Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Aktív témák
-
ymi
csendes tag
SZIASZTOK!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek érdemes lenn e nyitni egy olyan topikot ami arról szólna hogy milyenek a mai közszereplők kis hazánkban ezt ugy érterm hogy itt mindenki elmondhatná kivel mi a problémája vagy éppen mi tetszik neki valakiben.
PL: ezekre az emberekre gondoltam Havas Henrik,Frei tamás,Bagi-Nacsa páros,STB STB
Persze mindeszt csak kulturáltan !
Ha van már ilyen vegy ehez hasonló topik akkor felejtős a téma,ha nincs akkor nyithatna valaki egy ilyet!
UI: Az ötletet az adta hogy már töbször láttam Havas Henriket a Mokkában , nagyon lekezelően viselkedik sok meghívott vendéggel és töbször bele vág a szavukba .Ez engem felbosszant mert szerintem ez alapvető műveltség lenne hogy ha valakivel beszélget egy ember akkor kölcsönösen végig halgatják egymást a felek. Tudom hogy H.Henrik nagy tudással rendelkezik (ezért tisztelem is és elismerem a munkáját)de szerintem ettől függetlenűl ő is csak egy ember mint mi.
Nektek pl mi eről a véleményetek?
Aktív témák
- Formula-1
- Villanyszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest