- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
én is kihasználnám az offtopic atta lehetőségeteket.
megtagattam ez egyik vezérelvemet :O
:O
teszko-s lettem .... pedig mindig is montam, hogy én, ÁÁÁH sohaa... :O
most meg tessék, ... sunyiba este 10-11kor minden második este oda járok
HAZAÁRULÁÁÁÁSS.
de ilyen
teszko gazdaságos - egésségre nagyon káros
terméket akkor sem veszek .....
... de akkor is .... :OPedig 2 jó dolog van a teszkóban: teszkógazdaságos ropi és sós kukorica. A többi nagyrésze hulladék :) Mondjuk 1 éve nem jártam arra :D
-
Polesz
addikt
A kultúra rendesen kiverte a biztit :(:(:(
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Házigazdák kérhetném a topiccímét módosítani?
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=15770[/L] -
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Na ebben most mi a tisztességtelen?
Ha bárki szólna elmegyek oszt szavazok. Egyébként azt se tudtam volna, hogy ez az oldal a világon van. -
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Nem akartam a következő kérdésnek egy új topicot nyitni, mert itt is elfér :)
Van egy 80 MHz-es procim, 4 V-os. De most van egy 100 MHz-es proci, ugyanolyan foglalattal, viszont ez csak 3 V-os. Kell e valahol állítanom a feszültségen és hogy? BIOS-ban biztos nem, mert eléggé kiismertem már a WinBIOS-t.Ha az alaplapon vannak hozzá jumperek akkor ott, de lehetséges, hogy automatikusan megy a cucc :)
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Önvallomás:
... mivel reggel óta viaskodom, be kell lássam, néha én sem tudok uralkodni magamon, de nagyon nehéz megállni, hogy ne offoljak szét egy topicot, most kibuggyan belőlem:
TÉMA: Közepesen nagy házat vennék
Válaszom: én is, jó olcsón a Rózsadombon.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Bocs, de nem bírtam visszatartani :OSzegény házigazda :)):)):))
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Aki tudja jojojo telszámát az csörögjön már rá, hogy Pesten vagyok :) Előre is kösz
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Higgadj Pajti!
-
Polesz
addikt
Na remélem, hogy mostmár az aláírásom mindenkinek megfelel, és nem lesz moderálva!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként valamelyik házigazda megírhatná, hogy az oldal tetején, ajol a vga -k rekpednem mé nem repkednek mondjuk tridentek, vuduk, meg ilyesmi. Szerintem más is szívesen látna ott ilyen dolgokat!Mert szerintem ebből bevétel van, abból meg nem :)
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Crion: légyszíves a politikai dolgokat mellőzd. Köszi.
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
DJ Mixer=Hold??? :)
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Den, sok a filmes topic. Nem akarsz takarítani kicsit? (meilőtt eldurvul a téma)
Úgy látom ma nagyon sok fórumozó agresszív :(((
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Már megint esik a hó!!! :O:O:O:O:O
-
Polesz
addikt
Már megint esik a hó!!! :O:O:O:O:O
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Jó reggelt zsborbás :))
-
Polesz
addikt
Jó látni, hogy mindenki felébredt. :(((
Na én most megyek aludni. Ezentúl csak a linuxos témákra és teljesen szakmai témákra ébredek fel :(((
-
Polesz
addikt
Den: szerintem szólj rájuk mert egésznap csak moderálhattok egy folytában. Én már nem fogok reagálni többet az ilyenekre :(((
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Hát sajnos előfordul hogy oda nem illő beszólásokkal ''eltérítenek'' topicokat. Ennek leghatásosabban úgy lehetne elejét venni ha lenne bennünk annyi önuralom, hogy nem reagálunk a provokációra. De emberek vagyunk, én is hibás voltam, én sem tudtam megállni hogy ne reagáljak. Sajnálom hogy tönkretettük, az egyébbként teljesen jó szándékú topicodat.
Még szerencse, hogy nem reagáltam le az idióta beszólást, mert csipőből ki lett volna moderálva a véleményem. Sajnos az ilyeneket már nem tudom normálisan tolerálni, max nem válaszolok. :(((
-
Polesz
addikt
A morbid humor is humor és tudok is nevetni rajta, de ez a vicc ezeknek az embereknek a halálát próbálja humorosan beállítani. Ha egy karácsonyfa tetején egy halott csecsemőt látnál angyalka helyett, akkor is azt mondanád, hogy csak egy morbid vicc? A szept11-es viccek többsége nem azt ábrázolta ''viccesen'', ahogy az emberek meghalnak.
A pöcsözés nem egy eget rengető dolog önmagában, de egy eget rengető dolog felé az első lépés. Tény, hogy egyre ''érdekesebb'' emberkék találnak ide, én úgy gondolom be kéne tartani pár olyan egyszerű szabályt, hogy pl. nem pöcsözzük le egymást a fórumban. Arra ott a többi, jól ismert hely.Hát nem tudom, ha belegondolsz elég durva a vicc:
- Miért jó az amerikai üzletembernek?
- Mert házhoz jön a repülő.
Ez is emberek halálát figurázza ki elég durván, még ha kép nincs is hozzá. A halott csecsemő lehet morbid lehet vicces, de azt már én se tolerálnám oly egyszerűen mint ezt a képet. Megnéztem, túlléptem rajta, viccesnek is tartottam bizonyos keretek közt, de nem kezdtem hangosan röhögni.
Valóban sok ''idióta'' megfordul a különböző oldalakon nem csak itt. Pl ez többek közt a sulinet átka is. Azonban hidd el, hogy ezek az emberek is felnőnek szépen és majd ők is idegeskednek ilyen pudingarcok miatt :) Szal béke tesó a moderátorok teszik a dolgukat és nem is rosszul. -
Polesz
addikt
Túl sok mindent mellre szívsz. A pöcsözés valóban nem kellett volna. Az amcsi képet megnéztem és azon gondolkodtam, hogy mennyi pihentagyú ember van. Gondolj bele, hogy mennyi vicc született a terrortámadás szept.11. után is. Morbid humor is humor, ha nem tetszik nem nézed. Ennyi.
-
Polesz
addikt
Den: légyszi töröld már :)
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10886[/L] -
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
HÁZIGAZDÁK!!!
A topicok közt káosz uralkodik! :))
Megnyitottam a fujitsu c900-as topicot és nincs egyetlen hozzászólás sem. Beírtam erre én vagyok az első!!! De én nem akarok első lenni :)):)):)) -
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
A maxtor kapja be! :(:(:(
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Gonosz twollah ignorélt... annyira szomorú vagyok. :DD
De ha mindekit ignorélsz aki hozzád szól, minek vagy ircen: :tSzegényke nagyon a szívedre vetted? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
Polesz
addikt
Nem tudja véletlenül valaki a Depeche Mode legutolsó albumának címét és hogy mikor jelent meg? És mostanában jelenik-e meg?
-
Polesz
addikt
Te csak ne akarjál procit cserélni, hanem tanulgasd a linuxot :))
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Hát egyetlen legény (leány) sincs talpon a vidéken? Csak én vagyok ilyen őrült aki kora hajnalban telefirkálja a fórumokat? :))
-
Polesz
addikt
Házigazdák: topic összevonás kellene vagy nem tudom :) Két egyforma ''Monitor kérdés'' című topic van azonos tartalommal.
Gondoltam szólok :DDD -
Polesz
addikt
Új irc lehetőség.
Szerver extra/sote/hub.irc.hu tetszőleges kiválasztható
/join #prohardver -
Polesz
addikt
Den: már több mint 3/4 órája eszel!!! Egész ménest bepuszilod??? :))
-
Polesz
addikt
Látom, ma mindenki unatkozik, meg offol :D
HOL??? ;]
-
Polesz
addikt
treforton? mert akkor ha rajtam múlik maracc is egyedül.. trefort suxx irc-csati?
Nyithatok egyet az extra/sote/hub.irc.hu-n is egyet :)
-
Polesz
addikt
Egyedül vagyok mint a kisujjam a #prohardver csatin :O Valaki???
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Egon gratula az új címedhez :))
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Most olvasom csak...
Egon... pont egy Nokiát?
Nem volt beleszólásod?
Miért nem lehetett egy rendes telefont monnyuk sonierixon-t?
flame? Szerintem a leggagyibb telefonok az alkatel után a nokiákEgyerértek :)
-
Polesz
addikt
Bagolynak a vr #1452-re válaszul. Rohadtul nem értem, hogy mi bajod a macskás képpel! Ennyire nehogy fanatikus állatvédő legyél, mert rögtön tökön szúrom magamat :( Az IRC log lehet, hogy durva, és sajnos a log így nem adja vissza rendesen a pörgést, ahogy az események zajlottak. Hidd el, ha ott vagy akkor sokkal másképpen jön ki. Mind1.
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Hm, hat igen, ezen a minositesi rendszeren telleg valtoztatni kene..
Megpedig ugy, hogynem cask a hozzaszolasok szamat, hanem a felhasznalo regisztralasanak datumat is figyelembe kene venni.
Ne lehessen az hoyg egy idiota flooder, egy nap alatt ostag legyen stb.
Vhogy ugy kene hogy ostag pl 1 vagy 2 ev utan lehessen vki..
Nimrod egyebkent nem tunt el,meg midnig szokott irkalni..Valaki tudja, hogy én mikor regisztráltam? ;]
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Csak nehogy ez legyen a vége a nagy ''csetelésnek'' :(
[L]http://www.root.hu/?c=3343&PHPSESSID=f983c8a6aa53b775754b7e32bdba4839[/L] -
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
-
Polesz
addikt
Emvy,
Nem igazán értem meg, hogy miért is kellett bezárni a másik topikot? Igen, kicsit mérges vagyok, és lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de számomra az jött vissza, hogy ''mert én már nem is nézem mióta itt hülyeségeket ugattok'' és kész. (Az SQL-es dolgot meg próbálom viccként felfogni.)
Az ember ugye azért jár társaságba, hogy jól érezze magát. Ha a társaságban vannak emberek, akik nem szimpatikusak, akkor átülök egy másik asztalhoz, DE NEM BORÍTOM RÁJUK AZ Ő ASZTALUKAT, MERT ÉN NEM OTT AKAROK ÜLNI! :) ), de attól még én is elvárhatnám, hogy mikor megnyitom a számomra kedves topikot, akkor ne a ''bocsi, de ez van'' felirat fogadjon. :(Már ne haragudj, de hülyeséget beszélsz :))
Emvy pontosan leírta, hogy miért kell bezárni a másik OFF TOPIC-ot. Pontosan az SQL miatt. Gondold el, hogy 3000 rekord között lavírozva igen csökken a rendszer teljesítőképessége. Ez pusztán technikai dolog. Ha egyszer foglalkozol adatbázisokkal, akkor megérted, hogy hogyan is működik ez. Egy életből vett példával azért segítenélek: 10 vagy 1000 cd közt találod meg hamarabb a keresett cd-t?
Na csak ennyi. És ne legyél mérges, mert csak :)):)):))
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Arc Raiders
- Thunder Pro néven jöhet az új HMD mobil
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 180SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest