Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Íelküldtem a választ. Nem sok sajnos :(
-
GeorgeTerror
senior tag
De emil ment fontoss kérdéssel :)
-
Hold
őstag
4en vagyunk a chaten :)
-
Hold
őstag
Valahova ki kéne írni hogy Chaten is lehet dumálni..
-
Hold
őstag
[L]http://www.trefort.hu[/L]
Prohardver szoba -
Polesz
addikt
Csak nehogy ez legyen a vége a nagy ''csetelésnek'' :(
[L]http://www.root.hu/?c=3343&PHPSESSID=f983c8a6aa53b775754b7e32bdba4839[/L] -
khalox
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
ROSSZINDULAT ON
-
-
Polesz
addikt
Már ne haragudj, de hülyeséget beszélsz :))
Emvy pontosan leírta, hogy miért kell bezárni a másik OFF TOPIC-ot. Pontosan az SQL miatt. Gondold el, hogy 3000 rekord között lavírozva igen csökken a rendszer teljesítőképessége. Ez pusztán technikai dolog. Ha egyszer foglalkozol adatbázisokkal, akkor megérted, hogy hogyan is működik ez. Egy életből vett példával azért segítenélek: 10 vagy 1000 cd közt találod meg hamarabb a keresett cd-t?
Na csak ennyi. És ne legyél mérges, mert csak :)):)):)) -
Edem
senior tag
A másik ami felidegesít, hogy az új 3Dmark 1000 pontot sem ad. :D
-
Edem
senior tag
Emvy,
Nem igazán értem meg, hogy miért is kellett bezárni a másik topikot? Igen, kicsit mérges vagyok, és lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de számomra az jött vissza, hogy ''mert én már nem is nézem mióta itt hülyeségeket ugattok'' és kész. (Az SQL-es dolgot meg próbálom viccként felfogni.)
Az ember ugye azért jár társaságba, hogy jól érezze magát. Ha a társaságban vannak emberek, akik nem szimpatikusak, akkor átülök egy másik asztalhoz, DE NEM BORÍTOM RÁJUK AZ Ő ASZTALUKAT, MERT ÉN NEM OTT AKAROK ÜLNI! :) ), de attól még én is elvárhatnám, hogy mikor megnyitom a számomra kedves topikot, akkor ne a ''bocsi, de ez van'' felirat fogadjon. :( -
GeorgeTerror
senior tag
-
Hold
őstag
Jóreggelt mindenkinek
-
törölt tag
Emvy, rossz hírem van. Ez a beállítás mindenhol klasszul műxik, csak Word-ben és Excel-ben nem, mert ott meg egyszerűen fogja magát, és gépelés közben néha egyszer csak eltünteti a kurzort. Kipróbáltad te is? Látod? Hmm... Neked meg pont abba kellene hogy ne villogjon...
Ne haragudj, Emvy, nem tudom :( -
törölt tag
Próbáld meg akkor a registry-ben a HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop kulcsban a CursorBlinkRate string értékét átírni 999999-re. Majd újra kell indítanod.
Off
Torkig vagyok a chello-val! Olyan mérges vagyok, hogy még! Nem fogják zsebretenni, amit holnap kapnak tőlem, az tuti! Ez szolgáltatás? EZ? :O
On -
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Te is jó vagy:D.
De ott csak a nagyon lassúig lehet állítani.:( -
GeorgeTerror
senior tag
Twollah!!!
Mi lenne ha eccer nem szólnál egy hírhez off-fal?
Esetleg ontopik?
Ja nemmegy? Gyere meséld el az off topik 2-ben -
Hold
őstag
nyugodlamas jó éjt mindenkinek
-
keopsz
HÁZIGAZDA
Ez addig fog menni, amíg totál le nem süllyed a fórum színvonala. De ezt nem szeretném. Elképzelhető, hogy komolyabb moderálást fogunk bevezetni, gondold el, - minden személyeskedés nélkül, a nevezettekkel semmi bajom alapvetően - hogy levonnád az utóbbi hetek hozzászólásaiból mondjuk Holdét. Lehet, hogy x hozzászólással kevesebb lenne, de mégis, jobban működne minden. Hold, semmi problémám veled, de ha ezentúl összefognád a mondanivalód, és a való életben is keresnél magadnak beszélgetőpartnert, az jó lenne. Emberek, ez egy hardver fórum, trécselni el kell menni sörözni, barátokhoz, barátnőkhöz!
-
törölt tag
Tiszta óvoda, komolyan mondom. Nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy semmi jelentősége ezeknek a név alatti titulusoknak. Csak idegesíted a népet az egy-két szavas beszólásaiddal.
Sok fórumot olvastam már, sokfelé jártam-keltem, majdnem mindenhol vannak titulusok. De érdekes módon sehol nem látni ilyen ''előretörökalegmagasabbtitulusfelé''-viselkedést.
Hold. Szeretnélek megkérni, hogy légy szíves hagyd abba ezt a hiperaktív viselkedést a fórumon. Nyiss egy csetszobát valahol, és tombold ki ott magad. Köszönöm. -
GeorgeTerror
senior tag
jajjaj...
ugyanat, mint eddig :( -
Crion
aktív tag
Azért keroról jo ha tudjátok, hogy a nővére operátor a treforton,)
Jah és 14 éves:) -
Hold
őstag
Crion ne offoljuk szét a 3D mark topicot gyere ide ha valamit mondasz..
-
Hold
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
már annyi van
-
Hold
őstag
1500 :)
-
GeorgeTerror
senior tag
Azt szeretném megkérdezni a Tisztelt Fórum tagságtól, miért kell minden de minden hírhez kapcsolódó topikot szénnéoffolni?
Miért nem lehet itt baromkodni?
Ojan alacsonyan repülünk, hogy azt már méjenszántásnak lehetne nevezni, ha az negatív jelző lenne. :O -
GeorgeTerror
senior tag
Megkérném a tisztelt Házigazdákat, hogy legyenek szivesek törölni a viccrovatból az oda nem illő dolgokat: a sokat emlegetett kép linkje és az ezzel kapcsolatos hozzászólások.
Előre is köszönöm. -
Hold
őstag
nem is megyek vissza :t :t :t
-
Bagoly
senior tag
Totál egyetértek. Nézni is rossz ezt a sok egysoros (és igenis értelmetlen) hozzászólást. Egyrészt már az idegesítő, hogy az egész nyíltan a hozzászólás-növelés érdekében megy, de az még inkább, hogy tényleg nem tartalmaz semmi olyan infót, ami az írón kívűl mást is érdekelhet. Ha valakit érdekel még itt az oldal nívójának megőrzése, akkor ezt valahogy szabályozni kéne. Előbb-utóbb minden topikból olyan szemétdomb lesz, mint az első offtopikból, ha nem teszünk valamit. Akit a chat rész érdekel (Hold, Edem), tényleg menjen inkább át valami chatre és csináljanak ott találkát. Én nem mondom, hogy egy kis bolondozás nem fér el a fórumban, de háromszáz egyszavas hozzászólás azért már túllő a célon.
-
Hold
őstag
Prohardver szoba újra él
-
Den
veterán
Na csináltam egyet ph! a neve proh a jelszó (copyright emvy :) ) Nem vagyok otthon a csetes dolgokban, ez a csatorna most meddig él?
-
Hold
őstag
IEvel is belehet jönni a trefortra
-
Prozac
aktív tag
nincs is prohardver szoba...
-
Hold
őstag
látjátok a chaten 2 ember jelent meg..nem sok értelme van
-
launcser
senior tag
mongyuk tényleg eredeti offtopik
ádám monológjai meg egyszavas hozzászólások :) -
KERO_SAN
aktív tag
TREFORTRA NE MENNYETEK!!
A LEG****BB CHAT A VILAGON,csak a penz miatt letezik, idiota bejeltkezos rendszer stb..
Masreszt sok a lama, kocsog az ircopok egytol egyig stb... -
Hold
őstag
senki nem talál most oda ?
-
Hold
őstag
www.trefort.hu és ott prohardver szoba
gyertek.. -
KERO_SAN
aktív tag
*chat* = badword on ph! :)
Den hol csinaltatok szobat?:) -
Hold
őstag
3122 ről folyt köv
-
Den
veterán
Miután a régi off topic túl nagy volt, újat kezdek. :) Ez lehetőleg ne legyen cset, és ne kelljen lezárni 2 hét múlva, mert 3000 hozzászólás van benne. Ha csevegésbe megy át a dolog Akkor a [L]http://www.trefort.hu[/L] prohardver szobájában lehet folytatni :)
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest