Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
''Drága Bagoly, eszem azt a nagy fejedet''......Ezt most viccnek szántad?
Mint a visszajelzésből látszik nem ugranánk a kútba, de klikkelni eggyet azért más dolog...úgy látszik az bejött.
(Nem néztem végig a képeket, de gondolom a te porontyod a leghelyesebb, ha innen is mindenki rá szavaz) -
Bagoly
senior tag
...''akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.''...
Ha ezt írtad volna az elsőben is, nem azt, hogy aki tud az szavazzon akkor nem is írtam volna le. Te viszont azt írtad: szavazzon aki csak teheti. Ha mindenki aki olvassa ezt az üzenetet szavazz a felhívásodra (hiszen teheti, technikai akadálya nincs) akkor az szerintem etikátlan előnyszerzés másokkal szemben.
''Minden ip-ről félóránként lehet szavazni...'' Ezt a szavazást gondolom nem úgy gondolták a szervezők, hogy félóránként nézz a lányra és ha még mindíg tetszik szavazz mégegyet.
Ennek ellenére nem szerettelek volna megsérteni, tényleg aranyos a prücsök, csupán arra hívnám fel a figyelmet, hogy játszon mindenki a játékszabályok szerint.
Mégegyszer: amennyiben megsértettelek volna, elnézésedet kérem. Biztos én értettem félre. -
Nimrod
addikt
Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- GTA V
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest