- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Még egy ilyen gyengusz filmet mint a tegnapi hangyás...mamám! Tényleg hangyás lettem a végére, jaj :DDD
Nézem postám, mit látok? Egy mocskos spam valahogy átbújt a yahoo spamguardján. Helytelen :(( -
Nimrod
addikt
Mivel ez is fáradt gőz, ezért ki is eresztem.
Ma reggel go to Bécsi út, tanrend szerint lenni óra. OK. Lenni összesen 3-as a 130 főből. OK. 8 óra. Úgy is maradtunk. Na mondom itten nem vala semmi ma, go pick up index. Beanni 3 jegy befirkantására, mondani oszigóré, hogy elég lett vóna egy lapra írni az igényt (merthogy a zetelén meg külön-küllőn kérik), de ezt még leadáskor mondta. Csekkolom jegyeket. Egynek lábakelt, nemtuggya, mi lett az eredménye. OK. Jövök ki, guck mal részletesebben, hopp egy kimaradt. Go back. Mondani lenni problemo, merthogy nem lenni beróva egy jegy. Nézi, mongya, hogy efelejtette, oszt ott volt egymás mellett az összes igénylőlap.
JÁJ!!!
SÉRÜLT!!!
:( -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Helló egy cipőben járunk kolléga!!! Csak én a melegben a melótól punnyadtam le:DDD Az előző módszert neked is ajánlom(on,off :DDD)De remélem majd ellazulók miután vegigizgultam a zNB1mai mérkőzéseit!!!(RULEZ!!!)
És eldől a FRADI vagy az mtk nyeri a bajnokságot (18.00h M2)
Holnap meg Lan-Party a haverokkal.Nincs M2-őm :)
-
Nimrod
addikt
Hát még nekem milyen fárasztó. Megen meg kellett csinálnom az irodaautomatizálási házit, mert ezek a fafejek a suliban elkutyultak, a vizsgám meg relatíve jó lett, de ez is kőne hozzá.
Most meg itt várok és nézek mint a moziba, mert várom Jegest a MEO-ra.
Duppaduppaduppéééééé! :) -
Nimrod
addikt
KovacsUr:
''minden témában tájékozott (lol)''
ez sokkal inkább rotfl a javából sőt megarotfl
én inkább elvetemült hozzászóláshalmozó semmitsemmondó alak volt...Nem illik támadni valakit úgy, hogy nem tud védekezni. Engem sem kedvelt mindenki eleinte (szerintem most se) :o
-
Nimrod
addikt
Valaki elmagyarázná nekem ezt a Hold-dolgot, mert valamiről anno lemaradtam.
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Tuggya valaki, hogy az első voodoo-knak milyen volt a sinük?
-
Nimrod
addikt
GDF-esek help! Mikor szoktátok leadni a második félévre az indexet? Csak azé, merhogy tuggyam, meddig kell levizsgáznom nomeg javítgatnom.
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Mintha az bármitől is megóvna :(
-
Nimrod
addikt
Az erőmű igazgatója beismerte, illetve elmondta, hogy eddig is szokott lenni kisebb-nagyobb meghibásodás, de ezek nem kerültek nyilvánosságra. Most meg az is hírértékű Pakssal kapcsolatban, hogy egy dolgozó nem tedte vissza a helyére a csavarhúzót. Egy kissé szerintem is túlzásba viszik a dolgot, de tény, hogy a meghibásodás súlyos volt. Kíváncsi vagyok mikorra tudják megoldani.
Én nemrég jártam az erőműben. Ott elmondták, hogy ott bizony még a puculó kefének a szálait is ellenőzik utána, hogy megvan e (természetesen ezek spéci kefék, nem budi). Mert ha nincs meg, akkor hajtóvadászat :DDD
-
Nimrod
addikt
Én meg jövő héttől kezdek intenzívebb tanulásba, szal akkortól nem leszek :(
-
Nimrod
addikt
Ma harapós a baglyunk :)
-
Nimrod
addikt
Biztos bennem van a hiba, de nem tudom humorosra venni a dolgot...:((
Már bánom, hogy annak idején, ifjonti fejjel röhögtem a ''csernobili gyerekek nyerik a 20xx-es focivébét'' típusú vicceken...:(
Azért szvsz nem lehet egy kategória a kettő, de ilyen rövid igőn belül egy _újabb_ paksi ügy, számomra több mint aggasztó... Persze csak ha nem abszolút kacsa...Sajnos tényleg nem vicces, de mond meg őszintén: mi a fenét tehetsz, ha elszáll? Max. viccelsz, fő az optimizmus alapon.
Újabban annyi gáz van, meg utólagos bejelentés, amit próbálnak kozmetikázni, hogy ajjaj. Ha valami tényleg nagy gáz lenne, akkor már úgyis csak későn tudnánk meg. Sajna ez van.
Létezne ugyan más alternatíva is: Paks closed, vízi (Bős) + szélerőmű + geotermikus (ilyet asszem akartak is valamerre kis hazánkban) + nap open. -
Nimrod
addikt
Legális cheat :DDD
-
Nimrod
addikt
Bár most, hogy mondod, itt egyre világosabb van :DDD
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Nem gondolom tisztességtelennek, nézd meg a kicsi lányt, gyönyörű, akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.
Az a tisztességtelen, ha váltom az IP-t és egy óra alatt beszórok 200 szavazatot. De ilyet én nem csinálok, csak megkérek mindenkit, akinek tetszik a kicsi lány, segítsen nekünk egy szavazattal. Vagy kettővel. Akár naponta többel:))Speciel én is szavaztam. Csalhattam volna, mert dinamikus IP-vel nem nehéz, mégsem tettem. Szavaztam, mert csak. Megkértek, nekem meg ez számít, a kérés. Is. No more comment.
Ja és persze azt se feledjük el, hogy minden anyának a saját gyereke a legszebb. Alapesetben. -
Nimrod
addikt
Bagoly mondja pingvinnek, hogy nagyfejű.
:)) -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Nem akartam a következő kérdésnek egy új topicot nyitni, mert itt is elfér :)
Van egy 80 MHz-es procim, 4 V-os. De most van egy 100 MHz-es proci, ugyanolyan foglalattal, viszont ez csak 3 V-os. Kell e valahol állítanom a feszültségen és hogy? BIOS-ban biztos nem, mert eléggé kiismertem már a WinBIOS-t. -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Én meg külön topicot nyitottam, mert nem láttam sehol, hogy vita lett volna erről a vanPHnincsPH-ról.
Törölné valaki azt a topicot (mi vót má megen vagy mi)? -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest