Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
Old Death
üzenetére
Köszi neked is, meg Lorettonak is, meg mindenkinek.
Loretto írta MSN-en hogy írt nekem, csak nem voltam itthon. A névnapom alkalmából elhagytam a pénztárcám. Csörög az itthoni telefon és mother vette fel. Mondták hogy F. István-t keresik, mert elhagyta a pénztárcáját és benne van a személyi, a diák, a bankkártya, bérlet, stb. Mondta anyukám hogy igen én vagyok az a nagytudású.
Szerencsére a suliban hagytam el és a portás hívott. 
-
S.u.l.i.r.o
tag
Nyomtatok már fekete macskát internetes módban? Én most, egy orosszal, kinaival, meg egy franciával. Jellemzően a francia nyert, én meg második lettem.

-
TéKrys
senior tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Felfelé mindig lassab.
-
TéKrys
senior tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Passziánsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: főleg mindjárt a vihar esetén (bár olyankor én is kikapcsolom a gépet)
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Kérdek egy nagyon butat:
Nem lehet azt valahogy megcsinalni, hogy ha rakattintok egy topicra, akkor az utolso hozzászólásokat nyissa meg? -
TéKrys
senior tag
Itt is gyülekeznek már a csúnya sötétszürke felhők.

-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
ÖÖÖ egyiket sem, mert még hátravan két telepítés is itt a csajoknak.
Nem igazán csípem az esti műszakot, de csak amiatt mert mire hazaérek, a párom alszik, mikor meg ő indul munkába akkor meg én..... -
Loretto
veterán
Bakker nagyon hideg vann
Befagy a seggem. -
Old Death
senior tag
A házi woodoo varászlónkat (I_Am) kérném, h ejtsen meg egy könnyed táncot a jó idő érdekében... mert itten esik, meg dörög... és nem szeressük ezt az időt

meg a múltkor is bejött és a jó dolgokhoz ragaszkodik az ember![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönöm!
oldy
-
faster
nagyúr
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
A műholdas dolgokhoz parabola kell, ebben mi a meglepő?
-
Dilikutya
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Ahhoz szerinted nem kell, amit én linkeltem?

Amugy 16mbit 17900Ft-ért.... a Chello még mindig 30k-t kér a 3mbit-ért
Batman: sokmindenre nem, PH-zni jó a modem is, de DC-re is értelmetlen a sok ADSL-es lúzer miatt. Warez FTP sem igazán van 100k letöltési sebesség fölött
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
de most őszinten, mi a francnak kell neked 16mbit-es net....?
Mire nem eleg max 1-2 mbit? -
Dilikutya
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Mégis mit képzeltél, mennyiért kapsz 16mbit-et
Amúgy 11000Ft (45€) nem sok érte, bár a részleteiben nem merültem el, hogy van-e valami huncutság. Mindenesetre a Chello 30 ezerért csak 3mbit-et ad, havi 60Gb adatforgalommal 
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
-
S.u.l.i.r.o
tag
A skyDSL nevű műholdas internetszolgáltató cégről mit hallottatok? Tényleg 16 megabit/secre képes a rendszer? HAvidij mennyI?
-
Niquis
aktív tag
Ennyit tudok neked felajánlani cáfolgatásra
:
Bővebben: link -
S.u.l.i.r.o
tag
válasz
Ice-dancer
üzenetére
Nem feltétlenül értek egyet veled...
-
escie
őstag
mai matek előadás legjobb vicce:
-mit csinál a matematikus, ha székrekedése van?
-elővesz egy ceruzát, és kidolgozza.
-
Gh0sT
addikt
Van egy geometriai bizonyítás arra, hogy 90=91-el. Nem ismeri valaki véletlenül? Nem tudjátok, hogy hol találom a megcáfolását, mert nem akarok így meghalni.

-
Dilikutya
félisten
Semmi

[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Ezt nem nagyon tudom hova linkelni... ez az igazi rock&roll feeling
Bővebben: link -
Kidus
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
mikrofon némítása
akkor nem hallod vissza -
-
Bazsesz
őstag
A nagy érettségi kapkodásba megfeletkeztem arról, hogy 2004. április 13-án vettük a ladát, és most 1 éves, és talán még nincs benne összesen 8000 kilométer. Repül az idő rendesen... És lassan már saját jogsim is lesz, tehát vezethetek. Júliusba kezdem, talán szeptemberre meg is lesz. Legalábbis remélem, hogy igen.
Aztán lehet félni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv: bazsi -
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
részegen saját magadnak esetleg

-
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
a viszhangra majd találok valami megoldást, a lényeg, hogy a mikrofon jól tegye a dolgát
-
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
mit tudsz mondani az érzékenységéről?
remélem nem kell rátapadni
20-30cm lenne az ideális
-
TéKrys
senior tag
Hát ha nem akarod túl sokáig használni akkor jó. Valahogy az ilyen olcsókkal az a bajom, hogy túl közel kell hajolni hozzá, hogy érzékeljen valamit is. Én vettem egy fülhallgatósat (Canyon), azt ha akarom a fejemre teszem, ha nem akkor meg a gép mellett van és így is simán hallanak odaát.
-
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
neten dumcsizni kellene...
szóval arra jó?
akkor rendelek is nyomban -
erdeya
senior tag
megrendltem a webcamerákat is.
mikrofon fronton gondban vagyok. a 420 forintos is jó???
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Nekem TVnet van. Kedden kötöttem szerződést, hétfőn már telefonon egyeztettem időpontot a bekötésre. Szerdán (leghamarabb időpont volt) délben már jött is a matávos ürge és bekötötte. Mire hazaértem a melóból öcsém már nagyban netezett. Persze az én gépemen. este 9ig kábeleztem keresztbe-kasba a lakást hogy a saját szobájában is tudjon netezni a gépéről.
Az adsl-t úgyis mindig a matáv köti. Legyen az bármelyik szolgáltató. Szerintem neked úgy 2 hét lesz. Szerintem. -
erdeya
senior tag
netbekötésről senki semmit?
-
Lord Zero
addikt
tegnap este lementem a szemközti boltba egy sörért
volt ott egy csomó ember + metőautó + rendőrök
vki rosszul lett, összeesett, pont a bolt bejáratánál - mikor odaértem a mentősök javában küzdöttek érte: már intubálva (lélegeztetőgép) volt, nyomták a szívmasszázst, előkerült a defibrilláló is, kapott vagy 4-5 elektrosokkot...
odamentem, h segíthetek-e, az egyik jófej rendőrcsávó felszólított, h álljak hátrébb.
a susorászó embertömegből kiszűrődő foszlányokból úgy vettem ki, h a fickó bement, vásárolt, elindult kifelé és összeesett, a mentősök kb 10 perc múltán érkeztek ki
nagydarab, középkorú (vagy talán fiatalabb) ember volt, egy hatalmas tehetetlen test, ott rázkódott a masszázs ritmusára... mi tagadás, megviselt
ha negyedórával hamarabb kellett volna az a sör...
szarügy
Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerencsére a suliban hagytam el és a portás hívott.

drukkolunk!!
Befagy a seggem.

![[kép] [kép]](http://www.fotosearch.com/comp/csk/CSK212/KS12248.jpg)

(nemám)
Fábrynál nem voltál?