Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Modemes sávszélességet nem növelik?

-
mayerlaci
senior tag
És a mikorhullámu netet nem emelik?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Axelero ADSL-nél emelnek, most 1 mbit helyett 2.3 van. Reggel még csak 1.05 volt.
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Steve-S
tag
Amúgy kösz a tippeket! Ez a hippis meg rockeres nem is rossz ötlet! Csak az a baj hogy nem nagyon van hozzá megfelelő cucc.

Aki tud még valamit az írja le nyugodtan!!! -
Gambit
őstag
válasz
Steve-S
üzenetére
Mi haverral romáknak öltöztünk. Felvettük a zakót félmeztelenül, aranyláncot a nyakba, aztán már csak kurjongatni kellett.
(Mielőtt valaki félreérti, nincsenek előítéleteim, poén volt az egész.)
Volt aki hippinek öltözött, az tök laza volt. Csőgatya, paróka, minden hülyeség.
Ja, meg a hajunkat befújtuk festékkel a suli színesire, ami kék-sárga. Szóval úgy nézett ki, hogy sárga fejünk lett, kék foltokkal.
-
Steve-S
tag
Haoi! Nem tud valaki nekem valami jóóóó ötletet adni, hogy minek öltözzek be bolonballagáson? Mer nekem semmi ötlet. Valami egyszerű, de mégis jó ötletet kéne mondani. Aki tud segíteni, annak köszönet

-
Bazsesz
őstag
Basszus, annyira jó számok mennek a happyhardcore.com-on, és serhol nem lehet őket se letölteni, se megvenni

Oda van írva, hogy próbáljam az amazonon, meg stb stb. rákattintottam a linkre, not found
DJ Lord - Return of The Vibe
DJ Infinitron - Mix 5
HardcoreManiac - Mix 5
Tessék, még gugli se mond túsokmindent róluk, a digitally importedhez vezet az út csak, de az egy ''átjátszóállomása a hhc-nek
Nemértemén ezt... -
ReJim
őstag
söröcske, de okosan:

!i>Bővebben: link
winyóval bűvészkedés
avagy a krekkeljünk ajtót hdd & egér segíccségével!
!i>Bővebben: link
ilyeneket találtam, hát nem ''detökjó'' 
-
Dilikutya
félisten
Antivírus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://home.tiscali.be/cartoo/RealB/antivirus061002.jpg)
-
Esmein
nagyúr
válasz
Arhquis
üzenetére
Be ne védd már basszus, megkapta az esélyt, hogy változzon, csak nem látod át. Kb 2 hónapig tök oké volt minden, most meg megint nyílik egy ilyen topic. Nem mindig azt kell védeni, aki kisebbségben van.
Szegény fanatikus tag és a mártír halála című operettünket hallották. Nem azért találok normális hangvételre, mert én Ph! Kedvence vagyok, hanem azért, mert ismerik a stílusomat, tudják mit lehet tőlem elvárni egyrészt. Másrészt meg nem használok egy mondatban 2-nél több írásjelet(netikett első tíz szabályát javaslom újraolvasásra). Harmadrészt meg nem kötök bele mindenkibe, illetve a hangnemet ha értelmezed, nem igazán fikázósra volt véve. Keziccsókolom.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
akkro örülj neki, hogy legalább ad valamit....
én allig tudtam azt a 2 hozzászólást megirni hwpejacon....
az egész belassult, de most már pörög rendesen...
remélem olyan konfigolás volt végre, amihez mostanában nem fognak nyulni..
de legalább találtam sok érdekes hekket... majd linkelem
-
erdeya
senior tag
Nálatok is vacakolt a PH? Vagy a gépem nyomi?
Ilyet dobott ni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
miért? mi kell hozzá?
nem a falu végén lakok, ahová úgy kellene bevezetni a telefont (útbontás, oszloptelepítés stb)
Lakótelep kéremszépen. Nehogymá a 21. században ez hónapokba teljen. Ott a tikbél, csak rá kell dugni a telefont, vonalat adni neki oszt kakukk. Korábban volt telefonunk, csak visszamondtuk, szóval mehetne ez gyorsabban is.
akkor is fákk
-
erdeya
senior tag
fákk...
Már egy hete megrendeltem az ADSL netet, már kezemben a szerződés, csak alá kéne írni, meg kitölteni hogy mi a telefonszámom, de hoppá: nincs telefonszámom, mert a matávnak nem sürgős.
Rájöttem: ez a trükk. elvileg május végéig ingyen netezhetnék, de ezek be sem kötik adig. Mert ugye jár nekik a 30 nap. Okos...
-
Arhquis
aktív tag
Nem az a baj, hogy a volt munkáit lefikáztátok, mert azok télleg gagyik voltak. De már két oldalon keresztül bántjátok szegényt.
Az esélyt nem adjátok meg, hogy fejlődjön.
Nameg ha történetesen te írod azt a topicot, akkor már egyből normálisabb hangvételt venne az egész, és nem lenne benne lefikázások hegye.
Mindenkivel vannak bajok, csak tudod, nem mindenki lehet PH! kedvence!!! -
Esmein
nagyúr
-
Arhquis
aktív tag
Ne cseszegessétek már szegényt. Csak egy dongó motort akar építeni. Egy időben én is akartam.
Nameg igaz, hogy még nem csinált idáig semmit, de legalább már a topicocat megnyitotta, és nem csak lehfikázta a többiek ötleteit.
Legalább gondolkozik. Még a végén lehet, lesz is belőle valami nagy dobás. Ugyanis minden géniusz őrült!!!
( nem, a lustaság, és az unalom nem őrültség
) -
mbit
tag
itt van egy home made réz-víz hűtő!
Bővebben: link -
Sianis
addikt
Mondjuk nem olyan hülyeség ez a cuccos, ez legalább nem valami elektromos dolog!

Remélem tankot soha nem akar majd építeni!
-
Loretto
veterán
Nem tudom miért kell b@szogatni... Ez most komoly
Lehet nekem van ma rossz napom...
TéKrys: neem
Csak vmiért így érzem..... ennyi, meg most más is kicsit bekavart...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
''...A németek lomtalanításakor kidobott cuccok nagyrész használhatók. Pont tegnap hallottam a rtl-en!..'' hátezkész.
-
Sianis
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ne félj előbb utóbb csinál valami fúziós erőművet, onnantól már csak egy lépés a csillag építése, majd kicsit felgyorsítja a fúziót, növeli a gravitációt, a csillag összeomlik, magába zuhan, de mi már úgysem éljük meg, vagy ki tudja, lehet, hogy a fekete lyuk nem is olyan rossz dolog, elvégre a rózsaszíntől sem undorodunk!

-
Sianis
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
LOL! Ez lett a surgárvetőből? Vagy ez lesz?

Gyengébbek kedvéért elmondom, hogy ez egy fekete lyuk, amit egy Hubble és egy röntgenteleszkóp képeinek összemosásával tettek láthatóvaá!
Féljetek, RGB az univerzum ostora! Egyszer úgyis elpusztítja a földet, egy térgörbítő, német import fűnyírómotorral! -
Dilikutya
félisten
Már van egy sikeres műve: Bővebben: link

-
Sianis
addikt
Hát mondjuk régi munkásságait is olvasva ezen nem csodálkoznék. De most mit tudsz tenni? Mindenkinek alanyi joga, hogy hülye legyen. Most ő vagy élvezi azt, hogy megbotránkoztat minket, vagy tényleg ilyen elvetemült tudó palánta. Szerintem egy ilyen embert valahogy el kéne sütni valami gépészmérnökségi irányba, elég jó kis feltaláló lenne belőle. Csak ugye tanulni is kell, az élet nem csupa móka...
-
Sianis
addikt
mod: rosszul fejeztem ki magam, ha a régi RGB lenne, már kész lenne!
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Szoboszló tele van ilyen motoros bicajokkal. Az a legjobb bennük hogy rájuk van pingálva: ''Tornádó''. Boldog-boldogtalan (öreg-fiatal) ilyennel ''teker'' nálunk.
-
DragonR+
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Talán azért nem mert az a közösség máshová jár fórumni.

Jó nektek!
Itt az egész város egy versenypálya iccakánként.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ajjaj... Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
válasz
DragonR+
üzenetére
nagyon szépen összefoglaltad...
a véleményünk szórol szóra egyezik. Nem tudom, hol lax, de Győrben ugyanez a helyzet. A kis hülye robogósok 10-20 fős bandába verődve húzzák szakadásig a gázbovdent a főutcán.
Még egykerekezik is az ''okosabbja''. Az endúrós mocskok meg a két körforgalom között rodeóznak, nem egyszer a körforgalom virágágyását tekintve ''terepnek''.
És ami az überlol, hogy a helyi napilapban van sms üzenőfal. Valaki szóvá tette, hogy hangosak és erre a motoros válaszolt, hogy akit zavar a motorok hangja az költözzön tanyára. Nooormááális????
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A megvalósítását hogy gondoltad? 

Már ott segítettek, most minden frankó, de azért majd sikítozok, ha valami gondom lesz.