Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Jóccakát fiatalság!
(Remélem nem voltam túl off, végül is már majdnem tizenegy....;] Apropó, ismeri valaki Láng Zsoltot? ''Hányan mentek piripócsra''? Na az valami fantasztikus) -
Bagoly
senior tag
Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....
Alapvetően nem vagyok egy ''bratyizós'' gyerek, de alkoholosan képes voltam egy csomó emberi butaságot mgbocsájtani és komolyan venni olyan embereket akikben egy csöpp értéket sem láttam. Volt akivel megérte, volt akivel nem. Néha olyan mély érzéseket szakítottam fel magamban, amiről magam sem tudtam. Másnap úgy ébredtem, mintha újjászülettem volna. Megtapasztaltam egy csomó határát a testemnek és egy jó adagot a lélek határtalanságából.
Manapság már ritkábban iszom, de néha olyan jó emlékezni.....újra érezni azokat az érzéseket, amit kamasz koromban tapasztaltam. -
Panther
HÁZIGAZDA
Félreértettél. A hányás csak undorító, nem ezért hagy ott, azon meg hogy az ember mit csinált részegen mindig röhögni szoktunk suliban, ha elég nagy marhaság :) Úgy értettem talán valami olyat mondok amivel megbántom az illetőt, és ezáltal elvesztek egy (potenciális) barátot.
De mondj egy konkrét példát: mi jó sült ki eddig abból, a TE ''ittas'' voltál? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Én most sem utálok senkit azok közül akikkel iszogatni szoktunk... sőt, én törekszem arra hogy midenkivel jóban legyek, de nem akar menni... :O
Egy estére csak a jót látni? Azt mondod azon az egy estén nagyon jól érezém magam. De mit ér az egész, ha utána nem is emlékszem rá, összehányom az asztalt, véletlenül megbántok valakit? Akkor van egy jó estém, amiről nem is tudok, egy sztori amiben mindenki rajtam röhög, és egy elvesztett barátom. ...megéri? -
-
Vaze
őstag
Hazigazdak zarjatok be ezt a Topicot
http://prohardver.index.hu/rios2_uzenetek.php?from=10837&start=1000000#msg12 kosz:))) -
Panther
HÁZIGAZDA
Akaraterő szerintem van bennem -- legalábbis ilyen téren -- rendesen, hogy 18 évig meg tudtam állni hogy ne igyak és ne dohányozzak... úgy voltam vele hogy soha nem fogok inni semmit, de aztán a 18. szülinapom osztálytársaiimal ünnepeltük, vettek nekem egy jó pezsgőt is, aztán úgy voltam vele, elvégre egyszer vagyok 18, és ha iszok 1-2 pohár pezsgőt attól nem lehet bajom :)
(Az a baj hogy mindenki így indul el a lejtőn :) Hűűű de költői voltam ;] ) -
klumbik
tag
Vennék. Tyan Dual Athlon cucc. Állítólag a lap jó. Hogy ezt honnan tudja, ha a tápcsati elszállt és megolvadt??? Ha csak ennyi a baj, akkor elvben könnyen orvosolható. Vagy nem? :)
-
Bagoly
senior tag
Na akkor becsülöm az elhatározásod.....egyébként minden csak akaraterő függvénye...
Én sokat ''játszottam'' az alkohollal, mégsem lettem soha sem függő. Rengeteg pozitív élményt és tapasztalatot adott, persze nem csak az alkoholban van örömöm.(Mielött...)
Sok embert sokkal könnyebben lehet megismerni a segítségével. Félnek őszinték lenni, aztán egyszer csak megered a szájuk....:)
Ilyen szempontból soha sem igényeltem az alkoholt (a másik kedvenc játékom az ''őszintésdi'', viszont sok ember egyszerűen képtelen őszinte lenni, ha nem merít ''bátorságot''). Én inkább azt hatást szerettem benne, ahogy az érzékeidet menipulálja.....
(Na most már tuti rámragad, hogy alkoholista vagyok ;]) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na itt vagyok, Bagoly :)
-
klumbik
tag
Sztem nem nagy dolog egy atx tapcsatit megjavitani... Tévedek? Mert, ha nem akkor megint ebay...
amugy igy igy nez ki a karosodas
http://drone.bee.de/~franzi/TYANS.JPG -
CsendPenge
őstag
-
Vaze
őstag
jah es megvalami miertvan az hogy valaki csinal egy topicot leirja hogy mi a problemaja segitenek neki stb... megoldodik a gondja es ugyhadja a topicot szal ugyertem hogy utanamar nemis nezi azt a tpoicot azt miertnem zaratja be???
jartam mar igy beirtam oda az en gondomatis hogy nekeljen uj topicot nyitni es baxnak odairni vissza:((( -
Vaze
őstag
kosz Edem kiprobalom MOST:DD
-
klumbik
tag
Edem, te írtál nekem mailt Ádám keresztnévvel?
-
Edem
senior tag
Az írták, hogy kicserélték a server-t, és javítottak a software-en is. Szerintem lehet benne valami, mert valóban gyorsabban történnek rajta a dolgok. Próbáld ki!
Egyébként olyan problemám lenne, hogy nem tudom beállítani a levelezőmet, hogy leszedje az indexmail-ról az üzeneteimet. -
Vaze
őstag
nekem van index es email cimem de az az igazsag hogy egyaltalan nincs kedvem hasznalni mert olyan lasu mint a halal nekedis lasanjonn be??
-
Edem
senior tag
indexmail-t használja valaki pop3 klienssel? (levelezőprogrammal :) )
-
CsendPenge
őstag
Moderátokrok, plíz csökkentsétek egyel a topicok számát. (''Kaphatnék egy kis segítséget?'' [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10832[/L] illetve a ''Mi lehet a gáz?'' [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10829[/L] topicok ugyanazok, és egyik sem az alaplap témában, viszont a heccelés már elkezdődött)
-
Vaze
őstag
csak kerdeztem Den de szolnifogok neked akor eloreis koszi:DD
-
Vaze
őstag
hogy lehet bezarni egy oldalt hamar nem hasznalja az ember??? vagy az automatikusan torlodik egy ido utan????
-
KovacsUr
addikt
Juhé! Most látom, hogy (állítólag) 2004-re megjelenik az American McGee's Oz.
Ha fele olyan jó, mint az Alice, lesz egy jó hetem :)) -
guess.who
senior tag
Tényleg nem értem, hogy mire volt az jó... Ezen élik ki magukat egyes emberek, vagy mi?!
És valahogy nem is csodálkozom, hogy lassan majd' mindenki ráun arra, hogy szivességből segítsen a másiknak, és inkább megtartja magának a tudást -vagy először kiállítja a számlát, és mikor kifizették, akkor kezd el beszélni...
:((( -
bitfarkas
őstag
horgani=hordani
-
Polesz
addikt
HÁZIGAZDÁK!!!
A topicok közt káosz uralkodik! :))
Megnyitottam a fujitsu c900-as topicot és nincs egyetlen hozzászólás sem. Beírtam erre én vagyok az első!!! De én nem akarok első lenni :)):)):)) -
KovacsUr
addikt
Esetleg lehetne úgy megírni a hozzászólás-modult, hogy a ''muszály''-t rögtön javítsa ''muszáj''-ra, ilyenek
-
samson
tag
vannak meg taho emberek:
forum tema: ''Asus p4g8x alaplap vélemény'' -
KovacsUr
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Inkább az a durva, hogy egyik RAM-os témában sem a RAM a téma
-
GeorgeTerror
senior tag
Te Den!
Ha annyira zavar a memória alapozó topik miért nem törlöd a francba az egészet.
Még jó, hogy én nem vagyok moderátor. Mert akkor az ijen topikok a /dev/nul igen mély süllyesztőjében végeznék amint észrevettem :)
Szigort még plíz, mert máshogy nem megy -
Bagoly
senior tag
csajkuffantó eladó! Sokan nem tudják, ezért leírom: a kuffantó egy olyan viselet, amit a felsődre hanyagul kivetve a csajok képtelenek ellenállni a vágynak, hogy kuffantsanak veled. Általában olyan 120e Ft körül van az ára, de most jóval ár alatt eladó. Azán irány a plaza!
;] -
Den
veterán
Hírdetés az apróneten:
''Eladó egy CD- NYITÓ, amivel annyi CD- t tudsz szerezni, amennyit akarsz! Az üzletekben, a csipogóboxokat lehet vele leszedni, a többi rajtad múlik! Egy ilyen eredetileg 120 ezer környékén van de itt ennek töredékéért megkapod! Gondolj bele kb. 7 CD- és visszahozta az árát! Ha érdekel írj! ''
Baaaz :( -
KovacsUr
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
És nem éreznéd megtiszteltetésnek, ha kapnál tőle egy aranyos kis levelet? 2 megás aláírással például? :DD
-
GeorgeTerror
senior tag
Gonosz vagy Polesz. Csak nem ignorált twollah.
Kíváncsi vagyok itt a fórumon mit kezd velem :)
Más:
Képzeljétek egy emberke akinek írtam emilt, megtiszteltetésnek vette, hogy egy őstag személyesen ... Szóval, hogy írtam neki.
Így néztem -> 8O
Gondoljatok bele Hold is őstag :DD -
Vaze
őstag
ja es a masodik kerdes hogy tudok en ide kepet berakni?:))
-
Vaze
őstag
nah fiuk lanyok kellene egykis eligazitas erol a prohardverol miertvan az hogy mindenkinek mas irasvan a neve alat peldaul nekem lelkes ujonc de masnak fanatikus tag mitol valtozik ez?ha egyaltalan valtozik:))) valaki igazitson utba please:)) eloreis kosz!
-
samson
tag
ezt ''tomcs'' irta az egyik helyen:
>>az ilyen iqbajnok juzerek miatt esik a forum szinvonala.. de legalabb a faradt >>gozben marhulnal, ott nem szolnak erte.. fajna odairni a tipust ha tenyleg tudod >>a valaszt? ha meg nem akkor minek marhulsz.. meg mostanaban valamiert jo poen a >>hireket elsonek lereagalni.. a hozzaszolas targya, informaciotartalma ez esetben >>teljesen lenyegtelen.. miert???
ezzel teljesen egyetertek.
tomcs! twollah-ot kerdezted mar ezzel kapcsolatban?:)) -
KovacsUr
addikt
Mi a fene... újabban mehet itt a warezelés? [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10673[/L]
-
KovacsUr
addikt
[L]http://www.yayhooray.com/thread.php?id=2484[/L]
könnyesre röhögtem magam -
twollah
nagyúr
hm defragementálnom kéne a ruhásszekrényem
-
Hold
őstag
:t:t:t
-
Hold
őstag
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
-
Hold
őstag
Emvy nem tehetem vissza az ugráló emberkémet ?
-
[L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=893[/L]
-
Edem
senior tag
1 angol font (pound) hány forint? Pontosan kellen, de nem találom az árfolyamátváltóizébizét - gondolom túl fáradt vagyok. :(
-
Polesz
addikt
A maxtor kapja be! :(:(:(
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest