- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
1700 - 1601
5005 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Gambit
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
faster
nagyúr
Modemes sávszélességet nem növelik?

-
Dilikutya
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
ReJim
őstag
Axelero ADSL-nél emelnek, most 1 mbit helyett 2.3 van. Reggel még csak 1.05 volt.
Bővebben: link
[Szerkesztve]nekünk mér nem emelnek

pedig mink is axelero adsl-esek vagyunk.....
-
ReJim
őstag
rajzolj egy csillagot a homlokodra, meg köss egy madzagot egy nagyobb darab csavarra, és azt a padlón végighúzva menny...
akkor te leszel a csillagos fejű csavarhúzó!
(én már voltam lapos fejű csavarhúzó
) -
Vangelis
félisten
Axelero ADSL-nél emelnek, most 1 mbit helyett 2.3 van. Reggel még csak 1.05 volt.
[Szerkesztve]Kabelen sz@rtak emelni

512 (akkor sokkal aktívabb lehetnék
)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
És a mikorhullámu netet nem emelik?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
-
Tithian
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Szőrös
veterán
hmm esetleg óvszer ? szerzel vmi nagy műanyag zsákot kicsit átszabod s mellé fütyörészed a jól ismert dallamot.
-
Steve-S
tag
Amúgy kösz a tippeket! Ez a hippis meg rockeres nem is rossz ötlet! Csak az a baj hogy nem nagyon van hozzá megfelelő cucc.

Aki tud még valamit az írja le nyugodtan!!! -
Steve-S
tag
-
mayerlaci
senior tag
Öltözz be gépháznak de persze jo nagynak mondjuk Chieftech Dragon nagytoron-nak.És az oldalára ird azt hogy Prohardver.
-
Slayer Valor
őstag
Öltözz be egy elmebeteg rokernek, aki fülig bőrbszerkóban van, esetleg farmergatyó totál széjjelszakítva
Nyomj magadnap pánkot, ha van rá lehetőséged
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Gambit
őstag
Mi haverral romáknak öltöztünk. Felvettük a zakót félmeztelenül, aranyláncot a nyakba, aztán már csak kurjongatni kellett.
(Mielőtt valaki félreérti, nincsenek előítéleteim, poén volt az egész.)
Volt aki hippinek öltözött, az tök laza volt. Csőgatya, paróka, minden hülyeség.
Ja, meg a hajunkat befújtuk festékkel a suli színesire, ami kék-sárga. Szóval úgy nézett ki, hogy sárga fejünk lett, kék foltokkal.
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, de az fontos hogy mindig önmagadat add és legyen belső kisugárzásod

-
MUŁĐER
addikt
-
Szőrös
veterán
-
Steve-S
tag
Haoi! Nem tud valaki nekem valami jóóóó ötletet adni, hogy minek öltözzek be bolonballagáson? Mer nekem semmi ötlet. Valami egyszerű, de mégis jó ötletet kéne mondani. Aki tud segíteni, annak köszönet

-
Bazsesz
őstag
-
Esmein
nagyúr
Basszus, annyira jó számok mennek a happyhardcore.com-on, és serhol nem lehet őket se letölteni, se megvenni

Oda van írva, hogy próbáljam az amazonon, meg stb stb. rákattintottam a linkre, not found
DJ Lord - Return of The Vibe
DJ Infinitron - Mix 5
HardcoreManiac - Mix 5
Tessék, még gugli se mond túsokmindent róluk, a digitally importedhez vezet az út csak, de az egy ''átjátszóállomása a hhc-nek
Nemértemén ezt...Streamripper, más ötletem nincs, aztán majd adják megint ...
-
Bazsesz
őstag
Basszus, annyira jó számok mennek a happyhardcore.com-on, és serhol nem lehet őket se letölteni, se megvenni

Oda van írva, hogy próbáljam az amazonon, meg stb stb. rákattintottam a linkre, not found
DJ Lord - Return of The Vibe
DJ Infinitron - Mix 5
HardcoreManiac - Mix 5
Tessék, még gugli se mond túsokmindent róluk, a digitally importedhez vezet az út csak, de az egy ''átjátszóállomása a hhc-nek
Nemértemén ezt... -
ReJim
őstag
söröcske, de okosan:

!i>Bővebben: link
winyóval bűvészkedés
avagy a krekkeljünk ajtót hdd & egér segíccségével!
!i>Bővebben: link
ilyeneket találtam, hát nem ''detökjó'' 
-
Esmein
nagyúr
-
Gambit
őstag
Rend a lelke mindennek, firefox kérdést a firefox topicban.
Már ott segítettek, most minden frankó, de azért majd sikítozok, ha valami gondom lesz.
Leszedtem OpenOffice-t is, kicsit szélesítem a látókörömet. -
TéKrys
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
Dilikutya
félisten
Antivírus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://home.tiscali.be/cartoo/RealB/antivirus061002.jpg)
-
turho
addikt
Légyszi, nézze már meg valaki. Nem Fuji s3500 volt?
ez: http://www.ringfoto.hu/product.php?id=11065
Kellene hogy mennyi, és mikortól érvényes az akció. -
TéKrys
senior tag
miért? mi kell hozzá?
nem a falu végén lakok, ahová úgy kellene bevezetni a telefont (útbontás, oszloptelepítés stb)
Lakótelep kéremszépen. Nehogymá a 21. században ez hónapokba teljen. Ott a tikbél, csak rá kell dugni a telefont, vonalat adni neki oszt kakukk. Korábban volt telefonunk, csak visszamondtuk, szóval mehetne ez gyorsabban is.
akkor is fákk
De valamiért mégiscsak lassan megy a meló. Nem? De. Meg nem a fizikai meló a hosszú és körülményes hanem a papírmunka. Szvsz.
-
Silverheart
csendes tag
Nálatok is vacakolt a PH? Vagy a gépem nyomi?
Ilyet dobott ni: Bővebben: link
[Szerkesztve]Én Operát használok, nem nyitotta meg vagy negyed óráig. Vagy több ideig. Najo, de akkor elég is a PH-ból, most megyek Pincézni
Prince of Persia-Warrior Within -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Nem az a baj, hogy a volt munkáit lefikáztátok, mert azok télleg gagyik voltak. De már két oldalon keresztül bántjátok szegényt.
Az esélyt nem adjátok meg, hogy fejlődjön.
Nameg ha történetesen te írod azt a topicot, akkor már egyből normálisabb hangvételt venne az egész, és nem lenne benne lefikázások hegye.
Mindenkivel vannak bajok, csak tudod, nem mindenki lehet PH! kedvence!!!Be ne védd már basszus, megkapta az esélyt, hogy változzon, csak nem látod át. Kb 2 hónapig tök oké volt minden, most meg megint nyílik egy ilyen topic. Nem mindig azt kell védeni, aki kisebbségben van.
Szegény fanatikus tag és a mártír halála című operettünket hallották. Nem azért találok normális hangvételre, mert én Ph! Kedvence vagyok, hanem azért, mert ismerik a stílusomat, tudják mit lehet tőlem elvárni egyrészt. Másrészt meg nem használok egy mondatban 2-nél több írásjelet(netikett első tíz szabályát javaslom újraolvasásra). Harmadrészt meg nem kötök bele mindenkibe, illetve a hangnemet ha értelmezed, nem igazán fikázósra volt véve. Keziccsókolom.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Ha jól emlékszem, akkor az egy Panasonic Lumix volt. Tegnap futottam én is át a kis hirdetést, és úgy rémlik ez volt az egyetlen nagyoptikás...
-
Silverheart
csendes tag
-
turho
addikt
Talán itt Bővebben: link Fujifilm FinePix A345Digitális
fényképezőgép
felbontás: 4,1 Mpixel
3x optikai, 3,6x digitális zoom
Videófelvétel hanggal
PictBridge kompatibilisMég mindig nem tudtam cora katalógust szerezni, de amit futólag láttam, azon nagyoptikás tömzsi fényképező volt, 6x optikai zoommal.
PLÍZ, valaki írja már be a típust, és hogy ma vagy holnap indul-e az akció..... -
ReJim
őstag
[Szerkesztve]akkro örülj neki, hogy legalább ad valamit....
én allig tudtam azt a 2 hozzászólást megirni hwpejacon....
az egész belassult, de most már pörög rendesen...
remélem olyan konfigolás volt végre, amihez mostanában nem fognak nyulni..
de legalább találtam sok érdekes hekket... majd linkelem
-
Sianis
addikt
-
erdeya
senior tag
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
miért? mi kell hozzá?
nem a falu végén lakok, ahová úgy kellene bevezetni a telefont (útbontás, oszloptelepítés stb)
Lakótelep kéremszépen. Nehogymá a 21. században ez hónapokba teljen. Ott a tikbél, csak rá kell dugni a telefont, vonalat adni neki oszt kakukk. Korábban volt telefonunk, csak visszamondtuk, szóval mehetne ez gyorsabban is.
akkor is fákk
-
TéKrys
senior tag
fákk...
Már egy hete megrendeltem az ADSL netet, már kezemben a szerződés, csak alá kéne írni, meg kitölteni hogy mi a telefonszámom, de hoppá: nincs telefonszámom, mert a matávnak nem sürgős.
Rájöttem: ez a trükk. elvileg május végéig ingyen netezhetnék, de ezek be sem kötik adig. Mert ugye jár nekik a 30 nap. Okos...
Hátha lesz júniusban is akció. Szinte egész évben vannak akciók. És lehet hogy még jobb is lesz. Nem bizti csak talán. Amúgy meg mit vártál a matávtól: hogy még aznap (na jó azon a héten) megcsinálja. Nem vagy te egy kicsit naív?!
-
erdeya
senior tag
fákk...
Már egy hete megrendeltem az ADSL netet, már kezemben a szerződés, csak alá kéne írni, meg kitölteni hogy mi a telefonszámom, de hoppá: nincs telefonszámom, mert a matávnak nem sürgős.
Rájöttem: ez a trükk. elvileg május végéig ingyen netezhetnék, de ezek be sem kötik adig. Mert ugye jár nekik a 30 nap. Okos...
-
Arhquis
aktív tag
Nem az a baj, hogy a volt munkáit lefikáztátok, mert azok télleg gagyik voltak. De már két oldalon keresztül bántjátok szegényt.
Az esélyt nem adjátok meg, hogy fejlődjön.
Nameg ha történetesen te írod azt a topicot, akkor már egyből normálisabb hangvételt venne az egész, és nem lenne benne lefikázások hegye.
Mindenkivel vannak bajok, csak tudod, nem mindenki lehet PH! kedvence!!! -
Esmein
nagyúr
-
b14
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Arhquis
aktív tag
-
mbit
tag
Ne cseszegessétek már szegényt. Csak egy dongó motort akar építeni. Egy időben én is akartam.
Nameg igaz, hogy még nem csinált idáig semmit, de legalább már a topicocat megnyitotta, és nem csak lehfikázta a többiek ötleteit.
Legalább gondolkozik. Még a végén lehet, lesz is belőle valami nagy dobás. Ugyanis minden géniusz őrült!!!
( nem, a lustaság, és az unalom nem őrültség
)majdnem minden elképzelésemet meg is valósítottam!
holnap jövök képekkel... -
Arhquis
aktív tag
Ne cseszegessétek már szegényt. Csak egy dongó motort akar építeni. Egy időben én is akartam.
Nameg igaz, hogy még nem csinált idáig semmit, de legalább már a topicocat megnyitotta, és nem csak lehfikázta a többiek ötleteit.
Legalább gondolkozik. Még a végén lehet, lesz is belőle valami nagy dobás. Ugyanis minden géniusz őrült!!!
( nem, a lustaság, és az unalom nem őrültség
) -
mbit
tag
-
TéKrys
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
mbit
tag
-
mbit
tag
-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
mbit
tag
-
Dilikutya
félisten
-
Sianis
addikt
Mondjuk nem olyan hülyeség ez a cuccos, ez legalább nem valami elektromos dolog!

Remélem tankot soha nem akar majd építeni!
-
TéKrys
senior tag
-
Loretto
veterán
Nem tudom miért kell b@szogatni... Ez most komoly
Lehet nekem van ma rossz napom...
TéKrys: neem
Csak vmiért így érzem..... ennyi, meg most más is kicsit bekavart...
[Szerkesztve] -
mbit
tag
-
Dilikutya
félisten
-
mbit
tag
-
Dilikutya
félisten
-
mbit
tag
-
Esmein
nagyúr
''...A németek lomtalanításakor kidobott cuccok nagyrész használhatók. Pont tegnap hallottam a rtl-en!..'' hátezkész.
-
Sianis
addikt
Ne félj előbb utóbb csinál valami fúziós erőművet, onnantól már csak egy lépés a csillag építése, majd kicsit felgyorsítja a fúziót, növeli a gravitációt, a csillag összeomlik, magába zuhan, de mi már úgysem éljük meg, vagy ki tudja, lehet, hogy a fekete lyuk nem is olyan rossz dolog, elvégre a rózsaszíntől sem undorodunk!

-
Dilikutya
félisten
LOL! Ez lett a surgárvetőből? Vagy ez lesz?

Gyengébbek kedvéért elmondom, hogy ez egy fekete lyuk, amit egy Hubble és egy röntgenteleszkóp képeinek összemosásával tettek láthatóvaá!
Féljetek, RGB az univerzum ostora! Egyszer úgyis elpusztítja a földet, egy térgörbítő, német import fűnyírómotorral!És miből lesz a fekete lyuk? RGB által házilag felpukkantott napocskákból
-
Sianis
addikt
Már van egy sikeres műve: Bővebben: link

LOL! Ez lett a surgárvetőből? Vagy ez lesz?

Gyengébbek kedvéért elmondom, hogy ez egy fekete lyuk, amit egy Hubble és egy röntgenteleszkóp képeinek összemosásával tettek láthatóvaá!
Féljetek, RGB az univerzum ostora! Egyszer úgyis elpusztítja a földet, egy térgörbítő, német import fűnyírómotorral! -
Esmein
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Esmein
nagyúr
Hát mondjuk régi munkásságait is olvasva ezen nem csodálkoznék. De most mit tudsz tenni? Mindenkinek alanyi joga, hogy hülye legyen. Most ő vagy élvezi azt, hogy megbotránkoztat minket, vagy tényleg ilyen elvetemült tudó palánta. Szerintem egy ilyen embert valahogy el kéne sütni valami gépészmérnökségi irányba, elég jó kis feltaláló lenne belőle. Csak ugye tanulni is kell, az élet nem csupa móka...
Naja, szórakozott atomtudós RGB

Ezt valahogy nem veszi be a gyomrom. Persze ha kezdene magával vmi értelmeset, abból még valami jó is kisülhet. -
Sianis
addikt
Hát mondjuk régi munkásságait is olvasva ezen nem csodálkoznék. De most mit tudsz tenni? Mindenkinek alanyi joga, hogy hülye legyen. Most ő vagy élvezi azt, hogy megbotránkoztat minket, vagy tényleg ilyen elvetemült tudó palánta. Szerintem egy ilyen embert valahogy el kéne sütni valami gépészmérnökségi irányba, elég jó kis feltaláló lenne belőle. Csak ugye tanulni is kell, az élet nem csupa móka...
-
Esmein
nagyúr
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
mod: rosszul fejeztem ki magam, ha a régi RGB lenne, már kész lenne!
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Érdekes dolog, csak értelmét nem látom, max ha vki télleg ennyire nem tud mit kezdeni magával....

-
TéKrys
senior tag
Szoboszló tele van ilyen motoros bicajokkal. Az a legjobb bennük hogy rájuk van pingálva: ''Tornádó''. Boldog-boldogtalan (öreg-fiatal) ilyennel ''teker'' nálunk.
-
Esmein
nagyúr
Hát nos igen, bennem is van egy bizonyos barkácshajlam, de ennyire nem vagyok önveszélyes.
-
erdeya
senior tag
a kutya fülét...
nézd meg a topicot (meg az öszes többit)
csak elindítja, bedobja a köztudatba, aztán elmegy borért. tovább már nem érdekli. Ez a heppje. Az első hsz-ben összefoglal mindent, amit talált, vagy szeretne, oszt kakukk. -
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
DragonR+
aktív tag
miért van az az érzésem, hogy ez az üzenet, pont ahhoz nem fog eljutni, akihez el kellene?

nálunk mondjuk van külön kis motoros pálya, távol a falutól meg a várostól is. (meg tőlünk is
)Talán azért nem mert az a közösség máshová jár fórumni.

Jó nektek!
Itt az egész város egy versenypálya iccakánként.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
-
TrollBalint
addikt
miért van az az érzésem, hogy ez az üzenet, pont ahhoz nem fog eljutni, akihez el kellene?

nálunk mondjuk van külön kis motoros pálya, távol a falutól meg a várostól is. (meg tőlünk is
) -
DragonR+
aktív tag
nagyon szépen összefoglaltad...
a véleményünk szórol szóra egyezik. Nem tudom, hol lax, de Győrben ugyanez a helyzet. A kis hülye robogósok 10-20 fős bandába verődve húzzák szakadásig a gázbovdent a főutcán.
Még egykerekezik is az ''okosabbja''. Az endúrós mocskok meg a két körforgalom között rodeóznak, nem egyszer a körforgalom virágágyását tekintve ''terepnek''.
És ami az überlol, hogy a helyi napilapban van sms üzenőfal. Valaki szóvá tette, hogy hangosak és erre a motoros válaszolt, hogy akit zavar a motorok hangja az költözzön tanyára. Nooormááális????Kösz.
Lásd: adatlap
Egy privát vélemény:
Az enduro szvsz aszfaltra nem való.
Az általa okozott zajártalomról nem is szóltam.
A fent említett ''tanyán'' van neki igazán frankó terep.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Igazi nyári idő.
Előkerülnek a mopedesek, életveszélyes lesz a közlekedés, mert nem ritkán jobbról előznek ezek a karikatúrák.
Nem kicsit vicces látvány egy ilyen mopedes ''kisgyerek''.
Egy pálcikaember a tetején egy háromszor olyan széles bukósisakkal.
Meg a gyorsasági motorok, endurok...stb...stb...
Aztán még ott vannak a kötekedő menőcsávók a homlokukra tolt napszemcsivel, nyak nélkül, alattuk egy BMW-vel.
Alig agresszívek a volán mögött.
Járdák tele bizonytalanabbnál bizonytalanabb biciklisekkel.
Tegnap is úgy fogtam meg egyet, h ne zúgjon bele egy kirakatba.
Megvan a jócselekedetem.
Tudjátok...kicsi kacsa...jobbra...balra...elveszti az irányítást...korrigál...még rosszabb lesz.
Aztán paff., ha nem jön közbe semmi..
És a nap lezárásaként az ablakom alatt ''suhannak el'' a ''dübörgő'' mopedek, mert a hülyéje folyamatosan húzza neki, de az a sz*r, akkor is csak úgy gyorsul, mintha tolná.
És az ültetett Golf a maga 16 ajtajával és dübörgő tuctuccal éjfél előtt 5 perccel.
Szóval ez a véleményem a jó időről.
És ez lesz egész nyáron.
Mennyei...
Uuuutálom.
Köszönöm, hogy meghallgattatok,
Kérlek nézzétek el nekem, de csak kb.3 órát aludtam az utcánkban levő gyorsulások és a sokajtós autók miatt.
Kissé ingerült vagyok.
Azaz nem kicsit, 
[Szerkesztve]nagyon szépen összefoglaltad...
a véleményünk szórol szóra egyezik. Nem tudom, hol lax, de Győrben ugyanez a helyzet. A kis hülye robogósok 10-20 fős bandába verődve húzzák szakadásig a gázbovdent a főutcán.
Még egykerekezik is az ''okosabbja''. Az endúrós mocskok meg a két körforgalom között rodeóznak, nem egyszer a körforgalom virágágyását tekintve ''terepnek''.
És ami az überlol, hogy a helyi napilapban van sms üzenőfal. Valaki szóvá tette, hogy hangosak és erre a motoros válaszolt, hogy akit zavar a motorok hangja az költözzön tanyára. Nooormááális???? -
Esmein
nagyúr
Aktív témák
-
1700 - 1601
5005 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Pad2 / 4/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GR75Q-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 17 Pro 256GB mobiltelefon 2029-ig garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A megvalósítását hogy gondoltad? 

Már ott segítettek, most minden frankó, de azért majd sikítozok, ha valami gondom lesz.