- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
...''akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.''...
Ha ezt írtad volna az elsőben is, nem azt, hogy aki tud az szavazzon akkor nem is írtam volna le. Te viszont azt írtad: szavazzon aki csak teheti. Ha mindenki aki olvassa ezt az üzenetet szavazz a felhívásodra (hiszen teheti, technikai akadálya nincs) akkor az szerintem etikátlan előnyszerzés másokkal szemben.
''Minden ip-ről félóránként lehet szavazni...'' Ezt a szavazást gondolom nem úgy gondolták a szervezők, hogy félóránként nézz a lányra és ha még mindíg tetszik szavazz mégegyet.
Ennek ellenére nem szerettelek volna megsérteni, tényleg aranyos a prücsök, csupán arra hívnám fel a figyelmet, hogy játszon mindenki a játékszabályok szerint.
Mégegyszer: amennyiben megsértettelek volna, elnézésedet kérem. Biztos én értettem félre. -
Nimrod
addikt
Aktív témák
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi 14T Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest