Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Jozsué
tag
Helló egy cipőben járunk kolléga!!! Csak én a melegben a melótól punnyadtam le:DDD Az előző módszert neked is ajánlom(on,off :DDD)De remélem majd ellazulók miután vegigizgultam a zNB1mai mérkőzéseit!!!(RULEZ!!!)
És eldől a FRADI vagy az mtk nyeri a bajnokságot (18.00h M2)
Holnap meg Lan-Party a haverokkal. -
Nimrod
addikt
Hát még nekem milyen fárasztó. Megen meg kellett csinálnom az irodaautomatizálási házit, mert ezek a fafejek a suliban elkutyultak, a vizsgám meg relatíve jó lett, de ez is kőne hozzá.
Most meg itt várok és nézek mint a moziba, mert várom Jegest a MEO-ra.
Duppaduppaduppéééééé! :) -
Jozsué
tag
Hú de jól esett ez, ezen fárasztó nap után :DDD, bocsi de meg kellett csinálnom
OFF:DDD -
Jozsué
tag
:DD
-
Jozsué
tag
ONN
-
Jozsué
tag
OFF
-
Jozsué
tag
ON
-
Jozsué
tag
OFF
-
Nimrod
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nem illik támadni valakit úgy, hogy nem tud védekezni. Engem sem kedvelt mindenki eleinte (szerintem most se) :o
-
Nimrod
addikt
Valaki elmagyarázná nekem ezt a Hold-dolgot, mert valamiről anno lemaradtam.
-
zsoltee10
addikt
Senior tag lettem! :)
-
localhost
Közösségépítő
Csak úgy megjegyzem: rajtatok tartom a szememet, de levettem rólatok a kezemet! :O
-
jojojo
senior tag
Den!!
Mostanában nem jársz a trefire vagy csak én nem találkozom veled???:( -
SYZYGY
tag
Na hátha jár itt olyan aki tud válaszolni a kérdésemre! Szal: ugye a PH-en kb 8000 tag van most SZÁMSZAKILAG ! Valójában jóval kevesebb. Törlik-e bizonyos idő után a nickeket? ( biztos tudni lehet, mintegy ''elfevőkészletként'', hogy ki az aki mondjuk sok-sok ideje nem ''aktiv'')
-
Nimrod
addikt
Tuggya valaki, hogy az első voodoo-knak milyen volt a sinük?
-
Nimrod
addikt
GDF-esek help! Mikor szoktátok leadni a második félévre az indexet? Csak azé, merhogy tuggyam, meddig kell levizsgáznom nomeg javítgatnom.
-
PeliScan
addikt
Ha ért vki a MultiMediaCard-okhoz, nézzen mán be ide: [L]http://www.prohardver.index.hu/rios2_uzenetek.php?from=9950[/L]
köszönöm, a legutsó comment lenne az... :( -
crab
senior tag
Meg van az új gépem!! :)) :)) :)) :))
-
Vertic
aktív tag
Valaki legyen szíves törölje a hozzászólásimat a vizsgaidőszak topicban. Nem oda akartam írni :) Miért nem látszik legalább a téma címe a hozzászólásnál, grrr (arra már nem is merek gondolni, hogy közben lássuk a téma utolsó x hozzászólását...)
-
rii
nagyúr
már több helyröl is hallottam eszt a kifejezést: bannolni IP-t... a fix-et, az ok... de a voda-s, meg az ádéeseles dinamikus ip hogy ....?
-
GeorgeTerror
senior tag
nem tudom letölteni a ph-s háttérképet, mert nem találom...
meg eltűnt keopsz hwsw-s híre is
mi történhetett velük? -
guess.who
senior tag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Feltételezem (bár nem írtad), hogy a Sobig (Sobiq) nevű férget kapod... Ha jól tudom, a B változata küldi a microsoft.com-ról a leveleit.
Itt olvashatsz róla bővebben: [L]http://www.viruslist.com/eng/viruslist.html?id=58906[/L]
Egyébként nem ''küldözgeti'' senki, mert automatikus -ahogy szinte minden hasonló... -
twollah
nagyúr
Szar az élet.
Hétfőtől munkanélküli vagyok. -
PeliScan
addikt
Tényleg senki nem tudja, mi van a [L]http://www.nexus.hu[/L]-val? :O
-
Den
veterán
No, a mostani cirkusz alapja, hogy valaki névtelen e-mailekben arra szólítja fel a pakson és környékén élőket hogy zárkózzanak be a lakásaikba, mert az egészségügyi határérték sokszorosa a sugárzás.
Ez a ''már megint volt valami pakson'' rémhír eredete. Egy névtelen email... :((( -
KovacsUr
addikt
Khmm... Ki az a lúzer, aki ''void.hdsnet.hu (CSABA)'' címről próbálgat support@microsoft.com néven vírusos e-mailt küldözgetni nekem? Már jött három, köszi, nem kérek többet
-
Den
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Jaja, minden nagyobb ''üzemben'', naponta történnek kisabb nagyobb üzemzavarok, meghibásodások. a múltkori természetesen nem ilyen volt, hanem egy rendkívüli üzemzavar, ami túl komoly ahhoz hogy egy legyintéssel el lehessen intézni. Viszont azóta abnormális ami megy, ha egy munkásnak egymás után kétszer lecsúszik a csavarkulcs egy anyáról, azt már az esti híradóban bemondják mint ''újabb üzemzavar pakson''...
-
zsoltee10
addikt
Az erőmű igazgatója beismerte, illetve elmondta, hogy eddig is szokott lenni kisebb-nagyobb meghibásodás, de ezek nem kerültek nyilvánosságra. Most meg az is hírértékű Pakssal kapcsolatban, hogy egy dolgozó nem tedte vissza a helyére a csavarhúzót. Egy kissé szerintem is túlzásba viszik a dolgot, de tény, hogy a meghibásodás súlyos volt. Kíváncsi vagyok mikorra tudják megoldani.
-
-
Nimrod
addikt
Én meg jövő héttől kezdek intenzívebb tanulásba, szal akkortól nem leszek :(
-
_George
senior tag
Na tsá Zs, én lépek, mert még kell tanulnom is meg fáradt is vagyok! Haloo mindenkinek! majd csörögj ha van valami érdekes!
-
_George
senior tag
jo lesz, 7végén má lesz vinyo! :DD (neked is és nekem is) azon gondolkodám, h lehet majd ecce' visszavenném tőled a 40-est! ha te is akarod!
-
_George
senior tag
már jo lenne a game party! de nagyon! nem tudom mit csináljak!...:O
-
_George
senior tag
mikor jössz haza Döbire!???
-
_George
senior tag
király a 128 mb hynix, nem akar menni 133-on! A móci gépe nem akarja! nem értem, na mind1 eladó a 64s modulŰ:(((!
-
_George
senior tag
Sok áramszünet, má ma ez volt a második fél óra alatt! nem lehet normálisan irni, meg....
-
_George
senior tag
bazz! ráirtad a Zalmanos témára, hogy 9 azóta senki nem jelentkezik! köszi:O
-
_George
senior tag
mi a véleményed a hubos mailről?
-
_George
senior tag
meglett? vagy valami hir? ami számomra is fontos?
-
_George
senior tag
mi van a radeonnal?
-
CsendPenge
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Tessék:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12410[/L]
Jelenleg a tali tervezett időpontja június 28-29, a helyszín a Mecsek. Pontosabbat egy-két napon belül. -
zsoltee10
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ne legyé má lusta! :D
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Pécsi tali? Össznépi? dobjatok egy linket plíz haddne keressek :DD
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest