Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
''Drága Bagoly, eszem azt a nagy fejedet''......Ezt most viccnek szántad?
Mint a visszajelzésből látszik nem ugranánk a kútba, de klikkelni eggyet azért más dolog...úgy látszik az bejött.
(Nem néztem végig a képeket, de gondolom a te porontyod a leghelyesebb, ha innen is mindenki rá szavaz) -
Bagoly
senior tag
...''akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.''...
Ha ezt írtad volna az elsőben is, nem azt, hogy aki tud az szavazzon akkor nem is írtam volna le. Te viszont azt írtad: szavazzon aki csak teheti. Ha mindenki aki olvassa ezt az üzenetet szavazz a felhívásodra (hiszen teheti, technikai akadálya nincs) akkor az szerintem etikátlan előnyszerzés másokkal szemben.
''Minden ip-ről félóránként lehet szavazni...'' Ezt a szavazást gondolom nem úgy gondolták a szervezők, hogy félóránként nézz a lányra és ha még mindíg tetszik szavazz mégegyet.
Ennek ellenére nem szerettelek volna megsérteni, tényleg aranyos a prücsök, csupán arra hívnám fel a figyelmet, hogy játszon mindenki a játékszabályok szerint.
Mégegyszer: amennyiben megsértettelek volna, elnézésedet kérem. Biztos én értettem félre. -
Nimrod
addikt
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest