Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Még egy ilyen gyengusz filmet mint a tegnapi hangyás...mamám! Tényleg hangyás lettem a végére, jaj :DDD
Nézem postám, mit látok? Egy mocskos spam valahogy átbújt a yahoo spamguardján. Helytelen :(( -
Nimrod
addikt
Mivel ez is fáradt gőz, ezért ki is eresztem.
Ma reggel go to Bécsi út, tanrend szerint lenni óra. OK. Lenni összesen 3-as a 130 főből. OK. 8 óra. Úgy is maradtunk. Na mondom itten nem vala semmi ma, go pick up index. Beanni 3 jegy befirkantására, mondani oszigóré, hogy elég lett vóna egy lapra írni az igényt (merthogy a zetelén meg külön-küllőn kérik), de ezt még leadáskor mondta. Csekkolom jegyeket. Egynek lábakelt, nemtuggya, mi lett az eredménye. OK. Jövök ki, guck mal részletesebben, hopp egy kimaradt. Go back. Mondani lenni problemo, merthogy nem lenni beróva egy jegy. Nézi, mongya, hogy efelejtette, oszt ott volt egymás mellett az összes igénylőlap.
JÁJ!!!
SÉRÜLT!!!
:( -
Nimrod
addikt
Hát még nekem milyen fárasztó. Megen meg kellett csinálnom az irodaautomatizálási házit, mert ezek a fafejek a suliban elkutyultak, a vizsgám meg relatíve jó lett, de ez is kőne hozzá.
Most meg itt várok és nézek mint a moziba, mert várom Jegest a MEO-ra.
Duppaduppaduppéééééé! :) -
Nimrod
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nem illik támadni valakit úgy, hogy nem tud védekezni. Engem sem kedvelt mindenki eleinte (szerintem most se) :o
-
Nimrod
addikt
Valaki elmagyarázná nekem ezt a Hold-dolgot, mert valamiről anno lemaradtam.
-
Nimrod
addikt
Tuggya valaki, hogy az első voodoo-knak milyen volt a sinük?
-
Nimrod
addikt
GDF-esek help! Mikor szoktátok leadni a második félévre az indexet? Csak azé, merhogy tuggyam, meddig kell levizsgáznom nomeg javítgatnom.
-
Nimrod
addikt
Én meg jövő héttől kezdek intenzívebb tanulásba, szal akkortól nem leszek :(
-
Nimrod
addikt
Ma harapós a baglyunk :)
-
Nimrod
addikt
Sajnos tényleg nem vicces, de mond meg őszintén: mi a fenét tehetsz, ha elszáll? Max. viccelsz, fő az optimizmus alapon.
Újabban annyi gáz van, meg utólagos bejelentés, amit próbálnak kozmetikázni, hogy ajjaj. Ha valami tényleg nagy gáz lenne, akkor már úgyis csak későn tudnánk meg. Sajna ez van.
Létezne ugyan más alternatíva is: Paks closed, vízi (Bős) + szélerőmű + geotermikus (ilyet asszem akartak is valamerre kis hazánkban) + nap open. -
Nimrod
addikt
Legális cheat :DDD
-
Nimrod
addikt
Bár most, hogy mondod, itt egyre világosabb van :DDD
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Bagoly mondja pingvinnek, hogy nagyfejű.
:)) -
Nimrod
addikt
Nem akartam a következő kérdésnek egy új topicot nyitni, mert itt is elfér :)
Van egy 80 MHz-es procim, 4 V-os. De most van egy 100 MHz-es proci, ugyanolyan foglalattal, viszont ez csak 3 V-os. Kell e valahol állítanom a feszültségen és hogy? BIOS-ban biztos nem, mert eléggé kiismertem már a WinBIOS-t. -
Nimrod
addikt
Én meg külön topicot nyitottam, mert nem láttam sehol, hogy vita lett volna erről a vanPHnincsPH-ról.
Törölné valaki azt a topicot (mi vót má megen vagy mi)?
Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest