Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
jojojo
senior tag
Biker:))
Nem tudok visszamenni egyenlőre a trefire,de ugy látom megy a dolog.:DDD -
Den
veterán
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
ne csinál újat, úgyis megismerünk az ezer felkiáltójelről meg a radeon 8500-adról.
inkább evvel a nick-kel viselkednél normálisan. tegnap tiszta lappal kezdhettél, mindenki tiszteletbenis tartotta. Minek játszod el a becsületet ilyen toporzékolással.
otton apu anyunál lehet hogy bejön a toporzékolás, de itt csak lejáratod magad. -
ahogy kérted...
-
KovacsUr
addikt
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Vigyázz, le ne leplezd magad valahogy !!!!!!! Oké ???? :)
-
DJ Mixer Pro
tag
Na jó !!! Kérlek had kezdjek egy újjat, új névvel képpel !!! Abban rendes leszek
!!! És kérlek akkor majd vegyétek úgy hogy csak egy rossz álom volt DJ Mixer Pro !!! Köszönöm !!! -
KovacsUr
addikt
Ha már angolul, akkor clear, de még inkább delete... de minek? ''Hát magyarok vagyunk, nem?'' ©Király Linda :DDD
-
Jano
senior tag
Vajon van a PROHARDVEREN tiszaújvárosi fórumozó?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Nem töröltem, szerintem későbbiekben mint ''nagyon jó április elsejei tréfa'' címén hivatkozni fogunk az Ön által megnyitott topicra.
A topicot bezártam. -
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Pontosabban legyenszíves! Melyiket? Kérem, írja meg a pontos címet és/vagy a téma linkjét! Köszönettel.
-
DJ Mixer Pro
tag
Kérlek töröljétek az alaplapos topicom !!!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Az Ön kifejezett kérésére a szóbanforgó topic törölve lett.
-
DJ Mixer Pro
tag
Házigazdák !!! Valamejikőtöl törölje már a alaplap vásárlás topicomat !!! Köszönöm!!!
-
Superman
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nekem is két nickem van, de a másikat (Oszama Bin Láda) csak bizonyos alkalmakkor veszem elő. ;]
-
DJ Mixer Pro
tag
Aki DB.-i jó ezekkel barátságban lennie !!! Nekem a főnökük Karcsi a barátom és ezért Nettó Bruttó között adja a holmikat !!!
-
DJ Mixer Pro
tag
Debreceni vagyok !!! :)
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
[L]http://www.rlcomputer.hu[/L]
:P -
DJ Mixer Pro
tag
Na egyébként az Excalibur Radeon 8500 64 MB-omat Debrecen Hunyadi u. 2-4 bejárat a parkoló felől a DEBRECENPLAZA mellett vettem az RLComputerben vettem !!! Email : rlcomputer@rlcomputer.hu
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
:))
-
CsendPenge
őstag
Nem tudom, hogy kinek, de kösziiiiii :))
-
CsendPenge
őstag
Moderátorok! Légyszíves javítsátok ki a pécsi tali topic címét, mert a PROHARDVER! nagyon hülyén néz ki kisbetűkkel. Előre is köszi.
-
GeorgeTerror
senior tag
Mennyire ideges lettem attól, hogy egyes emberek több nikket használnak, szándékosan. Mi értelme van?
Még mindig szigorítanék a renden... több nikk: figyelmeztetés, utolsó figyelmeztetés, bann ezerrel grrrrrrrrrrrrrr -
tomcs
őstag
apdetelem mozillat, nezem what's new..
''Mozilla has a new splash screen. We already know. Please don't report this to Bugzilla. Thanks.''
aaaaaaaaa :DDD:DDD:DDD -
Den
veterán
újabb zenei alapművet gyaláztak meg. Eric B. & Rakim paid in full című klaszikusát dolgozta föl snoop doggy dog... ehh...
-
KovacsUr
addikt
Huhú, ezt nem hiszem el!
microsoft knowledge base-ben:
It is important to set the jumpers and cabling according to the role of the hard disk (for example, master or subordinate)
Már a 'szolga' sem politikailag korrekt :DDD -
sebela
aktív tag
OFF topicon belül próbálom ki, hogy megjelenik-e az aláírásomban a kép.:DDD
Ha nem szívás:D -
guess.who
senior tag
Grrr... @^%$^&*( Trefort!!!... :(((
-
KovacsUr
addikt
Hát ez k*rva jó :DDD
-
supercow
őstag
nincs egy normális, színvonalas topic ezen az egész oldalon, mert minden tele van ennek a gyermeteg Dj mixernek a smiley-kkal, értelmetlen ''szerintem is!'', ''tényleg?'' és hasonló IQ-betyár hozzászólásaival.
Hihetetlenül idegesítő, rontja a légkört, nem lehet értelmesen olvasni mert folyton belepofázik. Nagyon fárasztó.
Mixer nagyon kérlek, kímélj meg minket és távozz, majd úgy 5 év múlva gyere vissza, próbálj értelmesen beszélni, helyesen írni, olyat kérdezni amit még nem válaszoltak meg legalább ötször stb stb.
Tisztelt házigazdák tudtok tenni valamit? :((( -
DJ Mixer Pro
tag
Bocs, medvebocs !!! :)
-
KovacsUr
addikt
Ehhh... Mixer megint ámokot fut :)
[L]http://prohardver.index.hu/rios2_uzenetek.php?from=12110[/L] -
GeorgeTerror
senior tag
húúúúú!!!
de baszott rosszul szól ez az integrált hagkártya :O :O
mind az au10, mind a live5.1 porbaalázza, de még a compaq gépeinkben levő integrált cmi8738 is gyönyörűen szól ehez képest.
ne vegyetek intel alaplapot ez a sigmatel c-major szemét tök halkan is olyan szar jelet ad le, hogy még a szívem is hasfájást kap :O :O
broáf!!! -
biker
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
nagyjából minden klienssel ugyanúgy kell...
server neve, portja, szobaneve, teneved...
ez nem lehet bonyolult...
melyik az ''rendes'' server, ahol senki nincsen?
hirdessük ki, majd lesznek sokan... -
GeorgeTerror
senior tag
Tényleg jó lenne egy rendes irc szerveren menne a csati, mert ugyan van ilyen, de ezen néha talizom Polesszel, Den-nek még csak a nickjét láttam, Twollah, szóval sovány. Ráadásul hiába mondjátok nekem, hogy trefortra lehet menni irc-klienssel, mert ott csak a szutyadék mirc van leírva, de pl BitchX nincs.
-
biker
nagyúr
multkor próbáltunk egy ''nem publikus'' irc servert den-el, és ment is, amig egyszer meg nem szakadt den vodája, utána nem engedte vissza, pedig ott nincs terhelés :)
van 5szoba, 10ember :) -
launcser
senior tag
na jólva
mostvan a tökömtele
trefort kinyalhatja a seggem
nem kéne a csatit átteni másik szerverre?
trefort kitalálta nem enged fel
[00:42:13] Closing Link: launcser[193.110.58.234] IrcMaster ([irc.trefort.net] Local kill by IrcMaster (Szia launcser! Kérlek menj el a www.trefort.net/?user=launcser oldalra! Utána felléphetsz a chatre. Megértésed köszönjük: trefort.net team))
trefort ugye nem kompatibilis extrával meg ilyenekkel..
aa felgyújtom őket! :)
/persze azt amit ajánlott végigböngésztem stb../ -
Pacák
senior tag
-
Egon
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Arra tippelek, kapott egy pár kéretlen emilt valamelyik eszetlen olvasótól - legalábbis az emilcímét is megváltoztatta...:(((
Lehet hogy sok hozzászólás születik, de a színvonal ijesztően hígul: a leglátogatottabb topicok rendre a fáradt gőz rovatból kerülnek ki; szakmai témákban meg csak a flame megy...:(( -
GeorgeTerror
senior tag
Tsibe nem válaszol :O
Biztos megharagudott rám :O :O :O
Szomorú leszek :O -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem, csak még nekem sincs meg a kártya. És ha nincs rá érdeklődés, nem is fogom megvenni, mert személy szerint nekem nincs 60e-m egy videokártyára, akármilyen jó legyen is :) Szóval lényegében én csak ''szállítanám'' a cuccot. Mivel nekem nincs rá pénzem, gondoltam itt talán még jól jöhet valakinek. Lehet hogy több darab is van, de tényleg nem tudom! Majd érdeklődöm, talán már ma.
-
jojojo
senior tag
Tomcs:)
Gyere már fel trefire,hogy a szombatot ledumáljuk:P -
jojojo
senior tag
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
ezt keresed?
[L]http://prohardver.hu/rios2_letoltesek.php?dir_chain=.7[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
Tényleg, amúgy most csak ilyen érdeklődés-szinten: lenne igény BBA R9700Pro-ra 60e-ért? :) Egyetlen hátrány hogy gari nincs.
-
DJ Mixer Pro
tag
Hol lehet 3dmark-ot (letölteni)???????????
-
MaUser
addikt
Észrevettétek ha kijelölitek a mosolygó ikont, akkor szomorú lesz?
Lehet próbálkozni:
:) -
KovacsUr
addikt
Ez volt már itt? Micsoda ötlet :)

[L]http://www.mitsumi.de/english/produkte/pc_mascot.shtml[/L] -
-
Lunatic
aktív tag
ÚÚÚúúúútálom, amikor eltűnnek a dolgok.
:((( -
KovacsUr
addikt
Nem semmi ez a Belinea... Öt sorban négy hiba :D
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=11041[/L]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest