Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Semmi harag nyomjad tovább

Félek tőled: Bővebben: link
Bővebben: link
Ezt meg rakd el arcképnek
![[kép] [kép]](http://www.funpic.hu/files/pics/00022/00022790.jpg)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
lázban égek...
mennyi idő alatt kötik be a netet szerintetek?
Nulláról indulva természetesen (tehát telefonvonal sem volt, azaz volt régeben, de kiköttettük, madzag van, csak süket
) -
Esmein
nagyúr
Kiraly az a kép

-
Batman
őstag
pffff....
koliban fekszem az agyamon , epp logok az egyetemrol, erre benyit egy nő (nem kell roszra gondolni), körbenéz, ránézek ,erre azt mondja ''ÁNTSZ'', nézek rá bambán , megfordul és kimegy.......
hat ez nagyon lol ..., ha a mi szobank alapjan itelik meg a kolit , akkor szerintem holnap reggeltol be lesz zarva
-
[amne]
senior tag
Viktor77: talán itt hamarabb meglátod, csináltam egy kis listát Stargate topicban, csak most vettem észre a kérdést. (Bővebben: link)
-
erdeya
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
igényeltl vissza pénzt? (sulinet, tandíj,stb.)?
mert ha igen, akor csak azért hívtak be.
szvsz kár ezen rágódni ennyit.
Magyarország sajna mindig is a bürokrácia csúcsát jelentette. Nincs ez másként napjainkban sem.
felmentés? olyat nem kapsz
sztori: Egyszer apám kapott egy levelet egy behajtó cégtől, hogy fizessen kb 150e forintot, mert régi kamattartozása van x banknál. Roszullét kerülgetett mindenkit, míg én higgadt fejjel előkerestetem apámmal az összes csatlakozó doksit. Kiderült, hogy felőlünk minden rendben, írtam is a cégnek, hogy rossz nyomon járnak, mert nem jogos a követelés. 1 hónap telefonálgatás, levelezés, idegeskedés, mire kibökték hogy tévedtek. Mondom, OK, akkor kérek egy papírt, hogy töröltek minket a rossz adósok listájáról (met ugye nem jogos a szereplés
).
Na azóta küldik...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
...punnyadás a köbön mi?
-
erdeya
senior tag
gondolom, ha a messenger meg valamelyik hangátvivő progi fut, akkor azért nem túl gyors a dolog

No, majd kiderül ha használom. Ezekben a percekben küldtem el a megrendelést aTVnetnek. Lehet hogy mégis a VIVAnetet kelet volna
Ha tegnap rendeltem volna, akkor a viva lett volna a befutó, de ez a borongós idő most ezt hozta ki belőlem.
Hjajj... remélem jól döntöttem...
---vérboci elvesztette magabiztosságát, most sebezhető--- -
erdeya
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
köszi a tippeket! Biztosan sikerülni fog valahogy, ha meg nem, akkor meg érdeklődök.
Bizony, otthon is lesz net (remélem hamarosan) de ettől még nem fix, hogy többet rontom itt a levegőt. Van nekem ezen kívül más dolgom is.
Bár ezt gondolom sok PH függő gondolta így kezdetben
-
TéKrys
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
(vér)boci 
Ez más, de jó: Bővebben: link
mod: Hangszórókat BE !!
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
elvileg a yahoo messengere is tud videót
meg még
továbbá
vhogy csak megoldjátok..
ps. otthon is lesz neted? akkor ezután esténként is itt leszel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Amúgy kérdezném, hogy 4k hsz-onként, miért kell új totyik?
-
Sianis
addikt
Jó reggelt mindenkinek!

-
erdeya
senior tag
franc...
most olvasgattam itt a fórumon a csatlakozó topicocat és agyon fikázák az msn hang és képminőségét.
most mit tegyek?
élvezhető azért az msn ilyen célra? csak emiatt akarok netet meg webcamerát, de ha nagyon gagyi, akkor nem éri meg a pénzt
szóval lehet azért elfogadható szinten hangot és vdeot továbbitani messengerrel? -
Esmein
nagyúr
-
Lortech
addikt
Sajnos nem tudlak..
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
...néztem ezt a skype-ot
ott úgy láttam, hogy a hangot frankón átviszi, de videóra nem jó
cáfoljátok meg
-
Ice-dancer
tag
Offoljunk. Most már érezni a fílinget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
nem, nem
otthon akarom majd belőni az ilyesmit, nem itt melóba
azért kérdem, mert direkt azért köttetem be a netet otthon, hogy ha lehet, akkor kamerásan beszélhessek a kedvesemmel.
cca 8000 forintot telefonálok el vele egy hónapba (plusz az övé)
neki van netje, most meg majd nekem is lesz. árban hasonlóan jövünk ki, de legalább tudok péházni is.
szóval akor lehetséges...
köszike -
Loretto
veterán
Boldog névnapot Nokedli!

-
erdeya
senior tag
esőre hajlós kellemes hétfő reggelt...
döntést hoztam: Képzeljétek, befizetek netre odahaza!
Nyugtassatok meg, hogy a meszencserrel lehet webcamerán keresztül dumcsizni. Vagy mi?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Na mi van, mindenki alszik ? Tessék szépen éberre kómázni.
-
Old Death
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
ehhh...
a saját névnapjáról az ember csak nem feledkezik meg... és gondoltam örülne egy jó kívánságnak
de vki nálam is jobban nyalt és bejött neki
Bővebben: link -
Old Death
senior tag
Boldog névnapot MárKnak ill. minden hasonló nevű kedves felhasználónak!
-
escie
őstag
annyira unatkozom, hogy ezzel játszom.
lehet, hogy inkább aludni kéne?
-
Old Death
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
újoncok hagyján.. már fel se veszem... de nem újonc volt... bővebben: mod. ker. topic...
mostmár ''kisírom'' magam: ráadásul a linkelt topicban híre sincs a ''betű'' vagy az ''olvashatatlan'' szavaknak, amelyek nélkül ezt a gondot nem igazán lehet leírni. f@szom kivan az ilyen szövegekkel... ha a téma egy játékról szól, de nincs leírva benne ez a probléma akkor nem lehet benne feltenni? ez csak egy példa, de nagyon sok helyen látom, h de ez nem is arról szól, nincs szó benne ilyesmiről... és? nem lehet feltenni a kérdést? v az már túl trendi, inkább nyitok neki még egy topicot?
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
na fasza... megkaptam a lebaszásom, mert linkeltem pár topicot... de mondjuk ha minden stratégiánál olvashatatlan az írás akkor talán nem egy játékot kéne kiragadni, mert így félreérthető... én meg bunkó, paraszt vagyok, h linkeltem... no meg ha minden játéknál fent áll a probléma akkor talán nem a játékban van a hiba, hanem vmi sz@r-szemét van fent a gépen ami ezt csinálja... végső esetben talán egy winreinstall...
nem is linkelek több topicot... ki vagyok én, h segítsek... nem most nem mártírkodom... csak ha vki értelmesen tudna vmit kérdezni akkor nem lennének ilyen problémák.. de mostmár lesz@rom... megyek is snookert nézni... meg kajálok is vmit...
de megdícsértek, mert tudok keresni
persze ez is ironikus volt.. de mondjuk nem linkeltem volna segítőkészen topicot, ha nem így kezdi: nem találtam topicot... én kérek elnézést...
f@sz@ nehogymán felhúzzam magam egy emberen... pfff de sikerült... no mindegy... most megyek és keresek még pár zárható topicot, mert bunkó, paraszt vagyok... csak poénból...
lehet, h blogot kéne nyitnom?
szerk.: fatya... még írni se tudok... de már az sem érdekel...
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
Nem hiszem, hogy satnyulna a PH, inkább egyre több a hülyegyerek.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.beholder.hu/pic/galeria/0573i.jpg)

)

Nincs harag ![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/510.gif)
(aztán Vladi rosszul járt
![[kép] [kép]](http://www.funpic.hu/files/pics/00023/00023133.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kreten.hu/images/blog1579_1.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.kreten.hu/images/blog1289_2.gif)