiből nekik van a legnagyobb, és szeretik, ha ezt mindenki tudja róluk. Aztán vannak, akik ezt látva odaírják a Trabantjukat is, mert úgy látják, hogy itt az a szokás, hogy mindenki odaírja a verda típusát. Ez van, nem kell velük folglakozni, hadd hidjék, hogy mindenki nyálcsorgatva olvassa a konfigjukat... :DD -
Egon
nagyúr
Kétféle válasz van, a rosszindulatú és a konstruktív: :)
1. Dicsekvés (még lehetne írni hogy kinek milyen kérója/verdája/bigéje stb. van, illetve hogy kinek hány coll/hüvelyk/inch...:DDD).
2. Hibakereső topic esetén így nem kell apránként kihúzni a delikvensből, hogy milyen gépe is van, hanem csak rápillantasz az aláírására...:P -
iguana
őstag
gondoltam ide vésem bánatom, és nem nyitok új topicot:
nézegetem az aláírásokat egyes embereknél, és úgy látszik trendi(?) lett a konfigot aláírni :DD
a hwsw-n lehet látni ilyen borzalmakat, ahol még a floppy drive is fel van tüntetve...
no, ennyi. -
-
rog
addikt
koszi mindenkinek!! (a fulemet lekotozom).gif)
-
rog
addikt
mekkora szep nem van ma!!!
ma pont 26 eve indult utjara egy mokas project. egeszen pontosan este 8:02-kor.
azota toretlenul zajlik. na jo ez nem igaz, voltak kisebb buktatok, meg nagyobbak is, de sikeresen vette az akadalyokat. neha filmbe illo fordulatokkal uszot meg egy egy lehetetlen helyzetet. es most meg is tart. sot, ha minden jol meg meg is eri a 26.-ik evforulot...
a mai idezet-ferdites: ''77-ben megszulettem, boldog volt a kismama, en voltam a vilagon a leggyonyorubb kisbaba..'' :DD
ego-rulz! -
Den
veterán
válasz
Lunatic
üzenetére
Hát így is meg lehet közelíteni, de akkor a gitárt végülis egy szignál generátorrá degradájuk. Hiszen a húrok hangja tisztán, egy fix frekvenciájú változó amplitúdóju rezgés, ezt akár egy szintetizátorral elő lehet állítani. Pont az egyébb rezonanciától, áthallásoktól lesz a rezgő húr hangjából gitár hang.
-
Lunatic
aktív tag
Szerintem nem rossz ötlet, hiszen tiszta gitárhangról már régóta nem beszélhetünk, koncerteken is effekt hegyek, a stúdió utómunkálatokról már nem is beszélve. Ez az egész technológia egy új hangzásvilágot nyit meg, ami színesíti a zenét. Amellett ott van még a hagyományos csatlakozó is.
-
Den
veterán
Hm, nekem nem tetszik. Pont azt szedik ki ''zavarként'' amitől egy gitár hangja egyedi. Kérdés hogy egy analóg hangszert amine a hangját így szoktuk meg, áthallással zavarokkal együtt, ez a gitárang, digitalizálva mi lesz az eredeti hangzással? Majd azokat a zavaró tényezőket amiket így kiszürnek, utólag digitálisan hozzákeverik hogy természetes legyen a hangja ?
-
Hequila
őstag
Házigazdák!
Azt lehet tudni, hogy hányan vannak azok a regisztrál felhasználók, akiknek a hozzászólásszáma < 2 ? -
rog
addikt
[L]http://index.hu/tech/mp3/gibson/[/L]
ez tetszik. -
Jano
senior tag
Ezt már kérdeztem 1x-er, de nem kaptam rá választ: Hogyan lehet helyihálózat alatt visszavonni megosztás alól az ütemezet feladatok mappát (amúgy nem használom a feladat ütemezőt), és a nyomtatók és faxok mappát, esetleg hogy csak jelszóval lehesen rálépni a gépemre?
-
Panther
HÁZIGAZDA
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=11507
nem, nem fogok hozzászólni! meg tudom állni! meg tudom állni! meg tudom... -
Den, írok mailt.
-
localhost
Közösségépítő
Már megint szópárbaj volt? Hogy miből maradtam ki :O ???
-
Den
veterán
mindenkit megkérek próbáljon már meg felnőttként viselkedni. Nem igaz hogy nem értitek meg hogy addig nem lesz vége a cirkusznak amig hergelitek dj_mikert. ugyanolyan gyerekes az is hogy nem íirtok átlépni egy hozzászóláson, hanem mindenki mondja a magáét és szitja a vitát. A cirkusznak addig nem lesz vége mig az egyik fél azt nem mondja hogy, oké nem reagálok. Azt hittem ti lesztek az értelmesebbek és magatoktól rájöttök hogy egyszerűen ignorálni kell dj_mixert, és hagyni engem hogy az oda nem illő hozászólást kiszedjem.
Ehelyett mint a dedósok leálltok vitatkozni, olyan tempóban floodoltok, hogy esélyt sem adtok a kultúrált moderálásra.
Mivel nem ment önként, ezért_felszólitok_MINDENKIT, hogy mostantól NE REAGÁLJON dj_mixer hozzászólásaira. Ezentúl azt is kimoderálom aki reagál! -
Ybear
tag
válasz
Panther
üzenetére
Vettem, az ötleteim viszont elfogytak, csak annyi maradt, hogy valszeg ez egy egytemi gép (Petrozavodsk State University), mivel ennek az egyetemnek a címtartományában van. Néha kattints rá, hátha a tulaj bekapcsolja. +1x: az ott egy kicsit ''kelet'' meg még észak is, legyél velük türelmes... :DD
-
Superman
nagyúr
szímító = számító Azt hiszem már én is kezdek összezavarodni.
-
Superman
nagyúr
A filmes topikban elszólás történt. Mixer arra a felvetésre reagált, hogy valaki meg akarta szerezni a címét. Azt írta, hogy ilyen hülyék még mi sem lehetünk. Ez is bizonyítja, hogy össze akar zavarni minket és nem egy kisgyerekről van szó, hanem egy szímító valakiről.
De kérdezem, utoljára: mi a túróért jó ez? Szórakoztat ez valakit?
Egyébként az ilyen embereket a neten csak akkor lehet lerázni, ha nem foglalkozunk velük. -
Panther
HÁZIGAZDA
Na emberek
szerintem lassan egy házigazda is berakahatná a ''Scooter - Aiii Shot the DJ'' című számot :) Én már megtettem, de nincs jogom ahhoz hogy meg is tegyem az ott előirányzott lépéseket :D -
klumbik
tag
arra emlekeztet ez a gyerek, mintha a terminal forumrol szalasztottak volna a regisztracios ellotti idokbol
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Megadjam az osztályfőnököm címét, telszámát? Vele beszélgess!
(Vele most épp ''nagyon jóban'' vagyunk :))) -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
minek konyorogsz?
felkegyelmueknek nincs bocsanat -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Ja, meg úgyse gondolod komolyan.
-
Superman
nagyúr
válasz
KERO_SAN
üzenetére
De valamit igazán nem értek? Miért éppen a Prohardvert választotta?????
Figyelj Mixer: ott van az ICQ!! Ott találhatsz beszélgetőpartnert egy rakatot, bár ha ott is így viszonyulsz a dolgokhoz, akkor nem sokan fognak veled beszélni.
Szóval én a helyedben telepítenék egy ICQ -t. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
sztem MÁR hiába...
-
DJ Mixer Pro
tag
Bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!!Esedezve könyörgöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O
-
Superman
nagyúr
Mixer azt mondta nekem, hogy semmi köze Dj Vereshez, aki szórakozott a korridoron és a nekem küldött levelében magára vállalta a prohardver feltörését.
Lehet, hogy ez így van, de: a stílusa pontosan ugyanolyan. Verest is kirúgták mindenhonnan, mégis visszaírogatott különböző neveken. A stílus, még egyszer mondom, dettó ugyanaz. -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
úgy hogy eltakarodsz ,nem tersz tobbet vissza, majd csak 10 ev mulva es akkor is mas nicken, mas emberkent
-
biker
nagyúr
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
írtam
-
DJ Mixer Pro
tag
Hogy hozhatnám jóvá???????????:O:O:O
-
KERO_SAN
aktív tag
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
addig huzd el innen a mocskos kis pofad amig ki nem adjak az ipd
-
biker
nagyúr
de mint írtad, biztos okosabb vagy...
hát nem ugy látom.
tudod a korlátoltság fő erénye az, hogy nem látod a saját képességeid határát.
egy hülye sem tudja hogy hülye, és el sem hiszi....
ez van, ez tény.
ha egyszer tényleg okos leszel, akkor rájössz, hogy milyen hülye voltál. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Csak azt áruld el mi értelme az egésznek
-
biker
nagyúr
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
szerinted????
-
DJ Mixer Pro
tag
Hmmmmmmmm!!!Nagyon elvetettem a sujkot?????:O:O:O
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
És az jó lesz valakinek is? ...
-
biker
nagyúr
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
eszed annyi, ami látszik....
majd jobban szűrnek, aztán mégjobban, aztán megunod :) -
klumbik
tag
inertia hogy van?:)
-
Nah, Dj_mixernek pá.
-
biker
nagyúr
és ha lehet, csak egy néven írkálj ide...
ne légy skizo... -
Den
veterán
válasz
DJ Mixer
üzenetére
Amíg nem teszed tönkre mások topicjait, addig nem rugunk ki, azt hogy nem szeretnek magadnak köszönheted elsősorban, de azért nem zárunk ki valakit mert a többiek nem szeretik, ha a kultúrált viselkedsés szabályait megpróbálja betartani.
csak olyan topicba írj amihez értelmeset hozzá tudsz szólni. Ha a topicodban piszkálnak, kérlek ne reagálj, majd én rájuk szólok.
Szal légyszíves semmi juliska, meg beszólogatás, ez nem óvoda, ha értelmesen viselkedsz nem lesz baj.
Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest