- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
húúú emberek én ma meghaltam edzés közben.. eddig 2,5 héten keresztül 16m-es medencében edzettünk, mivel az uszoda zárva volt (vették le a sátrat). Ma nyílt meg, első edzés... már a bemelegítő közben érződött, h k sok az az 50m
25m-nél már fáradtam, vártam a falat.. de az sehol... de csak túl éltem... és itt vagyok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oldy
-
faster
nagyúr
-
Integra
titán
-
Lord Zero
addikt
-
Loretto
veterán
Hiába vártama ringben őket... Na mind1. azért rendi gesztus Tőled.
-
lorcsi
veterán
-
Kidus
őstag
-
S.u.l.i.r.o
tag
Hello.
Szeretnék bocsánatoto kérni a két észlény osztálytársam nevében (persze ők úgy állitották be, mintha nekik lenne igazuk
). Bocsmindenkinek, akiket megsértettek, látom, vagy 10 hsz törölve volt. -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
sztem behalt a router.
-
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Esmein
nagyúr
Pontosítok, 21. szakadás. Itt megvan az 1 mega sáv, de nehogymár 1 nap 21x leverjen(lesz még több is) de úgy, hogy csak akkor jutok vissza, ha lenyomom az adsl modemet és vissza.
B*SSZA MEG MOSTMÁR, szétverem az egészet a francba. Lehet a router szivat, mert most meg helyi háló nincs.
szerk: 22.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
-
roPHka
senior tag
amúgy valamikor mostanság lesz ismét sávszélemelés, nem?

-
Lord Zero
addikt
-
Szőrös
veterán
-
dannnnn
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Megvan a 20. szakadásom mára. Mi a f*szt csinál ez a tetves axelero ?
-
dannnnn
senior tag
-
Niquis
aktív tag
Hehh hehh, tiszta lolba fulladt az Opera óceánátúszási kísérlet

Bővebben: link
Olvassátok el, én azt szűrtem le belőle, hogy most csináltak valami műbalhét ami miatt fel lehet adni a dolgot.
De ha nem is, akkor sem valószínű h valaha is komolyan gondolta, de muszájból, na meg hát milyen jó marketinglövés már!
A fickó a csónakból: ''Jon, ússzál bazmeg, annál többen töltik le a programunkat!'' 
de amúgyis, minimum: 1. nem indulunk el szar csónakkal 2. megnézzük, hogy tudunk-e úszni. 3. ha komolyan gondoljuk, újrakezdjük.
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
-
Loretto
veterán
-
Bash
őstag
Tovább olvasva a topic-ot én nem voltam ilyen jószívű, repültek mind a ketten. A Földes Gimnázium az én időmben még egy jóhírű gimi volt, többeket ismertem is onnan. Manapság meg már ilyen emberekkel van tele mint Suliro, Ice-dancer meg System. Hiába no, változnak az idők. Viszont nem vagyok meggyőződve róla, hogy jó irányba.

-
roPHka
senior tag
szerintem is, úgy lesz a legjobb mindenkinek

-
(Kolombusz)
veterán
-
roPHka
senior tag
jó, és mégis hogyan ?

illetve milyen alkatrészt kell hozzá beszerezni?
szerk.: amúgy nem konyítok hozzá egy picit sem...be és kitudom kapcsolni a monitort, kontrasztot tudok rajta állítani, etc... ennyi
de a belsejéhez inkább nem nyúlnék, mert a végén még elrontok valamit mégjobban 
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
roPHka
senior tag
-
Kidus
őstag
Nekem egy Belinea mondott fel, egy ideig néha kattant egy nagyot, kép eltűnt, majd visszajött. Ezt csinálta egy ideig, aztán egy szép nap kikapcsolt. Vettem bele biztosítékot, kicseréltem, hátha, de nem jött be

Gari már nincs rá, elvinni se nagyon tudom szervízbe kocsi nélkül, meg nem is tudom mi lehet a baja, lehet hogy nem érné meg javítani. Nem volt valakinek hasonló gondja, vagy esetleg sejtése, mi lehet a baja? -
I_Am
veterán
-
roPHka
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Ha csak egy szín megy ki, az nem valószínű, hogy képcsőhiba, ugye ? Mert akkor valszeg tud vele mit kezdeni egy tV szerelő is.
-
I_Am
veterán
-
TéKrys
senior tag
-
Cardinella
aktív tag
-
roPHka
senior tag
Megkérdezem itt is, hátha vki tudja mi baja a monitoromnak

Szóval Samsung Syncmaster 700P, nem mai gyerek, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy elszállt a piros színem.
Minden más ok, felbontás, frissítés, etc...minden tökéletes mint régen, csak nincs piros színem, úgyhogy egy picit minden olyan dolog ami színes, másként fest mint eddig, egy picit fakóbb...
valaki megtudná mondani mi lehet a hiba, és hogy szervizelik e ezt, illetve ha igen mennyiért?
-
erdeya
senior tag
-
Cardinella
aktív tag
-
erdeya
senior tag
jó nekem ami van... C3D 9550

Esmein: Mivel jáccó?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Aki indexet olvas az is

-
Cardinella
aktív tag
Bővebben: link
Aki megveszi, meg is érdemli... -
erdeya
senior tag
aki órán a mobiljával kütyül, attól bizony elveszik

...szvsz joggal -
TéKrys
senior tag
-
I_Am
veterán
-
neongorack
senior tag
Elég fura pedig hétköznap délelőtt nem nagyon szoktam PH!-zni.....de ma úgylátszik, hogy sok olyan órám van amikor gépnél vok! Szal király...

De csak OFFolok én is! Most kivételesen semmi olyan nincs a fejembe amit megoszthatnék....csak ideges vagyok egy r****c tanár miatt!
Elvette a mobilom az a kis.......****a.......
De az az én bajom! -
Dilikutya
félisten
Ennek a színvonalnak inkább a Bővebben: link, a prohardver chatet én nem szeretném telebaromkodva látni ilyenekkel

-
erdeya
senior tag
-
I_Am
veterán
Ez azért OFF-topic, hogy a máshol ki nem beszélhető dolgokról itt essen szó és nem azért, hogy chat-elni lehessen a PH!-n. Amugy ha chat-elni szeretnél akkor irc.elte.hu #prohardver -en megteheted.
mod: tovább olvasva a totyikot, System kollégának még 1 húzása van a következő nick-jéig.
mod2: Jégtáncosnak is. -
Szőrös
veterán
-
TéKrys
senior tag
-
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Nem tűntem el, csak játszogatom kicsit mostanában

-
Dilikutya
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Old Death
senior tag
én egy intellektuális gyilkos vérboci vagyok Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elnézést a képért
oldy
-
Integra
titán
na, a mai reggel betette a lécet, tényleg felmondok...
megcsinálok még pár dolgot, kifizettetem magam, aztán szépen csöndesen távozom...
faszkivan az ilyen cégekkel
-
Batman
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Dilikutya
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr

Látod,egyszer írok egy megjegyzést,és máris milyen kis parázs vita lesz belőle.Meg kéne tanulnom befogni a számat.
-
Batman
őstag
Be kellene gépelnem egy csomot oldalt, de nincs hozzá kedvem.Nincs szkennerem , de arra gondoltam, ha digitalis géppel negy felbontassal lefényképeznem a lapokat ,akkor az azon levő nyomtatott szoveget fel lehet ismertetni valamivel?
Csinalt mar valaki valmi hasonlot? -
erdeya
senior tag
Néha ilyet is kell, pusztán nevelő célzattal

De most tényleg lépek, dolgozni is kell!
Később még leszek talán! -
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem tudom, h. egy off topic nevű topikban van-e off topic
, de lenne egy kérdésem...
A nevek alatt található szintek hány hsz. után változnak?
Bocs, ha ez már 1000000000000000000000000x ki lett tárgyalva máshol, de nem tudtam, mit írhatnék a keresőbe...
Csak mert most lettem lelkes újonc, és ez tök jó...
Az élet apró örömei...
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
erdeya
senior tag
Na csákó! Megint netcafé?
Vagy meló ezerrel?
mindig rosszkor jöszöl épp lépnem kellene bejárásra
mentem is... pá
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
...ne szítsuk a tüzet...
lassan kicsengetnek úgyis -
Ice-dancer
tag
Ez a yodás kép is benne van az avatárok gyűjteményében?
-
Ice-dancer
tag
-
Ice-dancer
tag
-
erdeya
senior tag
-
System
csendes tag
-
erdeya
senior tag
-
Ice-dancer
tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- Fogyjunk le!
- BestBuy topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Gaming notebook topik
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Futás, futópályák
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- Babszem kamerarendszer kerül az iPhone 18 Pro előlapjára
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

25m-nél már fáradtam, vártam a falat.. de az sehol... de csak túl éltem... és itt vagyok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Bocsmindenkinek, akiket megsértettek, látom, vagy 10 hsz törölve volt.
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0504/tech/airbus//.gdata/gp_23.jpg)

de a belsejéhez inkább nem nyúlnék, mert a végén még elrontok valamit mégjobban