Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
DragonR+
aktív tag
Igazi nyári idő.
Előkerülnek a mopedesek, életveszélyes lesz a közlekedés, mert nem ritkán jobbról előznek ezek a karikatúrák.
Nem kicsit vicces látvány egy ilyen mopedes ''kisgyerek''.
Egy pálcikaember a tetején egy háromszor olyan széles bukósisakkal.
Meg a gyorsasági motorok, endurok...stb...stb...
Aztán még ott vannak a kötekedő menőcsávók a homlokukra tolt napszemcsivel, nyak nélkül, alattuk egy BMW-vel.
Alig agresszívek a volán mögött.
Járdák tele bizonytalanabbnál bizonytalanabb biciklisekkel.
Tegnap is úgy fogtam meg egyet, h ne zúgjon bele egy kirakatba.
Megvan a jócselekedetem.
Tudjátok...kicsi kacsa...jobbra...balra...elveszti az irányítást...korrigál...még rosszabb lesz.
Aztán paff., ha nem jön közbe semmi..
És a nap lezárásaként az ablakom alatt ''suhannak el'' a ''dübörgő'' mopedek, mert a hülyéje folyamatosan húzza neki, de az a sz*r, akkor is csak úgy gyorsul, mintha tolná.
És az ültetett Golf a maga 16 ajtajával és dübörgő tuctuccal éjfél előtt 5 perccel.
Szóval ez a véleményem a jó időről.
És ez lesz egész nyáron.
Mennyei...
Uuuutálom.
Köszönöm, hogy meghallgattatok,
Kérlek nézzétek el nekem, de csak kb.3 órát aludtam az utcánkban levő gyorsulások és a sokajtós autók miatt.
Kissé ingerült vagyok.
Azaz nem kicsit, 
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
csákány!
az utóbbi időben te is elég sokat rontod itt a levegőt
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Na yó reggelt minden kedves fórumtársnak ezen a gyönyörű hétfői napon!

Külön üdvözlet erdeya vezénylő minőségbiztosítónak!
-
erdeya
senior tag
gud móning!
Egy újabb hét, ismét itt, veletek...
Ma jó idő lesz, 28 fokocska!
-
Bash
őstag
RE: #1506
ymi!
Nem volt szándékomban megalázni téged, sajnálom, ha így jött le. A hangnem leginkább a helyzetnek szólt, egy régebbi tag jutott eszembe róla. Személye most nem lényeges, bár sokan tudni fogják, hogy kire gondolok. Lényeg az, hogy - elnézést a kifejezésért - nagypofával hirdette magyarságát, közben pedig nem volt képes egy épkézláb értelmes mondatot összerakni helyesen magyarul. Ez a helyzet is kicsit hasonló volt, alapvető műveltségről beszéltél ''igen gyatra'' helyesírással. Remélem érted, hogy mire gondolok.
A ráerőszakolással kapcsolatban annyit, hogy a fent említett tagot akkor megszóltam - nem voltam egyedül -, ezen kívül maximum maximum 2-3 eset lehetett.
Azt viszont becsülöm, hogy megkérdezted, ritka kivétel. Harag részemről sincs, ahogy már írtam korábban is, kissé zavart.
RE: #1515
lao ce!
Road Runner-t csak azért kérdeztem mert engem is ők szolgálnak január óta. Előtte AOL-os voltam, havi $54-ért adtak cc. 1,5 Mbit-et. Ezt váltottam RR-re, 5 Mbit havi $44, első hat hónapban csak $30. Szolgáltatással nincs gondom, atomstabil, CS-el nem volt még dolgom. -
gozso
őstag
hm...nos, ugy tünik, nálam is emelt az axelero...
mondjuk jonnan örülnék egy havidíj csökkentésnek, hiszen anno a 384-es elérésemet se nagyon használtam ki, hiszen szinte csak böngészésre használom....
-
Monya78
veterán
Még egy pár óra és átadják az első saját lakásom kulcsait

-
-Jackson-
őstag
válasz
Silverheart
üzenetére
neked mintha lenne már nicked itt

-
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
1552. hsz-em... miylen szép szám... emlékeztet valamire...

-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem élhetek úgy, hogy senki sem írja meg a blogjában, hogy utál! Még te sem!

Bár most inkább firefox segítségre lenne szükségem. Ha értesz hozzá, pls nézz be a topicba! Thx!
Szerk: Hehe, tényleg, kis kedvenc lettél! (Mondjuk eddig is az voltál, de most már legalább nyilvánvaló!
)
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
888 napos vagyok a PH!-n

-
Gambit
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Valszeg ugyanaz a korosztály is vagytok. Na mindegy, nem idegesítem magam feleslegesen, csak elkönyvelem, hogy a színvonal ismét esett valamennyit. Kíváncsi vagyok, meddig fog ez még menni.
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Silverheart
üzenetére
Annak idején én is valahogy így indultam a PH!-n

[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Silverheart
üzenetére
Ne legyen igazam, de szerintem veled még problémáink lesznek. Pedig a 7-ből még csak 3 hsz-edet olvastam.
-
Silverheart
csendes tag
nah reggeltem ide is
18. fórum
OFF TOPIC.. tehát ide mindenfélével kapcsoaltos dolgokat
-
Gambit
őstag
Lehet, hogy megduplázták a sávszélemet?
(
) -
e.vid
senior tag
Talán itt Bővebben: link Fujifilm FinePix A345Digitális
fényképezőgép
felbontás: 4,1 Mpixel
3x optikai, 3,6x digitális zoom
Videófelvétel hanggal
PictBridge kompatibilis -
turho
addikt

-
turho
addikt
UP
-
turho
addikt
Van valakinek új Cora katalógusa? Tényleg van az elején egy 6x zoomos digit fényképező, 50 ezerért? Nagy optikás. Fontos!!! Mikortól érvényes ???
-
Esmein
nagyúr
Nem lehetne csinálni egy hardveres offtopikot ? Ahol hardverekről van szó, de össze vissza folyik a beszélgetés fonala, illetve bármit lehet kérdezni . Én pl el tudnék viselni egyet, legalább az általános szemléletem is bővülne kicsit.
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
orosz google?
-
dannnnn
senior tag
nah: lezavartam anyák napját. szedtem anyukámnak orgonát.

ki mit vett? szedett? -
TrollBalint
addikt
Tud valaki mondani egy emberi nyelvezetü oldalt (gy.k. angol, magyar, német) ahol filmekhez orosz feliratot lehet letölteni?
-
anaqer
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Ne is mondd, minap jutott eszembe hogy nemsokára lesz (lenne) a miénk is... bődület, öt év úgy eltelt hogy közben trivialitásoktól eltekintve semmit nem jutottam se előre, se hátra. (Mondjuk ha azt vesszük, hogy nem is nagyon volt célom amit elérjek akkor azért nem különösebben meglepő, mégis... :\ )
-
Esmein
nagyúr
Petíció, legyen pontozásos ranglétra a ph-n. Ph ill a közösség javában elkövetett hsz, topic, munkásságot lehessen rátázni(mondjuk a moderátoroknak).
-
50 CENT
tag
Mitől piros az OFF TOPIC 19 felirat? És miért?
-
Sir Pocok
őstag
szevasztok
a következő problémám lenne. ma délután beraktam a pulcsimat meg a nadrágomat és egy újonan vásárolt piros törülközőt a mosógépbe. sajnos ez a drága piros jószág összefogta a cuccaimat szal szép pirosak lettek
mit tudnék ezzel csinálni? van valamilyen cucc ami ezt kiszedheti?
remélem tudtok segíteni
-
Loretto
veterán
Na megvolt az érettségi tali. biza 4 sörrel a pocakban érkeztünk meg 2 társammal együtt, ugyhogy megvolt a ''belépés''. Vannak dolgok amik nem változnak 5 év alatt, főleg ha az ember első szerelmi is ott van, és mindketten vágynátok a másikra de vhogy mégse megy.... amugy naggyon fogytak az italok remek volt

-
AND1
őstag
Hi all!
Gazdasági lexikont keresek a neten. Valaki tudna segíteni? Mert nem találtam eddig... -
anaqer
veterán
válasz
DragonR+
üzenetére
Na akkor még gyorsan: szerintem inkább Bővebben: link.
Töltsd le, indítsd el, digizd be a számokat és nézd meg hogy felismeri-e.
/away durci
-
DragonR+
aktív tag
Valaki tudna segíteni?

Bővebben: link
Nem kertelek, egy moderátor véleményére volnék kíváncsi.
De természetesen minden szerzői joghoz értő szaki vélményére is kíváncsi vagyok.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
jóvan akkor menj ki erdőbe aztán ugrálj a fán és makogj is hozzá.
-
Szőrös
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
erre azért nem lennék ilyen büszke.
-
anaqer
veterán
1, 2, 3, ...10
Okkké... azt hiszem én most kicsit kilépek, félek hogy ha még egyszer meglátom valamelyik díszmadarat amint a másikat oltja ezerrel, hát véletlenül meg találna remegni a kezem. De gyűlölöm a hétvégéket meg a számtech órákat... :\ -
mayerlaci
senior tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Hát versenyezhetnél vele.Mikor a csucson voltál kemény dolgodókat müveltél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
50 CENT egy kicsit állitsd le magad.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Ez hányadik accod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S.u.l.i.r.o
tag
Hát, ti aztán tudtok offolni. Elmegyek másfél napra, visszajövök, 1520 hsz-nél tart az off topic.

-
mayerlaci
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Bocs technikai gondok:Bővebben: link
-
lao ce
aktív tag
bocsi Bash, csak aludtam kicsit.
ja, roadrunneres, de insight-os is, szoval sajna nem ny hanem oh, amit legtobben ugy ejtenek hogy ohhh... (ilyen lesajnalo hangsullyal kepzeld el) ami igaz is talan.
a szolgaltatas: gyors, naponta valtoztatjak az ip-t, kapsz 5 email cimet, draga es mukodik. egyszer-ketszer volt problemam, nagy nehezen vegigverekedtuk magunkat rajta a helpdeszkessel, de erosen nehezitette hogy o nem ertette a magyar akcentusomat en meg az o indiai akcentusat. szoval elegedett vagyok. -
TrollBalint
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Annyira keveset szólt eddig biztos hozzá, hogy még ahhoz is beszélni kell majd, hogy ne mondjon semmit

-
ymi
csendes tag
Szia
Nos a válaszadásra várással kapcsolatban tévedsz. Ha annyira topikot szeretnék nyitni akkor szerintem nem teszem fel a kérdést ebben a topikban.
De mivel feltettem a kérdést, és mégis úgy kezelted a dolgot mintha egy kis hülye 10 éves gyerek lennék, aki mindenáron topikot akar nyitni, na ezzel felba@tad az agyvizemet. De mivel válaszoltál ezért meg is nyugodtam rögtön , hogy nem is lehetsz te olyan rossz
ember.
Csak az zavart,hogy pont engem találtál meg a sok hozzám hasonló közt.
Egyébként meg a helyesírásról az a véleményem, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje ha kell én is oda tudok figyelni a helyesírásomra, de nem ez az életem alapköve!
Szerintem nem kellene nektek sem mindig eröltetni ezt a dolgot, csak ha muszáj!
Már többször tapasztalhattad az életben, hogy amit erőltetnek valakinek az álltalában az ellenkező reakciót váltja ki, főleg a kamaszok körében, mindenki lázadóbb abban a korban ezt te is tudhatod.Egyébbként én 27 leszek májusban, szóval nem feltétlenül csk a fiatalok írnak helytelenül, de nállam sajnos ez a helyzet az írással kapcsolatban.
UI: Nem nyitom meg a topikot de ehez egy szimpla támogatom a javaslatodat, vagy szerintem hülyeség, válasz is elég lett volna!
Ezzel ellentétben te porig aláztál,de nincs harag igazad van!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tök jó, vettem egy 19''-es overdrive MVA TFT-t
És naon szép és jó és gyors 
-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nos, előfordul ilyesmi

-
Winner_hun
félisten
ÁÁÁÁÁ TXT nickű egyénnek mínusz 4 hsz-e van!!!! ROLF!

naittvan: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Be fogják zárni a topicomat, ezt bizton érzem, node nem baj

-
mayerlaci
senior tag
Még nem kaptam meg az e-mailt esetleg az msn-cimemre elküldenéd mert lehet hogy a freemail szarakodik.
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azaz nem kicsit,

)

(